50 ευρώ για το λαδάκι στην πλάτη.......παραείναι κοροϊδία!Καλημέρα τα ίδια κ από μένα σε συνέδρια με έλλη με έκανε μασάζ πασαλημα 25 λεπτά με γύρισε δεν μ έκανε εκτόνωση και στο τέλος μ είπε 50ευρω την λέω τι λες κοπελιά 30€ δεν μ είχες πει από τηλ κ απάντησε ότι σε μια εβδομάδα το αφεντικό ανέβασε τις τιμές ότι να ναι λέμε μαύρο κ από μένα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.812
- Πόντοι
- 3.506
Ναι φιλε αξιζει αν εισαι γεφυροπλαστιγγα....Καινούργιος εδώ,θέλω να πάω Ανίτα σπα μου αρέσουν όμως λιγο παχουλουλες;αξίζει το τριαξονικο που λέτε,παιζει και τίποτα άλλο πέραν της μαλακίας;ευχαριστώ.
Δε σε κατάλαβα φίλε μουΝαι φιλε αξιζει αν εισαι γεφυροπλαστιγγα....
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.262
- Πόντοι
- 3.556
Επιασες Τζόκερ ο Παπατζής είναι ο άνθρωπος σουΚαινούργιος εδώ,θέλω να πάω Ανίτα σπα μου αρέσουν όμως λιγο παχουλουλες;αξίζει το τριαξονικο που λέτε,παιζει και τίποτα άλλο πέραν της μαλακίας;ευχαριστώ.
Δεν έχει αφήσει φάλαινα Για φάλαινα

Οδηγός βαρελαςΕπιασες Τζόκερ ο Παπατζής είναι ο άνθρωπος σου
Δεν έχει αφήσει φάλαινα Για φάλαινα![]()
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.812
- Πόντοι
- 3.506
μην ασχολεισαι μαζι μου ρε σκουπιδι,τελειωνε με αυτη την ιστορια γαμω το στομα σουΟδηγός βαρελας
Παιζι τίποτα ρε παιδιά με τη συγκεκριμένη,τι μαλώνετε,να ξέρω να κανονίσω,έχετε εμπειρία και ρωτάω,δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί,δεν έχω και πολύ καιρό που έχω μετακόμιση από Καρδίτσα,με έχει κάνει κλικ το όνομα τοις,παιζι τίποτα ή να πάω αλλού
Πιπέρι!μην ασχολεισαι μαζι μου ρε σκουπιδι,τελειωνε με αυτη την ιστορια γαμω το στομα σου
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
εγώ πάντως καλά περνάω με την Έλλη τώρα δεν ξέρω γιατί φέρετε ετσι σε εσας.50 ευρώ για το λαδάκι στην πλάτη.......παραείναι κοροϊδία!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πανε στο ελιτ σπα καραμανλη 60 εχει δυο που θα σου αρεσουνΕγώ ψάχνω φαλενα,να τη καλό πληρώσω αν χρειαστεί,δε με νοιάζει και πολύ το μασάζ ποτέ δεν πηγενω για μασάζ,απλώς έχω φετίχ με χοντρές ,ντροπή είναι βρε παιδιά ;
Πήγαινε και δοκίμασε φίλε.Παιζι τίποτα ρε παιδιά με τη συγκεκριμένη,τι μαλώνετε,να ξέρω να κανονίσω,έχετε εμπειρία και ρωτάω,δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί,δεν έχω και πολύ καιρό που έχω μετακόμιση από Καρδίτσα,με έχει κάνει κλικ το όνομα τοις,παιζι τίποτα ή να πάω αλλού
..καλά εννοείς να στον παίζει με 50, ντυμένηεγώ πάντως καλά περνάω με την Έλλη τώρα δεν ξέρω γιατί φέρετε ετσι σε εσας.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
πάνε τότε στην βανα στο κρισταλ που βγάζουν ρουχα που ειναι το προβλημα..καλά εννοείς να στον παίζει με 50, ντυμένη
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
Πέρασμα από το dames στην Βασ. Όλγας!
Παρούσες Κασσάνδρα (
) κ Εύα (
). Ήθελα να περάσω με Κασσάνδρα, αλλά ζητούσε τρελά ποσά! Τιμοκατάλογος στα 80 φουλ με καποτα κ 130 για 2 φορές! Η προσφορά ήταν 150 κ οι δύο μαζί στο δωμάτιο μία φορά όμως!

Έφυγα και τα έφαγα όλα σε μποτα λόγω μπαοκαρας!
Παρούσες Κασσάνδρα (

Έφυγα και τα έφαγα όλα σε μποτα λόγω μπαοκαρας!

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.916
- Πόντοι
- 6.756
Χα χα γαμιολαΠέρασμα από το dames στην Βασ. Όλγας!
Παρούσες Κασσάνδρα () κ Εύα (
). Ήθελα να περάσω με Κασσάνδρα, αλλά ζητούσε τρελά ποσά! Τιμοκατάλογος στα 80 φουλ με καποτα κ 130 για 2 φορές! Η προσφορά ήταν 150 κ οι δύο μαζί στο δωμάτιο μία φορά όμως!
Έφυγα και τα έφαγα όλα σε μποτα λόγω μπαοκαρας!![]()

Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.812
- Πόντοι
- 3.506
το ειχα πει ! Ειχα κλεισει ραντεβου και μου λενε απο το τηλ τιμες 60 φουλ 90 διπλο ! Κλεινω με Κασσανδρα και παω απο εκει...Περαν οτι η συμπεριφορα της ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ...μου λεει 80 φουλ + 20 για πιπα χωρις καποτα +20 για χυσιμο στομα , 150 το διπλό συν τα εξτρα! Γεια σας και αντε να γαμηθητε!Πέρασμα από το dames στην Βασ. Όλγας!
Παρούσες Κασσάνδρα () κ Εύα (
Έφυγα και τα έφαγα όλα σε μποτα λόγω μπαοκαρας!![]()
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
Συμφωνώ σε όλα...το ειχα πει ! Ειχα κλεισει ραντεβου και μου λενε απο το τηλ τιμες 60 φουλ 90 διπλο ! Κλεινω με Κασσανδρα και παω απο εκει...Περαν οτι η συμπεριφορα της ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ...μου λεει 80 φουλ + 20 για πιπα χωρις καποτα +20 για χυσιμο στομα , 150 το διπλό συν τα εξτρα! Γεια σας και αντε να γαμηθητε!
Δεν μπορώ να καταλάβω, τους φαίνονται λίγα τα 80 κ τα 100??
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.812
- Πόντοι
- 3.506
Βρε ουστ με την μοσχαρα...Μονο τα γελαδομασταρα εχει να μοστραρειΣυμφωνώ σε όλα...
Δεν μπορώ να καταλάβω, τους φαίνονται λίγα τα 80 κ τα 100??
Ναι αλλά σε αυτήν ήθελες να πας!Βρε ουστ με την μοσχαρα...Μονο τα γελαδομασταρα εχει να μοστραρει