DimitrisEyth
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πήρα τηλέφωνο Κατερίνα απο Αρετσού για μασάζ και μου έριξε άκυρο. Μάλλον το έχει γυρίσει και έχει σταματήσει τα έξτρα.
Καλύτερα, γλύτωσες το να πληρώσεις έναν τυραννοσαυροΠήρα τηλέφωνο Κατερίνα απο Αρετσού για μασάζ και μου έριξε άκυρο. Μάλλον το έχει γυρίσει και έχει σταματήσει τα έξτρα.
που ειναι η Βανα;Πηγα προσφατα , ολες μαζεμενες στο σαλονι , η μονη που ξεχωριζε απο προσωπο τουλαχιστον ηταν η Λυδια και αυτη διαλεξα
Μετριο πρωτο μερος , διεκπεραιωτικο δευτερο , χωρις να βγαζει το κατω μερος ουτε με εξτρα , απαραδεκτο για μενα
Εν τω μεταξυ ειναι το μονο μασατζιδικο που εχει το προγραμμα στα 60e
Κατω απο την βαση ολη η εμπειρια
15 χρόνια στο σαη, ακόμα αδαής έχεις μείνει.που ειναι η Βανα;
Κι άφησες το ψοφίμι την Έλλη να σε εκφοβίσει? Για την Αλίκη αφού τα ξες, βιτρίνα είναι. Έπρεπε να την πεις να ζητήσει το 20άρικο από τ'αφεντικό τηςΣημερινή επίσκεψη στο harmony με Αλίκη Πασαλειμα και καθόλου αισθησιασμός ούτε κουβέντα για εκτόνωση τελειώνουμε και μου λέει 50€ να την λέω 30 το έχετε μου λέει το αφεντικό αποφάσισε να κάνει αύξηση γιατί δεν έχει πολλά ραντεβού και αρχίσαμε να μαλώνουμε δεν είχε και ρέστα από 50 και εκεί ήρθε και η Έλλη και άρχισε τις μαλακίες της ....από εμένα μαύρο και γαμησι στο μαγαζί
Αν είναι τέτοιο μπουρδέλο ας το λάβουν όλοι υπόψιν και να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.Σημερινή επίσκεψη στο harmony με Αλίκη Πασαλειμα και καθόλου αισθησιασμός ούτε κουβέντα για εκτόνωση τελειώνουμε και μου λέει 50€ να την λέω 30 το έχετε μου λέει το αφεντικό αποφάσισε να κάνει αύξηση γιατί δεν έχει πολλά ραντεβού και αρχίσαμε να μαλώνουμε δεν είχε και ρέστα από 50 και εκεί ήρθε και η Έλλη και άρχισε τις μαλακίες της ....από εμένα μαύρο και γαμησι στο μαγαζί
δεν την εχω ψαξει με μασατζιδικα ρε συ Ρωσε, κι αυτο πιο πολυ απο περιεργεια το κανω μπας και βγει κανα καλο αλλα δυσκολα15 χρόνια στο σαη, ακόμα αδαής έχεις μείνει.
Κ γιατί να μη αξίζειΠαίδες έχετε μήπως καμία πρόσφατη εμπειρία από spabodyfree;
Αξίζει την επίσκεψη;
Μα αυτό ακριβώς!! Δεν έχω!Κ γιατί να μη αξίζει
Εχεις παλιότερή εμπειρία
παρε τηλ και ρωτα ρε ...Καλημέρα, ποια ελαιοτριβεία είναι ανοιχτά σήμερα ;;
Βοήθα τον συναγωνιστή ρε σάτυρε..παρε τηλ και ρωτα ρε ...