Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Πήρα τηλέφωνο Κατερίνα απο Αρετσού για μασάζ και μου έριξε άκυρο. Μάλλον το έχει γυρίσει και έχει σταματήσει τα έξτρα.

ChrisThephilosopher

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έχετε μήπως καμία πρόσφατη εμπειρία από spabodyfree;
Αξίζει την επίσκεψη;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Πήρα τηλέφωνο Κατερίνα απο Αρετσού για μασάζ και μου έριξε άκυρο. Μάλλον το έχει γυρίσει και έχει σταματήσει τα έξτρα.
Καλύτερα, γλύτωσες το να πληρώσεις έναν τυραννοσαυρο

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Επισκεψη στο Kristal πριν απο 10 μερες περιπου, περασμα με Περσα , 22 χρονων , ξανθουλα με ωραια βυζακια
Πρωτο μερος οκ , δευτερο καλο θα λεγα , αρκετα δοτικη , κοριτσι της διπλανης πορτας ,προγραμμα των 80e με 69 χωρις στοματικο εκ μερους της
Θα προτιμηθει μελλοντικα σε καποια φαση παλι

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Πηγε κανεις annita spa (βάνα) πρόσφατα να τον ρωτησω κατι?

Terlegkass

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έκλεισα σήμερα να πάω dames η μοναδική εμπορεία μέχρι τώρα πριν δυο χρόνια Κρίσταλ ως κλασικοί Θεσσαλονικείς φοιτητές σκασμένοι πήραμε την απόφαση να πάμε για ένα άρμεγμα ήρθα στο συμβούλιο των σοφών για να πάρω τα φώτα σας τι παίζει τι να αποφύγω από το Α ως το Ω ακούω συμβουλές

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Σημερινή επίσκεψη στο harmony με Αλίκη Πασαλειμα και καθόλου αισθησιασμός ούτε κουβέντα για εκτόνωση τελειώνουμε και μου λέει 50€ να την λέω 30 το έχετε μου λέει το αφεντικό αποφάσισε να κάνει αύξηση γιατί δεν έχει πολλά ραντεβού και αρχίσαμε να μαλώνουμε δεν είχε και ρέστα από 50 και εκεί ήρθε και η Έλλη και άρχισε τις μαλακίες της ....από εμένα μαύρο και γαμησι στο μαγαζί

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.243
Πόντοι
10.555
Πηγα προσφατα , ολες μαζεμενες στο σαλονι , η μονη που ξεχωριζε απο προσωπο τουλαχιστον ηταν η Λυδια και αυτη διαλεξα
Μετριο πρωτο μερος , διεκπεραιωτικο δευτερο , χωρις να βγαζει το κατω μερος ουτε με εξτρα , απαραδεκτο για μενα
Εν τω μεταξυ ειναι το μονο μασατζιδικο που εχει το προγραμμα στα 60e
Κατω απο την βαση ολη η εμπειρια
που ειναι η Βανα;

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
214
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο harmony με Αλίκη Πασαλειμα και καθόλου αισθησιασμός ούτε κουβέντα για εκτόνωση τελειώνουμε και μου λέει 50€ να την λέω 30 το έχετε μου λέει το αφεντικό αποφάσισε να κάνει αύξηση γιατί δεν έχει πολλά ραντεβού και αρχίσαμε να μαλώνουμε δεν είχε και ρέστα από 50 και εκεί ήρθε και η Έλλη και άρχισε τις μαλακίες της ....από εμένα μαύρο και γαμησι στο μαγαζί
Κι άφησες το ψοφίμι την Έλλη να σε εκφοβίσει? Για την Αλίκη αφού τα ξες, βιτρίνα είναι. Έπρεπε να την πεις να ζητήσει το 20άρικο από τ'αφεντικό της :tooth:.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.870
Πόντοι
3.506
Αν είναι τέτοιο μπουρδέλο ας το λάβουν όλοι υπόψιν και να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

• Like
Αντιδράσεις: koolis

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
214
Πόντοι
1
..κουτοπονηριές, ο αφεντικός θα της είπε θέλω τόσα από το κάθε μασάζ. Και αυτή αποφάσισε, και να μην παίζει πούτσες, και να βγάζει εξτραδάκι. Κατά τ'άλλα, προς γνώση μας!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.243
Πόντοι
10.555
15 χρόνια στο σαη, ακόμα αδαής έχεις μείνει.
δεν την εχω ψαξει με μασατζιδικα ρε συ Ρωσε, κι αυτο πιο πολυ απο περιεργεια το κανω μπας και βγει κανα καλο αλλα δυσκολα

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
636
Πόντοι
81
Καλημέρα τα ίδια κ από μένα σε συνέδρια με έλλη με έκανε μασάζ πασαλημα 25 λεπτά με γύρισε δεν μ έκανε εκτόνωση και στο τέλος μ είπε 50ευρω την λέω τι λες κοπελιά 30€ δεν μ είχες πει από τηλ κ απάντησε ότι σε μια εβδομάδα το αφεντικό ανέβασε τις τιμές ότι να ναι λέμε μαύρο κ από μένα

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες,
Περασμα χθες απο Dames στην Εγνατια καθ' οτι υπηρξε ενημερωση για νεες αφιξεις , επιλεχτηκε η Ντιανα , Ουκρανη γυρω στα 35 , ψηλη με σχετικα ωραιο προσωπο, ξανθια με μεγαλα βυζια και ωραιο σωμα. Επικοινωνια στα ελληνικα , προγραμμα των 80e , που περιλαμβανει μασαζ , πιπα χωρις προφυλακτικο, σεξ και ολα αυτα χαλαρα χωρις βιασυνη. Πρωτο μερος μετριο, τιποτα ιδιαιτερο , δευτερο μερος ομως η κοπελα τα εδωσε ολα, δοτικη 100 % , αγνωστη λεξη για αυτην το οχι, πιπα μοναδικη , facefuck , rimming , γλωσσοφιλα , σεξ σε διαφορες στασεις, δαχτυλα παντου μπρος , πισω . Ξεχασα να αναφερω οτι ειχε ζητησει εξτρα 20e για cum in mouth . Ολη η εμπειρια θετικη αν και ηλικιακα εχω αλλες προτιμησεις (20-25 χρονων αν γινεται)

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom