thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Γκομενναρα οκ στο πρόσωπο με άριστα το 10 παίρνει 6 δεν την λες και όμορφη !!!σώμα κορυφή !!Κάνει και φουλ πρόγραμμα η συγκεκριμένη; Και αν ναι, πόσο κοστίζει;
Γκομενναρα οκ στο πρόσωπο με άριστα το 10 παίρνει 6 δεν την λες και όμορφη !!!σώμα κορυφή !!Κάνει και φουλ πρόγραμμα η συγκεκριμένη; Και αν ναι, πόσο κοστίζει;
Ενίοτε κάνει και φουλ πρόγραμμα στα 150.Απλά δεν ξέρω πόσες φορές χρειάζεται να τη συναντήσεις για να το κάνει.Κάνει και φουλ πρόγραμμα η συγκεκριμένη; Και αν ναι, πόσο κοστίζει;
Πηγα προσφατα , ολες μαζεμενες στο σαλονι , η μονη που ξεχωριζε απο προσωπο τουλαχιστον ηταν η Λυδια και αυτη διαλεξαΝα ρωτήσω ρε μάγκες στη βάνα δε πάει κανένας;
Να πάμε να κάνουμε τι ; Ένα μαγαζί γεμάτο ρωσοποντιες και την Θεώνη που έγινε σαν τριαξονικο ....Μακριά που θέλει και 60 ευρώ....Να ρωτήσω ρε μάγκες στη βάνα δε πάει κανένας;
Κάτι ξέρεις......ρωσοποντιες τριαξονικο.Ολα τα δοκίμασες!Να πάμε να κάνουμε τι ; Ένα μαγαζί γεμάτο ρωσοποντιες και την Θεώνη που έγινε σαν τριαξονικο ....Μακριά που θέλει και 60 ευρώ....
Κάτι ξέρεις......ρωσοποντιες τριαξονικο.Ολα τα δοκίμασες!
Η συγκεκριμένη πέρσι έπαιρνε με στοματικό 80 .. ανέβασε τις τιμές βλέπω....Ε ναι παρεχουν υπηρεσιεs τα κοριτσια με το αναλογο $$$ αντιτιμο "Τhe right price"
μια ξανθια κοντουλα σπαστο μαλι κορμαρα ...πολυ καβλα "ρεσεψιον" την ρωτησα αν "τριβει" αλλα ειπε οχιΠοια ειναι η Αλεξανδρα;
Ξέρουμε μήπως την εβδομάδα του 15 Αυγούστου ποια θα είναι ανοιχτά ;Σάπια πράγματα τίποτα ιδιαίτερα στην μαύρη πόλη μας!!!
Εφημερεύοντα θες να πεις..Ξέρουμε μήπως την εβδομάδα του 15 Αυγούστου ποια θα είναι ανοιχτά ;
Μπατελικά το imperial εφημερεύει και αυτή την εβδομάδα δουλεύει μόνο η κριστι
Ξέρουμε τίποτα για την κοπέλα; Εμφάνιση προγράμματα ;
Αδυνατη γυρω στα τριαντα , κοντο αγορέ μαυρο μαλλι , συμπαθητικη αλλα αυστηρα μονο μασαζ και το προγραμμα μασαζ σε κρεββατι με λουτηρες κλπΜπα
Αν πας όμως και δεις την Ντίνα που κάνει μόνο μασάζ κάνε μια περιγραφή
Εσυ ρε φιλε 17 χρονια εδω μεσα ...θα κανεις ποτε καμια ενημερωση για καποιο ΄΄ιδρυμα΄΄ ; Μονο ερωτησεις εισαι ...Τελικά αυτή η κριστι από imperial φάντασμα είναι ; Κανείς δεν την έχει δει;
Ας μου το λούσει αυτή καλά και βλέπουμεΑδυνατη γυρω στα τριαντα , κοντο αγορέ μαυρο μαλλι , συμπαθητικη αλλα αυστηρα μονο μασαζ και το προγραμμα μασαζ σε κρεββατι με λουτηρες κλπ
Μάλλον την Βίκυ (Έμπειρα από Golden κανα μήνα πριν.
Εχω κλείσει δωμάτιο με τζακούζι, επιλέγω κοπέλα η οποία δεν θα έμπαινε στο τζακούζι μαζί μου και έτσι άλλαξα στην μονή που θα έμπαινε και συνεπώς δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν κοντά 40, με προφορά λίγο ρώσικη, αδύνατη και με μεγάλα βυζια. Στο τζακούζι μέσα βέβαια μακρυά και αγαπημένη χωρίς επαφές και με ελάχιστο social το οποίο ακολούθησε και στο μασάζ. Δευτέρα μέρος και αυτό τυπικό απλός φραπές χωρίς πολλά πολλά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα βέβαια ήταν πως η κοπέλα απέφευγε τελείως το eye contact σε σημείο που στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυφλή καθώς κοίταζε μόνο ευθεία μπροστά και ποτέ προς το μέρος μου. Ο χώρος πολύ καλός αλλά η έμπειρα με την κουδουνίστρα πολύ κακή οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προτιμηθεί.