You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.759
- Πόντοι
- 446
Σε κόβω για λίγο φιδέμπορα, αλλά παρ όλα αυτά θα σου υπενθυμίσω πως ¨στην ξαδέλφη και στη θεια, μπαίνει πάντα πιο βαθιά"Δείτε εδω με τι στριγκαρα μου εσκασε στην παραλια η μικρη μου ξαδερφη.![]()
![]()
Πάντα έτσι καυλιάρα είναι η ξαδέρφη; Έχεις κι άλλο υλικό από εκείνη;Δείτε εδω με τι στριγκαρα μου εσκασε στην παραλια η μικρη μου ξαδερφη.![]()
![]()
Η έχω στραβωθεί ή είναι γυμνή τελείως;Σεξυ πόδια μικρής
![]()
theodorou10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2010
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 200
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.438
- Πόντοι
- 456
έχουμε νικητή για φέτος!![]()
Υπέροχη κολάρα !!!
Ξεκωλιαρα!Αντιμέτωπιση καυσωνα
![]()
![]()
![]()
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.035
- Πόντοι
- 2.256
Λεγε ρε φιλε....
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.456
- Πόντοι
- 3.506
Έχουμε και λέμε δηλαδή:
29χρονη
Σε δημόσιο χορό
Ντυμένη (μαγιό)
Όταν σας λέω εγώ ότι το έχουμε χάσει.
Δηλαδή αν έχω θέλω να βγάλω το τοπίο και υπάρχει κάποια με μαγιό στο πλάνο τότε μπορεί να με κλείσουν μέσα.
Καλή και με μεγάλη ασφάλεια,μέθοδος η παρακάτω.Τα πράγματα είναι επικίνδυνα
Εφ όσον χρησιμοποιούμε Chrome ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες που τραβάμε, αποθηκεύονται αυτόματα στο Google Photos.
Εάν τη σβήσουμε από το κινητό, διαγράφεται αυτόματα και από το Photos,εκτός αν έχουμε ενεργοποιήσει την εντολή "δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας".
Οπότε μόλις τραβηχθεί μια "επικίνδυνη" φώτο,αμέσως τη διαγράφουμε από το κινητό,αλλά έχει δημιουργηθεί αντίγραφο στο Google Photos,(που είναι φυσικά εκτός κινητού) το οποίο το χρησιμοποιούμε όταν είμαστε σε σωστό τόπο και χρόνο.
Έτσι αν κάποιος/α καλέσει αστυνομία,στο κινητό δεν θα υπάρχει τίποτα σχετικό!
Εαν δε, έχουμε υπολογίσει να κάνουμε και αποσύνδεση από το Goggle,ούτε στο Photos θα μπορέσει να δει .
My eyes are burning. Λυπήσου μας ρε αδερφέ.Για μερακλήδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φουστης?
Δείτε εδω με τι στριγκαρα μου εσκασε στην παραλια η μικρη
Ωραίο μωρό να το χαίρεσαι πολύ καύλατο μωρό μου
Akissssss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 201
Φίλος άπαξ και σε δει και καλέσει την αστυνομία, έχεις δεν έχεις φωτογραφίες δεν την γλιτώνεις.Εχετε υπόψη ότι ασχέτως αν τις σβήσετε υπάρχει τρόπος ανάκτησης από την συσκευή,δεν την γλυτώνεις με τίποτα!!!! Το θέμα είναι σε το άτομο θα πέσεις.....Καλή και με μεγάλη ασφάλεια,μέθοδος η παρακάτω.
Εφ όσον χρησιμοποιούμε Chrome ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες που τραβάμε, αποθηκεύονται αυτόματα στο Google Photos.
Εάν τη σβήσουμε από το κινητό, διαγράφεται αυτόματα και από το Photos,εκτός αν έχουμε ενεργοποιήσει την εντολή "δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας".
Οπότε μόλις τραβηχθεί μια "επικίνδυνη" φώτο,αμέσως τη διαγράφουμε από το κινητό,αλλά έχει δημιουργηθεί αντίγραφο στο Google Photos,(που είναι φυσικά εκτός κινητού) το οποίο το χρησιμοποιούμε όταν είμαστε σε σωστό τόπο και χρόνο.
Εαν δε, έχουμε υπολογίσει να κάνουμε και αποσύνδεση από το Goggle,ούτε στο Photos θα μπορέσει να δει .
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.619
- Πόντοι
- 3.506
Θα τη δει στο Recycle Bin του κινητού. Για χαϊβάνια τον περνάς το κόσμο; Και σιγά μην μπορέσεις να τη σβύσεις από δυο διαφορετικές τοποθεσίες την ώρα που θα σου τη πέφτουν. Ούτε καν να τις κάνεις select δεν θα προλάβεις...Καλή και με μεγάλη ασφάλεια,μέθοδος η παρακάτω.
Τι κωλαρα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
?