Τη δέχομαι. Ο ονομαστός πορδοκοφτης!!Τεχνική ποινή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε μου η ίδια είναιΣυναγωνίζονται ποια θα είναι η πιο εκφυλη πουτανα... Το μεγαλύτερο ξεκωλο...
Τη δέχομαι. Ο ονομαστός πορδοκοφτης!!Τεχνική ποινή
Τυπε μου η ίδια είναιΣυναγωνίζονται ποια θα είναι η πιο εκφυλη πουτανα... Το μεγαλύτερο ξεκωλο...
κωλαρακι για άγρια γαμησια![]()
![]()
πουτανακι τα έβγαλε![]()
για γλείψιμο
Μάλλον Αγία 'Αννα, κάπου ανάμεσα στο Santana και την Μπανάνα...Στην Πλάκα είναι ή κάνω λάθος;
Ποιο μελος![]()
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 68χρονος που φωτογράφιζε γυναίκα με μαγιό σε παραλία της Περαίας
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχέςwww.protothema.gr
Στη σύλληψη ενός 68χρονου άνδρα (ημεδαπού) προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης διότι φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο μια 29χρονη αλλοδαπή, η οποία βρισκόταν στην παραλία και φορούσε το μαγιό της.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές.
Κανονι το κορίτσι .
Έχουμε και λέμε δηλαδή:![]()
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 68χρονος που φωτογράφιζε γυναίκα με μαγιό σε παραλία της Περαίας
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχέςwww.protothema.gr
Στη σύλληψη ενός 68χρονου άνδρα (ημεδαπού) προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης διότι φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο μια 29χρονη αλλοδαπή, η οποία βρισκόταν στην παραλία και φορούσε το μαγιό της.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές.
Έχουμε και λέμε δηλαδή:
29χρονη
Σε δημόσιο χορό
Ντυμένη (μαγιό)
Όταν σας λέω εγώ ότι το έχουμε χάσει.
Δηλαδή αν έχω θέλω να βγάλω το τοπίο και υπάρχει κάποια με μαγιό στο πλάνο τότε μπορεί να με κλείσουν μέσα.
Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση, στο φβ που αναρτήθηκε το άρθρο και είπα ότι ντύνονται έτσι για να προκαλέσουν κάποιος βλακας " λευκός ιππότης " με είπε λιγουρη αλλά τον έβαλα στην θέση του, τι νομίζουν ότι έτσι θα έχουν πέραση;Έχουμε και λέμε δηλαδή:
29χρονη
Σε δημόσιο χορό
Ντυμένη (μαγιό)
Όταν σας λέω εγώ ότι το έχουμε χάσει.
Δηλαδή αν έχω θέλω να βγάλω το τοπίο και υπάρχει κάποια με μαγιό στο πλάνο τότε μπορεί να με κλείσουν μέσα.
Τα πράγματα είναι επικίνδυνα
Τώρα αυτόν κάποιος θα τον βλέπει σαν ξερολούκουμοΓια μερακλήδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φουστης?
Όχι πρόσωπο...Σεξυ ρωσιδακι
![]()
Ωραίος πάτος