Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Στα αρνητικά να καταθέσω με τις ασιάτισσες σχεδόν όλες όσες έχω πάει είναι ότι δεν κατέχουν το άθλημα. Θέλουν να τελιώσουν γρήγορα. Βασικά δεν έχουν την θυληκότητα που έχουν οι Σλάβες και λόγο αυτού είναι υποδιέστερες στο σεξ. Χωρίς να βάλω εθνικότητες κάτω από καλούπια. Ισως αν είναι δική σου κοπέλλα και όχι επί πληρωμή να είναι διαφορετική αλλά με όσες πήγα αυτό διαπίστωσα. Η Ρωσσίδα και η Ουκρανή είναι άλλη φάση σε σχέση με την Κινέζα.
H Ρωσίδα κτλ θέλει +150€, ενώ η ασιατισες 20-30€ σωστά?

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.081
Πόντοι
456
Στα αρνητικά να καταθέσω με τις ασιάτισσες σχεδόν όλες όσες έχω πάει είναι ότι δεν κατέχουν το άθλημα. Θέλουν να τελιώσουν γρήγορα. Βασικά δεν έχουν την θυληκότητα που έχουν οι Σλάβες και λόγο αυτού είναι υποδιέστερες στο σεξ. Χωρίς να βάλω εθνικότητες κάτω από καλούπια. Ισως αν είναι δική σου κοπέλλα και όχι επί πληρωμή να είναι διαφορετική αλλά με όσες πήγα αυτό διαπίστωσα. Η Ρωσσίδα και η Ουκρανή είναι άλλη φάση σε σχέση με την Κινέζα.
Δεν ισχύει.
Έχω Κινέζα κάτω από 30 χρόνων, με 40€ που δεν κοιτάει ρολόι, με γλύφει πόση ώρα μέχρι να θέλω να τη σκίσω και όχι επειδή βαριέται και στο σεξ δε λέει όχι σε καμία στάση.
Μόνο αρνητικό ότι δεν τα παίρνει στο στόμα.

Όσο για τις Ρωσίδες, λυπάμαι αυτούς που μόνο με 100+ έχουν γαμήσει σλαβες που το γουσταραν.
Και με 60€ έχω πετύχει Ουκρανες που γουστάρουν το σεξ και θα σε κάνουν να τελειώσουν και μετά θα σηκωθούν από το κρεβάτι.

Αν κάποιοι δεν έχετε πετύχει τέτοιες περιπτώσεις, μη γενικεύετε.
Επίσης μην ξεκινήσουν οι γνωστοί άγνωστοι να ζητάνε τηλέφωνα μέσω μηνυμάτων κλπ.
Μόνο όσοι έχουν ξηγηθει παλιότερα είναι σε φάση για ανταλλαγή μαζί μου.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Δεν ισχύει.
Έχω Κινέζα κάτω από 30 χρόνων, με 40€ που δεν κοιτάει ρολόι, με γλύφει πόση ώρα μέχρι να θέλω να τη σκίσω και όχι επειδή βαριέται και στο σεξ δε λέει όχι σε καμία στάση.
Μόνο αρνητικό ότι δεν τα παίρνει στο στόμα.

Όσο για τις Ρωσίδες, λυπάμαι αυτούς που μόνο με 100+ έχουν γαμήσει σλαβες που το γουσταραν.
Και με 60€ έχω πετύχει Ουκρανες που γουστάρουν το σεξ και θα σε κάνουν να τελειώσουν και μετά θα σηκωθούν από το κρεβάτι.

Αν κάποιοι δεν έχετε πετύχει τέτοιες περιπτώσεις, μη γενικεύετε.
Επίσης μην ξεκινήσουν οι γνωστοί άγνωστοι να ζητάνε τηλέφωνα μέσω μηνυμάτων κλπ.
Μόνο όσοι έχουν ξηγηθει παλιότερα είναι σε φάση για ανταλλαγή μαζί μου.
Συμφωνώ μαζί σου και φίλε τηλέφωνα σε κανένα για κανένα λόγο πλέον

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
138
Πόντοι
0
Άμα οι πορτοφολαδες γαμηκουλες ακουμπάνε και 500€ για ένα γαμιση τι περιμένεις?
Οποιος έχει δίνει, υπάρχει αυτοκίνητο με 1εκ, υπάρχει και με 5000 ευρώ, αυτός που πληρώνει 500 αυτά τα ποσά δεν τον νοιάζουν.
¨Ολα τα καθορίζει η τσέπη.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
615
Πόντοι
86
Είχε παλιά μια Νεπάλ τέρμα Λήδρας..σε έπερνε στο ξενοδοχείο (χαλαμαντουρο)
Απέναντι από το πάρκινγκ.. 40 εύρο. Έχασα το τηλέφωνο τίς..έχει το κανένας..μια λεπτή με ωραίο βυζι και καλό κιλό...

xristos3221

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος θελει ανταλλαγη εχω μια κοπελα για Λαρνακα

arcanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Είχε παλιά μια Νεπάλ τέρμα Λήδρας..σε έπερνε στο ξενοδοχείο (χαλαμαντουρο)
Απέναντι από το πάρκινγκ.. 40 εύρο. Έχασα το τηλέφωνο τίς..έχει το κανένας..μια λεπτή με ωραίο βυζι και καλό κιλό...
Θα με ενδιέφερε καί εμένα παρακαλώ.

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Μόλις έφυγα από ασιατισσα στην Κλήμεντος,Λευκωσία,της οποίας το τηλέφωνο τελειώνει σε 5241. Χάλια. Μπήκα να κάμω μπάνιο και ξεκίνησε να μαειρεφκει σαν ήμουν στο μπάνιο. Συμφωνήσαμε συγκεκριμένα πράματα για την οποία την ρώτησα 3 φορές αν είναι οκ να γίνουν και μου είπε ναι,δεν έκαμε τίποτε. Απλά χαλια

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
138
Πόντοι
0
Μόλις έφυγα από ασιατισσα στην Κλήμεντος,Λευκωσία,της οποίας το τηλέφωνο τελειώνει σε 5241. Χάλια. Μπήκα να κάμω μπάνιο και ξεκίνησε να μαειρεφκει σαν ήμουν στο μπάνιο. Συμφωνήσαμε συγκεκριμένα πράματα για την οποία την ρώτησα 3 φορές αν είναι οκ να γίνουν και μου είπε ναι,δεν έκαμε τίποτε. Απλά χαλια
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει............

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
138
Πόντοι
0
Εχει κάποιος εμπειρία απο την ασιάτισσα στην Γαλιλαίου (περιοχή Ομονοίας) που το τηλέφωνο της τελειώνει σε 696?
αξίζει η είναι μούφα? τιμές?
Στην φωτογραφία αν είναι δική της φαίνεται καλή, μάλλον Βιετναμέζα.

CodySpears

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Φρέσκος στην Κύπρο, έχει κανένας καμία καλή πρόταση για ασιατισα σε λευκωσια και λάρνακα;
Ίσως και κάνα τηλεφωνάκι;

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1
Φρέσκος στην Κύπρο, έχει κανένας καμία καλή πρόταση για ασιατισα σε λευκωσια και λάρνακα;
Ίσως και κάνα τηλεφωνάκι;
Christina bang σε λαρνακα. Κανε σεαρτς στο γοογλε . Ειναι 3 βιετναμεζες νεαρες σε ηλικια. Εχουν και προφιλς στο φαισμπουκ. Αλλα μεν περιμενεις πολλα πολλα μονο μασαζ πεξυμο και πιπα κ70ε το μισαορο.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
615
Πόντοι
86
Christina bang σε λαρνακα. Κανε σεαρτς στο γοογλε . Ειναι 3 βιετναμεζες νεαρες σε ηλικια. Εχουν και προφιλς στο φαισμπουκ. Αλλα μεν περιμενεις πολλα πολλα μονο μασαζ πεξυμο και πιπα κ70ε το μισαορο.
70 ευρώ οι Βιετνάμ;;;
Δίνετε τόσα λευτα σε Βιετνάμ για μασάζ και παίξιμο;; Τρελλαθηκατε

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.810
Πόντοι
28.716
Καλημέρα.
Για Ασιάτισσες απευθυνθείτε στον κ. @κωλο-γερος .
Γνωρίζει όσα εσείς μόνο μπορείτε να φαντασιωθείτε.
Φευ!

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.014
Πόντοι
21.395

Stories