Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Γιατί "προς τιμή" της? Από την στιγμή που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες είναι "ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ" να πει το πραγματικό της/του φύλο. Προσωπικά, δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται ως άφυλα/non binary και λοιπές ηλιθιότητες που έχει γράψει στο προφίλ του/της. Το παράδοξο βέβαια των ατόμων της ίδιας συνομοταξίας είναι πως, ενώ προβάλλονται ως ένθερμοι πολέμιοι του ρατσισμού, στην πράξη συχνά επιδεικνύουν συμπεριφορές που τον ενισχύουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, για εκείνους, “φασίστας” δεν είναι απαραίτητα αυτός που απορρίπτει άλλες φυλές ή πολιτισμούς, αλλά οποιοσδήποτε τολμά να μην συμφωνεί με την παράλογη λογική τους. Πολλά τα καμένα εγκεφαλικά κύτταρα, you don't mess.
Mα ακριβώς οι χειρότεροι φασίστες είναι αυτοί που υποτίθεται μάχονται τον φασισμό και που φωνάζουν τόσο όσο απαιτείται για να επισκιάσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν μαζί τους. Αρκετοί απο δαύτους αν όχι όλοι ήταν χτες στις διαδηλώσεις υπερ της Παλαιστίνης, sic που βρίσκουν άραγε τόσες παλαιστινιακές σημαίες; Είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που αύριο θα αντικαταστήσουν τις παλαιστινιακές σημαίες με τις σημαίες του ουράνιου τόξου και θα τρέχουν στα pride.
Ο σημειωτέον αριστερός Παζολίνι είχε πει το σοφό "προτιμώ χίλιες φορές το δεξιό μπατσάκι, από το αριστερό πλουσιόπαιδο που ανακάλυψε ξαφνικά την επανάσταση". Όποιος δεν έχει δει το αριστούργημα "120 μέρες στα Γόμορα" να το δει οπωσδήποτε.
Όσο για το "προς τιμήν της" το έγραψα γιατί είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που οι εκδιδόμενες δεν διευκρινίζουν αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, και πολλοί έρχονται προ εκπλήξεως. Απλώς ζούμε σε μία χώρα που πρέπει να επικροτούμε αυτά που σε άλλες θα θεωρούνταν αυτονόητα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Mα ακριβώς οι χειρότεροι φασίστες είναι αυτοί που υποτίθεται μάχονται τον φασισμό και που φωνάζουν τόσο όσο απαιτείται για να επισκιάσουν όσες φωνές δεν συμφωνούν μαζί τους. Αρκετοί απο δαύτους αν όχι όλοι ήταν χτες στις διαδηλώσεις υπερ της Παλαιστίνης, sic που βρίσκουν άραγε τόσες παλαιστινιακές σημαίες; Είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που αύριο θα αντικαταστήσουν τις παλαιστινιακές σημαίες με τις σημαίες του ουράνιου τόξου και θα τρέχουν στα pride.
Ο σημειωτέον αριστερός Παζολίνι είχε πει το σοφό "προτιμώ χίλιες φορές το δεξιό μπατσάκι, από το αριστερό πλουσιόπαιδο που ανακάλυψε ξαφνικά την επανάσταση". Όποιος δεν έχει δει το αριστούργημα "120 μέρες στα Γόμορα" να το δει οπωσδήποτε.
Όσο για το "προς τιμήν της" το έγραψα γιατί είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που οι εκδιδόμενες δεν διευκρινίζουν αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, και πολλοί έρχονται προ εκπλήξεως. Απλώς ζούμε σε μία χώρα που πρέπει να επικροτούμε αυτά που σε άλλες θα θεωρούνταν αυτονόητα.
Καλύτερα να αφήσουμε την Παλαιστίνη απέξω... Έχω διαφορετική άποψη αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε σε αυτό που το νήμα αναφέρεται. Τα πολιτικά γεγονότα, τέτοιο είναι και ο πόλεμος, φτάνουν τις αντιπαραθέσεις στα άκρα και το νήμα θα σπαμάρεται για καμιά 20αρια σελίδες. Το έχουμε δει για λιγότερο σημαντικά θέματα.

Αν θέλεις βέβαια...

Τελευταία τροποποίηση:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Καλύτερα να αφήσουμε την Παλαιστίνη απέξω... Έχω διαφορετική άποψη αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε σε αυτό που το νήμα αναφέρεται. Τα πολιτικά γεγονότα, τέτοιο είναι και ο πόλεμος, φτάνουν τις αντιπαραθέσεις στα άκρα και το νήμα θα σπαμάρεται για καμιά 20αρια σελίδες. Το έχουμε δει για λιγότερο σημαντικά θέματα.

Αν θέλεις βέβαια...
Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι έχεις και άδικο, όταν γιαυτά τα θέματα υπάρχει και η ειδική κατηγορία 'πολιτική'. Εδώ για άλλα πράματα μιλάμε, και καλώς το επισημαίνεις. Το καλό με σένα πάντως είναι ότι ακόμα και αν διαφωνούμε, μπορούμε να συζητάμε πολιτισμένα, και αυτό δεν είναι καθόλου δεδομένο!

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι έχεις και άδικο, όταν γιαυτά τα θέματα υπάρχει και η ειδική κατηγορία 'πολιτική'. Εδώ για άλλα πράματα μιλάμε, και καλώς το επισημαίνεις. Το καλό με σένα πάντως είναι ότι ακόμα και αν διαφωνούμε, μπορούμε να συζητάμε πολιτισμένα, και αυτό δεν είναι καθόλου δεδομένο!
όπως δεδομένο δεν είναι και ότι θα στο επιτρέψει η "επιτροπή" λογοκρισίας του bou......φημίζονται εξάλου οι διαχειριστές για το επίπεδο δημοκρατίας της ελευθερίας του λόγου.....

Fetishman22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια έχει κανείς εμπειρία από vi_feet_30 :

Login • Instagram ?

Φαινεται να έχει πατουσάρες αλλά θα θελα και κάποιο feedback αν έχει πάει κάποιος! Γενικά είμαι ψιλοαρχάριος και δε είμαι για πιο extreme καταστάσεις ακόμα.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Λάρισα έρχεται καμία ?? Εδω υπάρχει κάποια ?
Έρχονται και μάλιστα σχετικά τακτικά σίγουρα 4-5 από τις γνωστές και ίσως και κάποιες από το ftlife. Βλέπε είτε στο kanesex ή κάποιο είτε στο fetlife είτε στα σόσιαλ μίντια των κοριτσιών και θα μαθαίνεις ημερομηνίες των επισκέψεων τους.

killbill21

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
144
Πόντοι
0

Login • Instagram ?

Φαινεται να έχει πατουσάρες αλλά θα θελα και κάποιο feedback αν έχει πάει κάποιος! Γενικά είμαι ψιλοαρχάριος και δε είμαι για πιο extreme καταστάσεις ακόμα.
Αδερφέ έχει όντως πατούσες όνειρο αλλά δεν προχώρησα συνάντηση μαζί της γιατί από τα ηχογραφημένα μου φαινόταν ότι μιλάω με άντρα .Αν μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει ότι είναι γυναίκα θα πάω με χίλια

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Έχω μιλήσει μαζί της, με μηνύματα, δεν νομίζω ότι είναι άντρας, έχει και σχόλια στο fetlife που της γράφουν σχόλια κλπ, αλλά ρε παιδιά, 100 ευρώ για ποδολαγνεία μία ώρα + το hotel; Απο μένα όχι. Bro-ντερό όχι! Κάνει λέει και ελαφρύ bdsm, απ' ότι μου ειπε δηλαδή κάνει λίγο spanking με το χέρι.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510
Υπάρχει καμία σε μπουρδέλο να βάζει δάχτυλο και να κάνει Γκυφωκολαδα;

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
42
Like
2.124
Πόντοι
2.471

Login • Instagram ?

Εχω βρεθει με την συγκεκριμενη,ομορφα ποδια , κανει ωραιο footjob χωρις να κουραζεται γιατι ειναι αρκετα γυμνασμενη , και handjob, εχει και φουλ προγραμα με στραπ κλπ στα 150 νομιζω αλλα δεν εχω αποψη.
θετικο οτι οταν ερχεται μετα απο 2-3 λεπτα σε ρωταει μονη της αν εισαι οκ και ειναι στα γουστα σου για να κατσει και να συνεχισετε

Fetishman22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Εχω βρεθει με την συγκεκριμενη,ομορφα ποδια , κανει ωραιο footjob χωρις να κουραζεται γιατι ειναι αρκετα γυμνασμενη , και handjob, εχει και φουλ προγραμα με στραπ κλπ στα 150 νομιζω αλλα δεν εχω αποψη.
θετικο οτι οταν ερχεται μετα απο 2-3 λεπτα σε ρωταει μονη της αν εισαι οκ και ειναι στα γουστα σου για να κατσει και να συνεχισετε
Όχι δε με ψήνει το strap. Άρα αφού έχεις πάει δεν παιζει να ειναι άντρας που λέει ο από πάνω ε? Προγραμματάκι μπορεί να στο κάνει κάπως αυταρχικό αν το ζητήσεις γενικά με εξευτελισμό κλπ ή ειναι μόνο ποδολαγνεία? Διάρκεια και τιμή 100 + hotel που αναφέρει και το παλικάρι?

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
465
Πόντοι
21
Αδερφέ έχει όντως πατούσες όνειρο αλλά δεν προχώρησα συνάντηση μαζί της γιατί από τα ηχογραφημένα μου φαινόταν ότι μιλάω με άντρα .Αν μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει ότι είναι γυναίκα θα πάω με χίλια
Τι ονειρο ; Κακό σιγουρα . Σα βατραχοπέδιλα ειναι

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Όχι δε με ψήνει το strap. Άρα αφού έχεις πάει δεν παιζει να ειναι άντρας που λέει ο από πάνω ε? Προγραμματάκι μπορεί να στο κάνει κάπως αυταρχικό αν το ζητήσεις γενικά με εξευτελισμό κλπ ή ειναι μόνο ποδολαγνεία? Διάρκεια και τιμή 100 + hotel που αναφέρει και το παλικάρι?
Aν παρέχει strapon υπηρεσία, λογικά θα έχει και εξευτελισμό το πρόγραμμα της. Η χρήση του strapon ανεβάζει συνήθως το level στο πρόγραμμα του αυταρχικού στο πιο "σκληρό".

Τελευταία τροποποίηση:

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Ένα γενικό σχόλιο για τις καλύτερες, τις χειρότερες, τις καλύτερες απ' τις καλύτερες κτλ:
όσο πιο παλιά είναι στο επι πληρωμής. τόσο πιο επαγγελματική, τυποποιημένη κονσέρβα είναι η εμπειρία. Όσο πιο καινούρια είναι στα session, τόσο πιο αυθεντική η εμπειρία. Η 1η κατηγορία δεν είναι αντικειμενικά αρνητική (για εμένα είναι) και υπάρχουν και εξαιρετικές Κυρίαρχες σε αυτήν (βλ. Αλεξάνδρα ή Θεανώ), αλλά είναι αυτή η sameplaceιακή εμπειρία. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει πολύ λιγότερες, πάντα παροδικές μέχρι να εξαφανιστούν ή να γίνουν sameplaceιακές κι αυτές και πάντα δύσκολο να βρεθούν.
Επίσης: όχι fetlife = κράτα μικρό καλάθι.

Αυτο μόνο τίποτα άλλο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Ένα γενικό σχόλιο για τις καλύτερες, τις χειρότερες, τις καλύτερες απ' τις καλύτερες κτλ:
όσο πιο παλιά είναι στο επι πληρωμής. τόσο πιο επαγγελματική, τυποποιημένη κονσέρβα είναι η εμπειρία. Όσο πιο καινούρια είναι στα session, τόσο πιο αυθεντική η εμπειρία. Η 1η κατηγορία δεν είναι αντικειμενικά αρνητική (για εμένα είναι) και υπάρχουν και εξαιρετικές Κυρίαρχες σε αυτήν (βλ. Αλεξάνδρα ή Θεανώ), αλλά είναι αυτή η sameplaceιακή εμπειρία. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει πολύ λιγότερες, πάντα παροδικές μέχρι να εξαφανιστούν ή να γίνουν sameplaceιακές κι αυτές και πάντα δύσκολο να βρεθούν.
Επίσης: όχι fetlife = κράτα μικρό καλάθι.

Αυτο μόνο τίποτα άλλο.
Απλά όσο "τυποποιημένη" και να είναι η εμπειρία, για το sameplace δεν ξέρω- δεν έχω εμπειρία, το πρόσωπο κάνει την διαφορά. Εγώ ας πούμε δεν έχω εμπειρία από Θεανώ και έχω μόνο ένα (εξαιρετικό) σέσσιον με την Αλεξάνδρα. Μία συνεδρία μαζί τους δεν θα μου ήταν τυποποιημένη, γιατί αν και έχουν χρόνια στο χώρο για μένα θα είναι μια νέα εμπειρία. Δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι πρωτότυπο, όμως και αν δεν κάνουν, θα έρθει από μια μη οικεία από μένα Αφέντρα με την υπογραφή της ξεχωριστής προσωπικότητας τους,

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Πάντως, μια που το ανέφερες, μετά από τόσα χρόνια στο χώρο... Η Θεανώ έστω μια φορά δεν μας τίμησε με την παρουσία της εδώ Θεσσαλονίκη... Νομίζω και 3 βδομάδες να ανέβαινε, 3 βδομάδες φουλ θα ήτανε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε έστω και μια εμπειρία μαζί της. Τέσπα, αυτή ξέρει...

Τελευταία τροποποίηση:

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Η Θεανώ, αν και του κλασικού τυποποιημένου αναγκαστικά, είχε πάντα έναν πιο ελεύθερο αέρα. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ο λόγος για τον οποίο δεν κάνει περιοδείες είναι επειδή είναι φουλ στην Αθήνα. Με τριψήφιο αριθμό σταθερών πελατών στην Αθήνα, τι να πάει να κάνει στην Θεσσαλονίκη ; Ψυχικό ;
Περιοδείες κάνουν μόνο όσες έχουν αναδουλειές, ασχέτως απ' το τι λένε οι ίδιες ή οι κράχτες τους.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Η Θεανώ, αν και του κλασικού τυποποιημένου αναγκαστικά, είχε πάντα έναν πιο ελεύθερο αέρα. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ο λόγος για τον οποίο δεν κάνει περιοδείες είναι επειδή είναι φουλ στην Αθήνα. Με τριψήφιο αριθμό σταθερών πελατών στην Αθήνα, τι να πάει να κάνει στην Θεσσαλονίκη ; Ψυχικό ;
Περιοδείες κάνουν μόνο όσες έχουν αναδουλειές, ασχέτως απ' το τι λένε οι ίδιες ή οι κράχτες τους.
Δεν συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότ κάνει χαμό Αθήνα. Αλλά δεν ισχυεί αυτό ότι κάνουν ψυχικό. Μια αφέντρα του επιπέδου της Θεανούς μια φορά στο τόσο (όποτε πιστεύει αυτή) μπορεί να πάει σε θαυμαστές της και αλλού. Οικονομικά θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω. Δηλαδή εμείς εκτός Αθήνας, τι είμαστε;;; Δείχνει σεβασμό στους φαν της. Δύο φορές ήταν να έρθει αλλά συνέβη κάτι σοβαρό και δεν ήρθε.

Το ίδιο ισχυεί και για την Αλεξάνδρα. Κάποτε ανέβαινε... Βέβαια πλέον έχει ξεφύγει σε επίπεδο και η Θεσσαονική όντως θα ηταν ψυχικό, αν και θα ήταν προς τιμήν της να επισκεφθεί την πόλη μας... Δεν ξέρω καν αν κάνει σέσσιον στην Αθήνα ή ασχολείται μόνο με εκδηλώσεις. Έχει αλλάξει επίπεδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Δεν συμφωνώ. Είμαι σίγουρος ότ κάνει χαμό Αθήνα. Αλλά δεν ισχυεί αυτό ότι κάνουν ψυχικό. Μια αφέντρα του επιπέδου της Θεανούς μια φορά στο τόσο (όποτε πιστεύει αυτή) μπορεί να πάει σε θαυμαστές της και αλλού. Οικονομικά θα αποζημιωθεί και με το παραπάνω. Δηλαδή εμείς εκτός Αθήνας, τι είμαστε;;; Δείχνει σεβασμό στους φαν της. Δύο φορές ήταν να έρθει αλλά συνέβη κάτι σοβαρό και δεν ήρθε.

Το ίδιο ισχυεί και για την Αλεξάνδρα. Κάποτε ανέβαινε... Βέβαια πλέον έχει ξεφύγει σε επίπεδο και η Θεσσαονική όντως θα ηταν ψυχικό, αν και θα ήταν προς τιμήν της να επισκεφθεί την πόλη μας... Δεν ξέρω καν αν κάνει σέσσιον στην Αθήνα ή ασχολείται μόνο με εκδηλώσεις. Έχει αλλάξει επίπεδο.
Αμα ερθει η αφεντρα στον υποτακτικο τι σόϊ αφεντρα ειναι μετα τυπε μου?

Σκεψου λιγο να ρθεις ενα ταξιδακι να κανεις κανα session και να ξερει ομως οτι ηρθες μονο γιαυτην και να στο κοπαναει.Ποσο καυλα θα βγαλει το σκηνικο,αρκει να σαι οντως υποτακτικος και οχι απλα τυπος που τον παιζει με πατουσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom