Νέα

Ηράκλειο Κρήτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, έχει έρθει η LiaScott μ'αρέσει η φάτσα της, ζητάει 150€/ μισάωρο. Κριτικές ελάχιστες αλλά καλές. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ενεργοπαθητικά ψάχνω..

Ioannisaek123214

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, έχει έρθει η LiaScott μ'αρέσει η φάτσα της, ζητάει 150€/ μισάωρο. Κριτικές ελάχιστες αλλά καλές. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ενεργοπαθητικά ψάχνω..
Την επισκέφτηκα εγώ. Δεν με τρέλανε, στις φωτό είναι πιο ωραία. Δεν λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα ξανά πήγαινα. Άσε που ο πάτος της είναι πηγάδι εγώ δεν καταλάβαινα ότι πηδούσα. Καυλί έχει πολύ χοντρό από ότι είδα και σηκώνεται εύκολα

Boom7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Ρε φίλος, τόσα μνμτα κ σε όλα κάνεις ερωτήσεις. Εσύ μετά τις απαντήσεις, αν πήγες έβαλες κριτική; ή είσαι εδώ για να ρωτάς μόνο;
Ναι φίλε εχω γράψει αρκετες φορες οταν εχω παει καπου, οταν ρωταω δεν σημαίνει οτι παω. Ψαξε και θα δεις... ετσι απλα σου κατεβηκε και ειπες ν πεις την ... σου...

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Ναι φίλε εχω γράψει αρκετες φορες οταν εχω παει καπου, οταν ρωταω δεν σημαίνει οτι παω. Ψαξε και θα δεις... ετσι απλα σου κατεβηκε και ειπες ν πεις την ... σου...
21 μνμτα έχεις, τα 5 είναι κριτικές κ αυτές είναι υπερβολικά παλιές.

DimiMa

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
22
Πόντοι
0
Την επισκέφτηκα εγώ. Δεν με τρέλανε, στις φωτό είναι πιο ωραία. Δεν λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα ξανά πήγαινα. Άσε που ο πάτος της είναι πηγάδι εγώ δεν καταλάβαινα ότι πηδούσα. Καυλί έχει πολύ χοντρό από ότι είδα και σηκώνεται εύκολα
Φίλε επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου, πολύ καλή κριτική. Απο δω και πέρα θα ακολουθώ τα βήματα σου!

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
162
Πόντοι
0
μακάρι να είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου που θα έρθω διακοπές γιατί η vivi caralho που ήταν κι αυτή έφυγε χτες νομίζω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου, πολύ καλή κριτική. Απο δω και πέρα θα ακολουθώ τα βήματα σου!
ευχαριστουμε για την επιβίωση μακάρι να είναι όταν πάω!

μακάρι να είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου που θα έρθω διακοπές γιατί η vivi caralho που ήταν κι αυτή έφυγε χτες νομίζω.

ευχαριστουμε για την επιβίωση μακάρι να είναι όταν πάω!
επιβεβαίωση*

Boom7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
324
Πόντοι
21
Emma Baby αυτή είναι στα Χανιά. Ξέρει κάποιος αν αξίζει?

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
220
Πόντοι
21

Titslover

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα η Ελλη από εμφανίσει φέρνει σε αντρουα;

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
162
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα η Ελλη από εμφανίσει φέρνει σε αντρουα;
Απο φατσα ισως λιγο αλλα ειναι κορμαρα,πεντακαθαρη και το παθος που βγαζει ειναι απιστευτο!Αν εισαι ενεργητικος πολυ δυσκολα θα βρεις καλυτερη,απλα ειναι πλεον 50+ .Θα στην προτεινα με τα 1000

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
353
Πόντοι
21
Καλησπέρα, για την παρακάτω αγγελία γνωρίζει κάποιος παραπάνω λεπτομέρειες για να μοιραστεί??

katalavame

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2019
Like
261
Πόντοι
21
Φεύγει αύριο, 150 η μία ώρα, κατά βάση είναι ενεργητική αλλά πάει κ ως παθητική.

Συνάντηση πριν 2 μέρες, στην παραλιακή το δωμάτιο με εύκολο πάρκινγκ η περιοχή από πίσω.
Με πήρε στην αρχή αυτή, ωραίο εργαλείο κ γουστάρει φουλ να γαμαει, αν είστε αρχάριοι δν θα την πρότεινα διότι είναι χοντρό.
Στο να είναι παθητική, έχει κωλαρα

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Από εμφάνιση πως είναι;;