You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα irakleio_psaxnw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 661
- Εμφανίσεις 178K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ioannisaek123214
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Την επισκέφτηκα εγώ. Δεν με τρέλανε, στις φωτό είναι πιο ωραία. Δεν λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα ξανά πήγαινα. Άσε που ο πάτος της είναι πηγάδι εγώ δεν καταλάβαινα ότι πηδούσα. Καυλί έχει πολύ χοντρό από ότι είδα και σηκώνεται εύκολαΣυναγωνιστές, έχει έρθει η LiaScott μ'αρέσει η φάτσα της, ζητάει 150€/ μισάωρο. Κριτικές ελάχιστες αλλά καλές. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ενεργοπαθητικά ψάχνω..
Ναι φίλε εχω γράψει αρκετες φορες οταν εχω παει καπου, οταν ρωταω δεν σημαίνει οτι παω. Ψαξε και θα δεις... ετσι απλα σου κατεβηκε και ειπες ν πεις την ... σου...Ρε φίλος, τόσα μνμτα κ σε όλα κάνεις ερωτήσεις. Εσύ μετά τις απαντήσεις, αν πήγες έβαλες κριτική; ή είσαι εδώ για να ρωτάς μόνο;
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
21 μνμτα έχεις, τα 5 είναι κριτικές κ αυτές είναι υπερβολικά παλιές.Ναι φίλε εχω γράψει αρκετες φορες οταν εχω παει καπου, οταν ρωταω δεν σημαίνει οτι παω. Ψαξε και θα δεις... ετσι απλα σου κατεβηκε και ειπες ν πεις την ... σου...
Φίλε επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου, πολύ καλή κριτική. Απο δω και πέρα θα ακολουθώ τα βήματα σου!Την επισκέφτηκα εγώ. Δεν με τρέλανε, στις φωτό είναι πιο ωραία. Δεν λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα ξανά πήγαινα. Άσε που ο πάτος της είναι πηγάδι εγώ δεν καταλάβαινα ότι πηδούσα. Καυλί έχει πολύ χοντρό από ότι είδα και σηκώνεται εύκολα
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
μακάρι να είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου που θα έρθω διακοπές γιατί η vivi caralho που ήταν κι αυτή έφυγε χτες νομίζω.Την επισκέφτηκα εγώ. Δεν με τρέλανε, στις φωτό είναι πιο ωραία. Δεν λέω ότι είναι πεταμένα λεφτά αλλά δεν θα ξανά πήγαινα. Άσε που ο πάτος της είναι πηγάδι εγώ δεν καταλάβαινα ότι πηδούσα. Καυλί έχει πολύ χοντρό από ότι είδα και σηκώνεται εύκολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ευχαριστουμε για την επιβίωση μακάρι να είναι όταν πάω!Φίλε επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου, πολύ καλή κριτική. Απο δω και πέρα θα ακολουθώ τα βήματα σου!
επιβεβαίωση*μακάρι να είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου που θα έρθω διακοπές γιατί η vivi caralho που ήταν κι αυτή έφυγε χτες νομίζω.
ευχαριστουμε για την επιβίωση μακάρι να είναι όταν πάω!
Μπράβο παικταρά μου μου την ειπες τωρα! Ευγε! Εχουμε ξεφυγει εδω απο οτι φαίνεται μερικοι...21 μνμτα έχεις, τα 5 είναι κριτικές κ αυτές είναι υπερβολικά παλιές.
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Emma Baby αυτή είναι στα Χανιά. Ξέρει κάποιος αν αξίζει?
ελάχιστες πληροφορίες εδώ στο φορουμ. Ωραίο παιδί και στα χρώματα που μάρέσουν.. Θα ρθει Ηράκλειο;Emma Baby αυτή είναι στα Χανιά. Ξέρει κάποιος αν αξίζει?
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Μάλλον έφυγεελάχιστες πληροφορίες εδώ στο φορουμ. Ωραίο παιδί και στα χρώματα που μάρέσουν.. Θα ρθει Ηράκλειο;
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Lara Marques καμία εμπειρία εδώ?
jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Lara Marques καμία εμπειρία εδώ?

Lara Marques τρανσέξουαλ γυναίκα (Ανεξάρτητη)
Lara Marques τρανσέξουαλ γυναίκα Ανεξάρτητη, φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.
Gatoulis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Απο φατσα ισως λιγο αλλα ειναι κορμαρα,πεντακαθαρη και το παθος που βγαζει ειναι απιστευτο!Αν εισαι ενεργητικος πολυ δυσκολα θα βρεις καλυτερη,απλα ειναι πλεον 50+ .Θα στην προτεινα με τα 1000Μάγκες καλημέρα η Ελλη από εμφανίσει φέρνει σε αντρουα;
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα, για την παρακάτω αγγελία γνωρίζει κάποιος παραπάνω λεπτομέρειες για να μοιραστεί??
kanesex.com

Tzeni(6984716802)
Για λίγες ημέρες γυναίκα εξ αλλαγής φυλου με καυτό μουνακι κ κωλαρακι (6984716802).Ηρακλειο απο 5-9Αυγουστου

Συναθλητές τι είναι τούτο ;;
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Φεύγει αύριο, 150 η μία ώρα, κατά βάση είναι ενεργητική αλλά πάει κ ως παθητική.Συναθλητές τι είναι τούτο ;;
Συνάντηση πριν 2 μέρες, στην παραλιακή το δωμάτιο με εύκολο πάρκινγκ η περιοχή από πίσω.
Με πήρε στην αρχή αυτή, ωραίο εργαλείο κ γουστάρει φουλ να γαμαει, αν είστε αρχάριοι δν θα την πρότεινα διότι είναι χοντρό.
Στο να είναι παθητική, έχει κωλαρα
Αρχίδαμος ο Μέγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
προτείνετε καμιά καλή ειδικά για αρχάριους μάγκες;
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Χαρά τρανς Μικρή Μελαχρινή για τρελά γούστα Ενεργό παθητική αυτό δοκιμαστικέ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις