ειναι το τριτο περιστατικο γενικα με τεσλα
Άστο. Πολύ το χρήμα. Τα περισσότερα νέα αυτοκίνητα έτσι είναι. Το ξεκίνησε η Tesla και το αντέγραψαν οι άλλοι. ΑΛΛΑ βλέπεις τους πάει πίπα κώλο ο Έλονας και είναι 5 χρόνια μπροστά σε απόδοση. Ποιότητα ΓΤΠΚ αλλά μηχανολογικά είναι αλλού. Και αυτό πονάει ΠΟΛΥ τους παραδοσιακούς. Αν διαβάσεις λίγο τι παίζει χωρίς "γυαλιά" θα καταλάβεις.
1ον πλατφόρμα εξαρχής για ηλεκτρικά με απίστευτη αεροδυναμική. Όχι κουτιά με ρόδες.
2ον κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης μπαταρίας. Το αυτοκίνητο ξέρει ανά πάσα στιγμή τι κάνεις και πόση μπαταρία έχεις για το ταξίδι σου με βάση το GPS και τον προορισμό.
3ον συνεχή εξέλιξη της γραμμής παραγωγής. Πχ σε διπλανό site ιδιοκτήτης Tesla παράγγειλε την νέα οροφή και αμορτισέρ. Πες μου σε ποιο άλλο μοντέλο μπορείς να κάνεις τέτοιες αλλαγές. ΟΚ τα αμορτισέρ. Αλλά η οροφή;
4ον στο εξωτερικό έχει τεράστιο δίκτυο φορτιστών ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΣΗ. Πας, κουμπώνεις και φορτίζεις. Πιο απλό και από το βενζινάδικο.
Δεν μπορούν να τον ανταγωνιστούν στα ίσια και ψάχνονται με μαλακίες. ΝΑΙ πολύ σοβαρό το συγκεκριμένο θέμα αλλά όχι μοναδικό. Αλλά βλέπεις πουλάει και πρέπει να τον χτυπήσουμε.
Πριν χρόνια που οι εταιρίες κινητών ήταν σχεδόν μοιρασμένες πήρα ένα Nokia που κυριολεκτικά μου έψηνε το κεφάλι. Άκουσες ποτέ παράπονο; Όχι φυσικά. Όταν βγήκε η Apple και έβαλε τις κεραίες στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα να έχει αδύνατο σήμα όλοι έπεσαν να τη φάνε. Βλέπεις τους είχε πάρει τα σώβρακα και έπρεπε να τη χτυπήσουν.
Για την ραδιενέργεια που εκπέμπουν οι μπαταρίες ούτε κουβέντα...
Άσε φίλε μου. Πολύ ραδιενέργεια. Βέβαια έχει και τα καλά της. Εγώ που έχω το κινητό με μπαταρία στην τσέπη μου, μου παραμόρφωσε την πούτσα και τώρα την έχω 40 πόντους και 10 εκατοστά σε διάμετρο. Αφού σκέφτομαι να ξεκινήσω τις τσόντες.