Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 107 22,8%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 60 12,8%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 94 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 129 27,5%
  • Ποτε

Ψήφοι: 79 16,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    469

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.123
Πόντοι
456
Εκατό χιλιάρικα θα πάρει, από το πουθενά. Είναι ποσό για πεντακόσιες βίζιτες, δηλαδή γαμάει εφόρου ζωής σχεδόν!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.900
Πόντοι
10.656
1754864384685.png

32% max πιθανοτητα να βγει νικητης σημερα :coffee: Δεν βγηκε τελικα...
Παμε την Τριτη μαγκες, παιξτε κι αλλα, να πανε 12.000.000 οι στηλες, να πλησιασετε τις 50% πιθανοτητες

(το αστειο ειναι οτι το ποσοστο των νικητων παραμενει fixed, δεν θα αλλαξει επειδη το τζακποτ θα ειναι μεγαλυτερο. Απλα αυτος ο ενας θα παρει περισσοτερα, παρολα αυτα, ολο και περισσοτεροι παιζουν, ενω οταν ηταν πχ. στα 10μυρια το επαθλο δεν τους εκανε :tooth: Τωρα ομως, αξιζει! )

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.586
Πόντοι
736
αμα εχεις στην ακρη τοσα εκατομμυρια να τα ριξεις σε δελτια τζοκερ, αμα το τζακποτ ξεπερναει την αξια τους ΚΑΙ τους φορους, και αμα εισαι ο μονος νικητης, θεωρητικα, ναι, πλησιαζουμε αυτο το οριο :coffee: Βεβαια οποιος το επιχειρησει και θεωρητικα το καταφερει, θα ανεβασει το κασε του κατα ενα μικρο ποσοστο τοις εκατο. Δηλαδη θα ξοδεψει 24 μυρια για να παρει πισω 25 μυρια...

Σαν σχεδιο μου ακουγεται αθλιο :tooth:
Γιαυτό είσαι μέγας βλαξ.
Κηρύττεις όλο για μαθηματικά και δε σκαμπάζεις μία.
Νομίζεις εύκολο είναι το ένα εκατομμύριο συν, ακόμα κι αν έχεις 24?
Φυσικά και θα συνέφερε κάποιον να το κάνει και θα το κάναν όλοι με τα μπούνια
ΑΝ ήταν γκαραντί ότι θα ήσουν ο μόνος
Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να κερδίσει κιάλλος και να χάσεις 12 μύρια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.900
Πόντοι
10.656
Γιαυτό είσαι μέγας βλαξ.
Κηρύττεις όλο για μαθηματικά και δε σκαμπάζεις μία.
Νομίζεις εύκολο είναι το ένα εκατομμύριο συν, ακόμα κι αν έχεις 24?
Φυσικά και θα συνέφερε κάποιον να το κάνει και θα το κάναν όλοι με τα μπούνια
ΑΝ ήταν γκαραντί ότι θα ήσουν ο μόνος
Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να κερδίσει κιάλλος και να χάσεις 12 μύρια
Ελα κομπλεξικε ψεκασμενε, μην αρχιζεις παλι τα ιδια.
Γραφω ξεκαθαρα "και αμα εισαι ο μονος νικητης", το επαναμβανεις και εσυ ο ιδιος ηλιθιε.

Ξυσου στην γκλιτσα μου :coffee:
Βρες μου εναν εκατομμυριουχο αρκετα ηλιθιο, να ρισκαρει 25 εκατομμυρια για να παρει ή 13 ή 26. Σου φαινεται ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; :tooth:
Τι παλικαρι εισαι εσυ ρε μλκ, φτου μη σε ματιασω

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.586
Πόντοι
736
Ελα κομπλεξικε ψεκασμενε, μην αρχιζεις παλι τα ιδια.
Γραφω ξεκαθαρα "και αμα εισαι ο μονος νικητης", το επαναμβανεις και εσυ ο ιδιος ηλιθιε.

Ξυσου στην γκλιτσα μου :coffee:
Βρες μου εναν εκατομμυριουχο αρκετα ηλιθιο, να ρισκαρει 25 εκατομμυρια για να παρει ή 13 ή 26. Σου φαινεται ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; :tooth:
Τι παλικαρι εισαι εσυ ρε μλκ, φτου μη σε ματιασω

Οχι τύπε μην τα γυρνάς τώρα.
Είπες καταλεξί
Δηλαδη θα ξοδεψει 24 μυρια για να παρει πισω 25 μυρια...
Σαν σχεδιο μου ακουγεται αθλιο
Δηλαδή η αθλιότητα σου φαίνεται ότι είναι πολύ λίγο το 1 μύριο...

Ντάξει ξέρω τα μέλη του μπου είναι εκατομμυριούχοι αλλά εσύ πρέπει να είσαι από τους πολύ μεγιστάνες που ένα μύριο κέρδος σε μία μέρα σου φαίνεται λίγο.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.743
Πόντοι
456
Αντικειμενικα, μπορει να ειναι και +EV, αυτο που χρειαζεται ειναι αναλυση των στηλων να δει καποιος τις πιθανοτητες να ειναι ο νικητες 1,2,3,4 κλπ και το αντιστοιχο κερδος-ζημια

Μετα τα 30 μυρρια ισως και να αξιζει (λογω και φορων που κοβουν ενα 15-20% επιπλεον).

Φυσικα αυτα ειναι να τα κανει καποιος δισεκατομμυριουχος και οχι καποιος που εχει 24Μ να τα ριξει ολα στο ΤΖΟΚΕΡ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.900
Πόντοι
10.656
Οχι τύπε μην τα γυρνάς τώρα.
Είπες καταλεξί

Δηλαδή η αθλιότητα σου φαίνεται ότι είναι πολύ λίγο το 1 μύριο...

Ντάξει ξέρω τα μέλη του μπου είναι εκατομμυριούχοι αλλά εσύ πρέπει να είσαι από τους πολύ μεγιστάνες που ένα μύριο κέρδος σε μία μέρα σου φαίνεται λίγο.
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.

Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.

Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουρι :coffee: Ξεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.650
Πόντοι
12.756
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.

Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.

Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουρι :coffee: Ξεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη

ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ:coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.729
Πόντοι
2.636
Εκατό χιλιάρικα θα πάρει, από το πουθενά. Είναι ποσό για πεντακόσιες βίζιτες, δηλαδή γαμάει εφόρου ζωής σχεδόν!
δηλαδη καπου 80 καθαρα... θα παρει ενα αμαξι και ουτε διαμερισμα πιανει....

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
49
Like
7.943
Πόντοι
9.846
Τελικά όντως το τζάκ ποτ που έχει είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλο ;

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
547
Πόντοι
81
Τελικά όντως το τζάκ ποτ που έχει είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλο ;
Ναι πρώτη φορά, σε όποιον κάτσει θα πρέπει να είναι πολύ συγκροτημένο άτομο αλλιώς τον βλέπω να " τρελαίνεται " και να τα χάνει όλα σε λίγα χρόνια https://www.google.com/url?sa=t&sou...wQFnoECCUQAQ&usg=AOvVaw09DhZ2gXRDzs_NrwwDGc21

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.902
Πόντοι
9.931
Παντως το νούμερο ειναι τρελο γυρω στα 20800000 καθαρα, οσα και να ξοδευσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και να δώσεις σε στενούς συγγενείς παλι θα σου μείνουν πανω απο 10μυρια στην ακρη.

Μακαρι να βγουν 5-6 εξαρηδες αν και δεν το βλεπω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.472
Πόντοι
6.256
ένας προπατζής που ξέρει πολλά μου είπε ότι είναι κανονισμένο να το κερδίσει ο ο φραπές.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Παντως το νούμερο ειναι τρελο γυρω στα 20800000 καθαρα, οσα και να ξοδευσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και να δώσεις σε στενούς συγγενείς παλι θα σου μείνουν πανω απο 10μυρια στην ακρη.

Μπααα. Τρώγονται για πλάκα. Μην κοιτάς που εμείς εδώ στο bou ξέρουμε από εκατομμύρια. Η πλέμπα δεν ξέρει.

Ξέρεις τι ωραία που φεύγουν τα άτιμα αν αρχίσεις να κάνεις μαλακίες; Θεωρείς πως ο βλάκας θα αγοράσει μια "μικρή" Χ5 ή θα πάει σαν το ζώον να αγοράσει μια G63 AMG; Μιλάμε για 100 με 300 χιλιάρικα διαφορά. Ένα νεόδμητο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό με πισίνα ξεκινάει από τα 1.900.000€ στο "Σπιτόγατο". Βάλε να είσαι 40-50 χρονών και αγάμητος. Θα πηγαίνεις στο Παρίσι και θα μένεις σαν χαζός στο Ritz που έχει πάνω από 2000€ τη βραδιά για να εντυπωσιάσεις το πουτανάκι που σου τα αρμέγει.

Αν δεν κάτσεις κάτω 1-2 χρόνια χωρίς να ξοδέψεις €€€ να δεις πως θα επενδύσεις τη γάμησες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.472
Πόντοι
6.256
τα πολλά λεφτά φέρνουν ακριβά γούστα που φέρνουν ακριβά έξοδα

ο μαλάκας μένει πάντα ίδιος...θα μαδήσει τα 20 χιλιάρικα, τα 200 χιλιάρικα...και τα 20 μύρια....εκτός αν είναι 70 χρονών και δεν προλάβει τα μύρια...

αυτός που δεν είναι μαλάκας θα τα κάνει κουμάντο....με μόνη διαφορά ότι 20 μύρια μπορείς να τα αβγατίσεις πολύ εύκολα και να μένει το κεφάλαιο εκεί...

τα 200Κ μπορείς πολύ πιο δύσκολα

και με τα 20Κ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα :confused:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Γενικά μιλώντας υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση του ξαφνικού πλούτου. Δε θυμάμαι ποιο ποσοστό παιχτών του NBA καταλήγει χρεοκοπημένο. Αφού οι παίχτες έχουν φτιάξει γραφείο υποστήριξης γι' αυτό το λόγο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.902
Πόντοι
9.931
Γενικά μιλώντας υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση του ξαφνικού πλούτου. Δε θυμάμαι ποιο ποσοστό παιχτών του NBA καταλήγει χρεοκοπημένο. Αφού οι παίχτες έχουν φτιάξει γραφείο υποστήριξης γι' αυτό το λόγο.
Εντάξει φυσικό ειναι, απο τα γκετο που ψωμολυσσάνε βρίσκονται ξαφνικά μεσα στην χλιδα, με δεκάδες μουναρες να τους περιστοιχίζουν και με λογαριασμούς δεκάδων εκατομμυρίων... το μυαλο του βαράει τιλτ και παθαίνουν κοκομπλοκο και ξεκινανε να σπαταλάνε το χρήμα δίχως αύριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom