BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 5.123
- Πόντοι
- 456
Εκατό χιλιάρικα θα πάρει, από το πουθενά. Είναι ποσό για πεντακόσιες βίζιτες, δηλαδή γαμάει εφόρου ζωής σχεδόν!
Γιαυτό είσαι μέγας βλαξ.αμα εχεις στην ακρη τοσα εκατομμυρια να τα ριξεις σε δελτια τζοκερ, αμα το τζακποτ ξεπερναει την αξια τους ΚΑΙ τους φορους, και αμα εισαι ο μονος νικητης, θεωρητικα, ναι, πλησιαζουμε αυτο το οριοΒεβαια οποιος το επιχειρησει και θεωρητικα το καταφερει, θα ανεβασει το κασε του κατα ενα μικρο ποσοστο τοις εκατο. Δηλαδη θα ξοδεψει 24 μυρια για να παρει πισω 25 μυρια...
Σαν σχεδιο μου ακουγεται αθλιο![]()
Ελα κομπλεξικε ψεκασμενε, μην αρχιζεις παλι τα ιδια.Γιαυτό είσαι μέγας βλαξ.
Κηρύττεις όλο για μαθηματικά και δε σκαμπάζεις μία.
Νομίζεις εύκολο είναι το ένα εκατομμύριο συν, ακόμα κι αν έχεις 24?
Φυσικά και θα συνέφερε κάποιον να το κάνει και θα το κάναν όλοι με τα μπούνια
ΑΝ ήταν γκαραντί ότι θα ήσουν ο μόνος
Το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να κερδίσει κιάλλος και να χάσεις 12 μύρια
Ελα κομπλεξικε ψεκασμενε, μην αρχιζεις παλι τα ιδια.
Γραφω ξεκαθαρα "και αμα εισαι ο μονος νικητης", το επαναμβανεις και εσυ ο ιδιος ηλιθιε.
Ξυσου στην γκλιτσα μου
Βρες μου εναν εκατομμυριουχο αρκετα ηλιθιο, να ρισκαρει 25 εκατομμυρια για να παρει ή 13 ή 26. Σου φαινεται ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;
Τι παλικαρι εισαι εσυ ρε μλκ, φτου μη σε ματιασω
Δηλαδή η αθλιότητα σου φαίνεται ότι είναι πολύ λίγο το 1 μύριο...Δηλαδη θα ξοδεψει 24 μυρια για να παρει πισω 25 μυρια...
Σαν σχεδιο μου ακουγεται αθλιο
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.Οχι τύπε μην τα γυρνάς τώρα.
Είπες καταλεξί
Δηλαδή η αθλιότητα σου φαίνεται ότι είναι πολύ λίγο το 1 μύριο...
Ντάξει ξέρω τα μέλη του μπου είναι εκατομμυριούχοι αλλά εσύ πρέπει να είσαι από τους πολύ μεγιστάνες που ένα μύριο κέρδος σε μία μέρα σου φαίνεται λίγο.
Προφανως βρε μαλακα ενα τσαμπα μυριο θα το επαιρνε ο καθενας ΑΝ τον διαβεβαιωναν οτι θα ειναι ο μονος νικητης, εγω απλα τονισα οτι για καποιον που εχει 24 μυρια, το ανεβασει το κασε του κατα ενα μυριο δεν ειναι δα και επιτευγμα, λιγοτερο απο 5% αυξηση κεφαλαιου θα ειναι.
Και μετα παταω enter 2 φορες, και γραφω οτι το σχεδιο (το ρεαλιστικο, αυτο χωρις το αλουμινενιο καπελακι στο οποιο θα ξερεις σιγουρα οτι θα εισαι ο μονος νικητης) ακουγεται αθλιο, οπως και ειναι. Αλλα οταν εισαι κομπλεξικος, θα ψαχνεις μια μια τις λεξεις του αλλου μπας και βρεις κανα ψεγαδι, επειδη δεν συμφωνουμε στις τρελες που γραφεις.
Σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι εδω μεσα τι ατομο εισαι και σε γραφουν στα αρχιδια τους, και επειδη σου εδωσα λιγη σημασια θα μου γινεις τσιμπουριΞεπερνα το και προχωρα παρακατω μπεμπη
δηλαδη καπου 80 καθαρα... θα παρει ενα αμαξι και ουτε διαμερισμα πιανει....Εκατό χιλιάρικα θα πάρει, από το πουθενά. Είναι ποσό για πεντακόσιες βίζιτες, δηλαδή γαμάει εφόρου ζωής σχεδόν!
3 euro max στο ΤΖΟΚΕΡ όποτε παίζω. Είμαι και εγώ τζογαδόρος!!!Σωστός ναι.
Θα το μετανιώνει για μια ζωή που δεν έδωσε το 20 ευρώ.ποιος καημενος τραβαει τα βυζια του που επιασε 5 στα 5?
Ναι πρώτη φορά, σε όποιον κάτσει θα πρέπει να είναι πολύ συγκροτημένο άτομο αλλιώς τον βλέπω να " τρελαίνεται " και να τα χάνει όλα σε λίγα χρόνια https://www.google.com/url?sa=t&sou...wQFnoECCUQAQ&usg=AOvVaw09DhZ2gXRDzs_NrwwDGc21Τελικά όντως το τζάκ ποτ που έχει είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλο ;
Παντως το νούμερο ειναι τρελο γυρω στα 20800000 καθαρα, οσα και να ξοδευσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και να δώσεις σε στενούς συγγενείς παλι θα σου μείνουν πανω απο 10μυρια στην ακρη.
Εντάξει φυσικό ειναι, απο τα γκετο που ψωμολυσσάνε βρίσκονται ξαφνικά μεσα στην χλιδα, με δεκάδες μουναρες να τους περιστοιχίζουν και με λογαριασμούς δεκάδων εκατομμυρίων... το μυαλο του βαράει τιλτ και παθαίνουν κοκομπλοκο και ξεκινανε να σπαταλάνε το χρήμα δίχως αύριο.Γενικά μιλώντας υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση του ξαφνικού πλούτου. Δε θυμάμαι ποιο ποσοστό παιχτών του NBA καταλήγει χρεοκοπημένο. Αφού οι παίχτες έχουν φτιάξει γραφείο υποστήριξης γι' αυτό το λόγο.