You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευχαριστώ, λάθος εντύπωση μέσα στο πορνοημίφως!Στο 7 κάτω η Τίνα,ειναι 29 οχι 40
Δεν την είδα καν αγαπητέ συναγωνιστά, πώς είναι;Η τσατσα ανακοινωσε με κατι εξτρα ο κωλο της Ελενης μπαινει στο μενου
Ένα ξαλαφρωμα με Μπελα Λισοιων 73Α. Συμμετοχή μέτρια ούτε σουτιέν δεν ήθελε να βγάλει cow πονούσε το ποδάρι της, ελεύθερη τσιμπουκα οκ για να καυλωσεις. Ένα λίγο καμμένο 20ρι.
False Alarm η Βασίλισσα στο πόστο της, σαλόνι βέβαια φισκα.
False Alarm η Βασίλισσα στο πόστο της, σαλόνι βέβαια φισκα.
Τελευταία τροποποίηση:
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.212
- Πόντοι
- 441
Ναι.Όντως επέστρεψε;
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.451
- Πόντοι
- 2.727
Αυτη η Τζεμα απο Μεγαλεκου 21 με την υπερτεραστια κωλαρα εχει καπου κριτικες?
Τα βυζια ειναι πλαστικα?
Ξερει κανεις?
Τα βυζια ειναι πλαστικα?
Ξερει κανεις?
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 3.446
Cansada σου είπε μύστη, όπως κι εμένα.. Δηλαδή κουρασμένη, ή κουράστηκεΜετά από καιρό βόλτα (λόγω ελεύθερου xρόνου στο κέντρο) μεσημεριανές ώρες στο Μετάξι και μετά από πολύ καιρό κατάθεση κιόλας.
Είδα κάποιες ενημερώσεις και έκανα στοxευμένες επισκέψεις. Πολλά ευxαριστώ στους ρεπόρτερ μας
Κ30Α, ξεπρόβαλε μία λατίνα πίσω από τα κάγκελα σε ένα μπλε κορμάκι. Καλή εμφάνιση.
Ιασ. 20(Α) στα δύο Ουκρανάκια, καλούτσικη η πιο ανοιxτόxρωμη ψηλή Αλίνα, έτσι κ έτσι η καστανή Βαλέρια.
Ια. 31 πήγα να δω την Ρέα, εμφανίστηκε μία μιλφ++, δεν ξέρω αν ήταν αυτή. Όxι του γούστου μου.
Φεύγοντας πήγα στην πόρτα στον διάδρομο του 31 με μία φωτεινή επιγραφή "24" και εμφανίστηκε μία πολύ καλή μελαxροινή με σπαστά μαλλιά.
Νομίζω Γαβριέλα, πρόστυxο και όμορφο πρόσωπο με ζωγραφισμένο ένα αυτάρεσκο xαμόγελο. Ωραίο σώμα.
Θα σκεφτόμουν να μπω αλλά νομίζω πως είxε διπλής ώρας δωμάτιο ενώ ένας τύπος πλήρωσε στο σαλόνι για το επόμενο.
Πήγα να δω και την Άντζελα στο Περδίκκας 3 αλλά ήταν κλειστό ακόμα το μαγαζί.
Μερικά ακόμα που δεν θυμάμαι και τέλος στο λατινάκι την Γιούλη του ΜΑ 21 που είxα κατά νου.
Μπαίνω, μόλις πήγαινε σε δωμάτιο. Ό,τι έxει γραφτεί, κλασσική λατίνα καυλίτσα, φορούσε κόκκινα εσώρουxο στρινγκ που κολάκευε το πετίτ στρογγυλό κωλαράκι της.
Μου έριξε μία ματιά, σοβαρή και μπήκε στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα xωρίς αναφορά σε φιλιά κτλπ. Νορμάλ σεξ, πίπα, όλες τις στάσεις.
Δεν μου άρεσε η ενέργεια της, λέω θα φάω ξεπέτα/φόλα αλλά τελικά πλήρωσα.
Αναμονή 10', μπαίνει μέσα, κάθεται στη γωνία και ανοίγει αμέσως προφυλακτικό. Της είπα να έρθει κοντά για πασπάτεμα και το έκανε.
Ωραίο κωλαράκι το οποίο τούρλωσε και θώπευσα., ωραία μεγάλη ρώγα (αυτά μου αρέσουν) σε ένα μικρό αλλά όμορφο βυζάκι. Μετά από κανα δυό κουβέντες περάσαμε στην πίπα.
ΟΚ σφιxτή, έκατσε με το πλάι για να μην φάει κανένα δάxτυλο στο μουνάκι της. Έπιανα ρώγα/βυζάκι, κωλαράκι.
Reverse cowgirl, ιεραποστολικό και μετά στα 4 που την καβάλησα κάνοντας δυνατές βαθιές διεισδύσεις.
Έλεγε κάτι ισπανικά δεν καταλάβαινα, είxε xώσει το κεφάλι στο μαξιλάρι και βόγγαγε σιγανά ώσπου ήρθε το τέλος ...και για τους δύο (;). Έκατσε ξαπλωμένη μπρούμυτα κανένα λεπτό, xαμογέλασε, κάτι μου είπε στο τέλος, μετά επαναλάμβανε μία λέξη που δεν καταλάβαινα "camisada".
Λέω να είxε μάθει το "gamisara"; Δεν έκανα κ τίποτα ιδιαίτερο. Τώρα διαβάζω πως σημαίνει "πιάστηκε εξαπίνης", παρασύρθηκε και έxυσε το μωλάκι.Τόση πούτσα που τρώει λογικό κάποια στιγμή, κόκκινο το μουνάκι της..
Θα ξαναπήγαινα αν ποτέ γιατί μου αρέσει εμφανισιακά και αυτό μου αρκεί εφόσον στήνεται καλά και έκανε αυτά που της είπα.
Αρκετή δουλειά και όπως είναι λογικό μην περιμένετε και πολλή ζεστασιά αλλά είμαι ικανοποιημένος.
Μπορεί άλλη στιγμή να ήταν ακόμα καλύτερη.
Σε όσους αρέσουν οι νέες, εμφανίσιμες, μοντελέ κοπελίτσες αυτή και η Γαβριέλα (από εμφάνιση) αξίζουν από όσες λίγες είδα.

Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 4.821
Τι βάρδια είναι ξέρεις;Αυτη η Τζεμα απο Μεγαλεκου 21 με την υπερτεραστια κωλαρα εχει καπου κριτικες?
Τα βυζια ειναι πλαστικα?
Ξερει κανεις?
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.451
- Πόντοι
- 2.727
2η την πετυχαΤι βάρδια είναι ξέρεις;
Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 4.821
Ενημέρωση αδιανυλας στα στενά της φυλής
69 όροφος Νικόλ
69 κάτω μια Ρωσίδα αδιάφορη
71 πάνω οι απλές μαρίνες που έχει και το δίπλα με πολλά νοχελικα κιλα
67 μια κατινα λεπτή ψιλή αδιάφορη
86β μια νορμαλ μελαχρινή σοβιετικής προέλευσης
59 3 Λατίνες είδα τις 2 (η κλασική νταρντανα ) Νικό και η Ιζαμπέλα καινούργια κοπέλα νομίζω όμορφη λατίνα ψιλή με ωραία βυζια και κωλο
59 όροφος αρχιδια!!! Κλειστός τζάμπα κατέβηκα για το τζεσικακι
Στο 61 κατω η κρητικοπουλα μας
Φιλιππίδου 11β καρολίνα και μια λατίνα τσουπωτη
Φιλιππίδου 11α σάρα και ναταλι με επιθετικό σπασαρχιδομαρκετινγκ
69 όροφος Νικόλ
59 3 Λατίνες είδα τις 2 (η κλασική νταρντανα ) Νικό και η Ιζαμπέλα καινούργια κοπέλα νομίζω όμορφη λατίνα ψιλή με ωραία βυζια και κωλο
Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 4.821
Φωκαίας τώρα : 17 αριστερά μόνικα Ρωσίδα κλασική
19 :Κατερίνα ξανθό νέτο σκινι &Αννα νορμαλ κοπέλα με νορμαλ προγραμμα
27 πάνω ταλια και λούνα
Νεκρά τα στενά κύριοι
27 πάνω ταλια και λούνα
Νεκρά τα στενά
27 πάνω ταλια και λούνα
Νεκρά τα στενά κύριοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
27 πάνω ταλια και λούνα
Νεκρά τα στενά
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.602
- Πόντοι
- 4.646
Τα μελετάμε!Δεν μελετάται τας γραφάς Μου.

Biold
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2019
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Έχεις να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες αδελφέ ;Μαργαρίτα Ιάσονος 1β αριστερό με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.389
- Πόντοι
- 2.586
Σωστός!Cansada σου είπε μύστη, όπως κι εμένα.. Δηλαδή κουρασμένη, ή κουράστηκε![]()

Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 220
- Πόντοι
- 0
Φίλτατε Συναγωνιστή.Ενημέρωση αδιανυλας στα στενά της φυλής
69 όροφος Νικόλ
Η Τσεσικα δεν έχει καθόλου standard μέρες στο 59; Και εγώ οπότε πηγαίνω κλειστά είναι.. Κάτι άκυρα Δεύτεροτρίτα την πετυχαινω.
Γνωρίζουμε αν δουλεύει και άλλου;
Θα βάλουμε κανένα Amber Alert στο τέλος...
Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
καινουργια ειναι αυτη? οντως εχει κωλαρα και μεγαλο βυζο?Αυτη η Τζεμα απο Μεγαλεκου 21 με την υπερτεραστια κωλαρα εχει καπου κριτικες?
Τα βυζια ειναι πλαστικα?
Ξερει κανεις?
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Ναί φουλ πλαστικά δείχνουν να είναι όλα.καινουργια ειναι αυτη? οντως εχει κωλαρα και μεγαλο βυζο?
Ρε μάγκες, αυτή η Γιούλη Μ.Α21 , δεν ειναι νέα, ηταν στο πάνω μαγαζί πριν κάνα μήνα όπου την ειχα πάρει, με καλές εντυπώσεις, παντως φαίνεται πτώμα το κορίτσι...πλέον.
Ι46 το προτελευταίο όπως κατεβαίνουμε προς Αχιλλέως, είχε μία μελαχρινή μπάζον που κάνει φούλ και μία νεαρή ξανθιά σοβιετ, ξέρουμε κατι για την 2η? Δεν κατάλαβα τι ονομα ειπε και ο οίκος ειναι εντελώς σάπιος δεν με έψησε να πειραματιστώ.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Κρινα,μαρεσε κ μενα αυτη,λιγο γιολοΝαί φουλ πλαστικά δείχνουν να είναι όλα.
Ρε μάγκες, αυτή η Γιούλη Μ.Α21 , δεν ειναι νέα, ηταν στο πάνω μαγαζί πριν κάνα μήνα όπου την ειχα πάρει, με καλές εντυπώσεις, παντως φαίνεται πτώμα το κορίτσι...πλέον.
Ι46 το προτελευταίο όπως κατεβαίνουμε προς Αχιλλέως, είχε μία μελαχρινή μπάζον που κάνει φούλ και μία νεαρή ξανθιά σοβιετ, ξέρουμε κατι για την 2η? Δεν κατάλαβα τι ονομα ειπε και ο οίκος ειναι εντελώς σάπιος δεν με έψησε να πειραματιστώ.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 237
- Like
- 29.373
- Πόντοι
- 32.758
Ξανθιά με πλούσια τα ελέη, αν και μου φάνηκε ελαφρώς αδυνατισμένη τώρα. 2η βαρδια δουλεύει πλέον και εχει αυτά που ζητούσες. Τι άλλες πληροφορίες θέλεις;;;Καλησπέρα. Έχεις να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες αδελφέ ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις