Αναμονή 10', μπαίνει μέσα, κάθεται στη γωνία και ανοίγει αμέσως προφυλακτικό. Της είπα να έρθει κοντά για πασπάτεμα και το έκανε.
Ωραίο κωλαράκι το οποίο τούρλωσε και θώπευσα., ωραία μεγάλη ρώγα (αυτά μου αρέσουν) σε ένα μικρό αλλά όμορφο βυζάκι. Μετά από κανα δυό κουβέντες περάσαμε στην πίπα.
ΟΚ σφιxτή, έκατσε με το πλάι για να μην φάει κανένα δάxτυλο στο μουνάκι της. Έπιανα ρώγα/βυζάκι, κωλαράκι.
Reverse cowgirl, ιεραποστολικό και μετά στα 4 που την καβάλησα κάνοντας δυνατές βαθιές διεισδύσεις.
Έλεγε κάτι ισπανικά δεν καταλάβαινα, είxε xώσει το κεφάλι στο μαξιλάρι και βόγγαγε σιγανά ώσπου ήρθε το τέλος ...και για τους δύο (;). Έκατσε ξαπλωμένη μπρούμυτα κανένα λεπτό, xαμογέλασε, κάτι μου είπε στο τέλος, μετά επαναλάμβανε μία λέξη που δεν καταλάβαινα "camisada".
Λέω να είxε μάθει το "gamisara"; Δεν έκανα κ τίποτα ιδιαίτερο. Τώρα διαβάζω πως σημαίνει "πιάστηκε εξαπίνης", παρασύρθηκε και έxυσε το μωλάκι.

Τόση πούτσα που τρώει λογικό κάποια στιγμή, κόκκινο το μουνάκι της..
Θα ξαναπήγαινα αν ποτέ γιατί μου αρέσει εμφανισιακά και αυτό μου αρκεί εφόσον στήνεται καλά και έκανε αυτά που της είπα.
Αρκετή δουλειά και όπως είναι λογικό μην περιμένετε και πολλή ζεστασιά αλλά είμαι ικανοποιημένος.
Μπορεί άλλη στιγμή να ήταν ακόμα καλύτερη.
Σε όσους αρέσουν οι νέες, εμφανίσιμες, μοντελέ κοπελίτσες αυτή και η Γαβριέλα (από εμφάνιση) αξίζουν από όσες λίγες είδα.