Todekatokalo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Παιδιά πήρα ένα μπόνους. Λίγα πολλά το θέμα είναι η επιβράβευση. Η τσέπη μου λέει να φάω τα χρήματα σε αυτά, αλλά το σκέφτομαι. Θέλω απόψεις και γνώμες
Πάνε φάε το μπόνους σου στις παραλίες.Θα δεις άφθονα κωλαράκια με στριγκάρες.Και αν δεν σου κάτσει κάποια,τότε ένα μέρος του μπόνους σου το τρως μετά σε κάποιο εργαζόμενο κορίτσι του σεξΠαιδιά πήρα ένα μπόνους. Λίγα πολλά το θέμα είναι η επιβράβευση. Η τσέπη μου λέει να φάω τα χρήματα σε αυτά, αλλά το σκέφτομαι. Θέλω απόψεις και γνώμες
Παιδιά πήρα ένα μπόνους. Λίγα πολλά το θέμα είναι η επιβράβευση. Η τσέπη μου λέει να φάω τα χρήματα σε αυτά, αλλά το σκέφτομαι. Θέλω απόψεις και γνώμες
Πάνε φάε το μπόνους σου στις παραλίες.Θα δεις άφθονα κωλαράκια με στριγκάρες.Και αν δεν σου κάτσει κάποια,τότε ένα μέρος του μπόνους σου το τρως μετά σε κάποιο εργαζόμενο κορίτσι του σεξ
Ναι αλλά τώρα είναι καλοκαίρι.Ας πάει πρώτα στις παραλίες να χορτάσει το μάτι του βυζάρες και κωλάρες, να κάνει και τα μπανάκια του,και μετά αν δεν έχει success story,υπάρχουν και τα βιζιτάκιαο λογος που πληρωνεις ειναι για να μην μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια
Η δεύτερη είναι μια χοντρή με κοιλιά που κρέμεται,και πολύ πολύ άσχημη υγιεινή...Μυρωδιές μπρος πίσω κτλπ...Μακριά φιλαράκιέχει συναντήσει κανείς τις παρακάτω?
![]()
Ράνια
Είμαι μια τρελιαρα καυλωμένη σερεα και θέλω να περάσουμε καλά ερχομε στο χώρο σού η και σε ξενοδοχείο και κάνω τα πάντα Άμα θες να περάσουμε και εσύ καλά πάρε με τηλέφωνο με λένε Ράνια 6971603790kanesex.com
![]()
Τζούλια 24 χρόνων ανεξάρτητη,για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη. ΒΑΙΜΠΕΡ6970587203
Ξανά στη Θεσσαλονίκη και για λίγες μέρες . Το βάιμπερ μου είναι +30 6970587203 Είμαι η Τζούλια και είμαι πολύ ορεξάτη. Πάντα ανοιχτή σε προτάσεις και πάντα περιποιημένη και κεφάτη για εσένα , ωστέ να βγάλουμε γούστα και να περάσουμε τέλεια. Ανυπομονώ να τα πούμε , στείλε μου ένα μήνυμα διαθέτω...kanesex.com
Για τη πρώτη αγγελία νομίζω ότι έχει αναφερθεί κάτι αλλά δεν βρήκα σχόλια στις πίσω σελίδες.
Η δεύτερη μου έβγαλε ότι έχει αρχίσει ήδη να καίγεται από τα συνεχόμενα ραντεβού....
Καλο κορμι, περιεργη φατσα, για Γεωργιανη την εκοψα![]()
Mariana WhatsApp 6933414234
Ήρθα από την Ιταλία, μια μικροκαμωμένη σέξι 25χρονη κοπέλα με λεπτό, τρυφερό σώμα. Σε περιμένω στο σπίτι μου. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί. Γράψε μου στο WhatsApp και θα σου απαντήσω σύντομα. WhatsApp 6933414234 ❤️kanesex.com
Εδώ στην Σοφό πέρασε κανείς; Είναι καλή ; Και πόσο κοντά με αυτό που δείχνει στις φωτό?
Τραπεζίτης;Δώστα να στα φυλάω μην τα τρως
Τραπεζίτης;
Αυτό πια το στερεότυπο!Υπάρχουν ψηλές ξανθιές γαλανομάτες μετριότατες,όπως και κοντές μελαχρινές μαυρομάτες πανέμορφεςΨηλές ξανθιές γαλανομάτες με τον αέρα μας;
Καλό το κρασί; Ποιο ήταν;μονορουφι ένα ποτήρι κρασί που άφησε ο συναγωνιστής και γεια σας!
Το κρασί δεν είδα ποιο ήταν, αλλά καλό ήτανΚαλό το κρασί; Ποιο ήταν;
Ποσοστα ειναιΑυτό πια το στερεότυπο!Υπάρχουν ψηλές ξανθιές γαλανομάτες μετριότατες,όπως και κοντές μελαχρινές μαυρομάτες πανέμορφες
Αυτό θα πει φυσική ομορφιά,ειδικά στο πρόσωπο!Και χωρίς πλαστικούρες στα βυζιά κλπ.Αν είχες και το αντίτιμο κάτω από 230,καλά θα ήταν.Είμαι η Βικτώρια — ένα αισθησιακό touring call-gir με Γερμανική καταγωγή!
25 ετών | 1,60 ύψος | 45 κιλά
Διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα:
Χαλκιδική, Καλλιθέα έως και Δευτέρα 11/08 μέχρι ξημερώματα Τρίτης 3:00
Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατές και αξέχαστες στιγμές στο άνετο ξενοδοχείο που βρίσκομαι , στείλε μου μήνυμα στο Viber, WhatsApp ή Telegram
Υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα ραντεβού!
Βασικη χρεωση ειναι 180, 230 ειναι με αναλ, αλλα τουλαχιστον εγω δεν μπορω να πω οχι στο κωλαρακι τηςΑυτό θα πει φυσική ομορφιά,ειδικά στο πρόσωπο!Και χωρίς πλαστικούρες στα βυζιά κλπ.Αν είχες και το αντίτιμο κάτω από 230,καλά θα ήταν.
Και πάλι πολλά είναι για ανεξάρτητη τα 180.Ακόμα και έτσι προτιμότερο είναι να πας με αυτήν που δείχνει και πρόσωπο και ξέρεις ότι δεν θα βρεθείς με μια μετριότητα που ζητάει 100+30 του ξενοδοχείου.Δίνεις ένα πενηντάρικο παραπάνω και πηδάς πετίτ πιπίναρο!Βασικη χρεωση ειναι 180, 230 ειναι με αναλ, αλλα τουλαχιστον εγω δεν μπορω να πω οχι στο κωλαρακι της
Δεν εχω κλαψει ποτε λεφτα που χαλασα με καποιο ωραιο εσκορτΚαι πάλι πολλά είναι για ανεξάρτητη τα 180.Ακόμα και έτσι προτιμότερο είναι να πας με αυτήν που δείχνει και πρόσωπο και ξέρεις ότι δεν θα βρεθείς με μια μετριότητα που ζητάει 100+30 του ξενοδοχείου.Δίνεις ένα πενηντάρικο παραπάνω και πηδάς πετίτ πιπίναρο!