giorgos469
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Αν το κάνεις πές μας και μας αν αξίξει , για ενάν φίλο μου ρωτάωΘα την γαμησω την Σκοπιανη![]()
Αν το κάνεις πές μας και μας αν αξίξει , για ενάν φίλο μου ρωτάωΘα την γαμησω την Σκοπιανη![]()
Έλα ρε παίκτη, πολύ φούρια σε έπιασε!με "μακεδονικο" νουμερο? βρε ουστ
και φουλ τουρκικες κριτικες
οχι απλα οι τουρκοι κατι πορτα παρτυ του ντουμπαη τα εχουν για πρωινο, οποτε ευχαριστω δε θα ρισκαρω κακομεταχειρισμενη γκομενα....'Έλα ρε παίκτη, πολύ φούρια σε έπιασε!
Επειδή έχει «μακεδονικό» νούμερο και μερικές τουρκικές κριτικές, πρέπει να φωνάξουμε παπά να της διαβάσει ευχέλαιο;
Δηλαδή αν την έχει γλεντήσει ο Κεμάλ ή ο Μεχμέτ, βεβηλώθηκε το ιερό σφουγγαριστήρι της;
Αμαρτία να τη σταυρώνουμε!
Εδώ οι άλλες που ‘χουν φάει τη μισή Ρωσία και τις έχουμε για θεές…
Μια ζωή την έχουμε, μη τη χαλάμε για πρόθεμα +389!
Ημουν για επαγγελματικους λογους ΑτταλειαΈλα ρε παίκτη, πολύ φούρια σε έπιασε!
Επειδή έχει «μακεδονικό» νούμερο και μερικές τουρκικές κριτικές, πρέπει να φωνάξουμε παπά να της διαβάσει ευχέλαιο;
Δηλαδή αν την έχει γλεντήσει ο Κεμάλ ή ο Μεχμέτ, βεβηλώθηκε το ιερό σφουγγαριστήρι της;
Αμαρτία να τη σταυρώνουμε!
Εδώ οι άλλες που ‘χουν φάει τη μισή Ρωσία και τις έχουμε για θεές…
Μια ζωή την έχουμε, μη τη χαλάμε για πρόθεμα +389!
Ναι οκ, το καταλαβαίνω αυτό που λες...οχι απλα οι τουρκοι κατι πορτα παρτυ του ντουμπαη τα εχουν για πρωινο, οποτε ευχαριστω δε θα ρισκαρω κακομεταχειρισμενη γκομενα....'
ουκ ολιγες ιεροδουλες μου σιχτιρησαν την τουρκια ως παραδειγμα προς αποφυγη ως επαγγελματικο προορισμο τους....
Ποια είναι τα δοκιμασμένα και τα safe? κανένα παράδειγμα έστω για εμάς τους νέους? Για έναν φίλο μου ρωταω πάλιΑν δεν σε ψήνει αυτό, καλύτερα μένεις στα δοκιμασμένα και "safe".
Δεν είναι κακό κι αυτό.
Αν σκεφτεσαι ποος πιθηκας την γαμησε πριν καλυτερα ασε το σπορΝαι οκ, το καταλαβαίνω αυτό που λες...
Αλλά όπως και να 'χει, ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος για το παρελθόν οποιασδήποτε τύπισσας.
Έτσι είναι αυτό το hobby.
Risk factor υπάρχει πάντα.
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get."
Αν δεν σε ψήνει αυτό, καλύτερα μένεις στα δοκιμασμένα και "safe".
Δεν είναι κακό κι αυτό.
σιγουρα δεν μπορω να ειμαι αλλα αυτο δε με αποτρεπει απο το να επιφυλασσομαι στα ρεντ φλαγκςΝαι οκ, το καταλαβαίνω αυτό που λες...
Αλλά όπως και να 'χει, ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος για το παρελθόν οποιασδήποτε τύπισσας.
Έτσι είναι αυτό το hobby.
Risk factor υπάρχει πάντα.
"Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get."
Αν δεν σε ψήνει αυτό, καλύτερα μένεις στα δοκιμασμένα και "safe".
Δεν είναι κακό κι αυτό.
για τη ρωσια ζορισε και με το αστραζενεκα τυπε.... τους χασαμε απο τον κορωνα και μετα ενω επι τσιπρα καναμε παπαδες....Ημουν για επαγγελματικους λογους Ατταλεια
Τιντερ τιγκα στα Ρωσσιδακια που ζητουσαν 200 ευρω για να ερθουν στο δωματιο σου
Τι να κανουμε, η Τουρκια δινει βιζες στον οποιοδηποτε, για τα ρωσσακια εχουν ζορισει τα πραγματα στην ΕΕ
Να του πεις του φίλου σου… πως όποιος περιμένει την αλήθεια να του έρθει στο πιάτο, καλύτερα να αλλάξει κουζίνα.Ποια είναι τα δοκιμασμένα και τα safe? κανένα παράδειγμα έστω για εμάς τους νέους? Για έναν φίλο μου ρωταω πάλι![]()
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Άλλωστε το σκουπίδι κάποιου μπορεί να είναι το στολίδι κάποιου άλλου , γούστα είναι αυταΝα του πεις του φίλου σου… πως όποιος περιμένει την αλήθεια να του έρθει στο πιάτο, καλύτερα να αλλάξει κουζίνα.
Η γνώση δεν σε φωνάζει.
Δεν σου στέλνει ειδοποίηση.
Είναι εκεί έξω. Σκόρπια, μέσα στα νήματα, στις λεπτομέρειες, στα μη προφανή.
Δεν υπάρχει manual, ούτε λίστα με “approved”.
Δε ρωτάς τι να φας. Κοιτάς το τραπέζι και διαλέγεις μόνος σου.
Ρωσιδακι που βιζιταρε Ατταλεια μεσω τιντερ, χαραχτηριζε τους Τουρκους monkeysγια τη ρωσια ζορισε και με το αστραζενεκα τυπε.... τους χασαμε απο τον κορωνα και μετα ενω επι τσιπρα καναμε παπαδες....
αυτογκολ του κουλη μετα με την απορριψη του εμβολιου τους, τις βιζα και τελος τη "σωστη πλευρα της ιστοριας"
βεβαια οι καλες παιζουν μπαλα γιατι δουλευαν απο πριν. οι νεες ειναι αγνωστο αν ξερουν που μπλεξαν. ως χριστιανες παντως τις κακομεταχειριζονται γενικα.
τα χαιρομασταν και εμεις πριν. τωρα ειναι μπελαλιδικο να ερθουν, ειναι και οι γειτονες φθηνος τουριστικος προορισμος. παντως τουριστες προτιμουν και οι βιζιτες... αλλωστε ο μεσος τουρκος δε μπορει να πληρωσει τα 200 που ειναι τα 2/3 του μισθου του.... απλα και η μεσαια τους ταξη αγυρτες ειναι.... σκεψου δηλαδη να κερασει κανενας γαμησι σε κανενα χωριατη τι εχει να γινει μετα...Ρωσιδακι που βιζιταρε Ατταλεια μεσω τιντερ, χαραχτηριζε τους Τουρκους monkeys
Εμεις δινουμε βιζες σε λατινες, οι Τουρκοι χαιρονται φρεσκα ρωσιδακια
ΜΟΥΦΑ προχωραμε![]()
Mariana WhatsApp 6933414234
Ήρθα από την Ιταλία, μια μικροκαμωμένη σέξι 25χρονη κοπέλα με λεπτό, τρυφερό σώμα. Σε περιμένω στο σπίτι μου. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί. Γράψε μου στο WhatsApp και θα σου απαντήσω σύντομα. WhatsApp 6933414234 ❤️kanesex.com
Εδώ στην Σοφό πέρασε κανείς; Είναι καλή ; Και πόσο κοντά με αυτό που δείχνει στις φωτό?
Γυφτακι ...περιεργες καταστασεις εχουν γραφτει...μεινει μακρια καλυτερα![]()
Κοπελιτσα μικρουλα - 6955014388
Μικρούλα 22χρονη Ελληνίδα παρέχω καυτές ερωτικές υπηρεσίες σε άντρες στο χώρο μου ή σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Επικοινωνία μαζί μου στο 6955014388. Viber και Whatsapp 6955014388kanesex.com
Καλημέρα, γνωρίζει κανείς για εδώ;
Σε ευχαριστώ πολύΓυφτακι ...περιεργες καταστασεις εχουν γραφτει...μεινει μακρια καλυτερα