Λοιπόν παιδιά καλημέρα!! Μεγάλη προσοχή για την κυρία γιατί ορισμένα πράγματα τα χειρίζετε πολύ άσχημα (ειμαι και πάλι ευγενικός για να μην αρχίσω καταγγελίες). Προ λίγων ετών πάω στο διαμέρισμα της και επειδή δεν μου άρεσε η φάτσα της (γούστα είναι αυτά) πολύ ευγενικά αποχωρω λέγοντας της απλα Ότι δεν αισθάνομαι καλά αντί να της πω στα μούτρα ότι δε γουστάρω... Η εν λόγω κυρία πήγε στο white-pages.gr και γράφει σχόλιο ότι δουλεύω βίζιτες... Ειμαι πατέρας 3 παιδιών και επαγγελματίας... Λοιπόν με το παραμικρό που θα ξαναγίνει δεν απειλώ προειδοποιώ θα γίνει μεγάλο κακό... Για την κάθε τυχαρπαστη να σπηλιωνεται ΈΤΣΙ ενας άνθρωπος...
....λίγο δύσκολο να ήρθατε, και που ήταν διαθέσιμος ο χωρος πριν χρόνια, ήταν για γνωστά συγκεκριμένα άτομα, οχι γι άσχετους ..πέραν τούτου δεν ασχολούμαι με εφαρμογές τέτοιες και χαζομάρες,αυτά είναι γι αργοσχολους(συν ότι η εφαρμογή αυτή απ ότι ξέρω λειτουργεί ΑΝΩΝΥΜΑ;;!!)
*Μετά από χρόνια που λέτε ότι έγινε, τώρα σας πήρε ο πόνος να το γράψετε..?προφιλ από το 2009 έχετε,τελευταίο ποστ σας το 2010 και το 2025 σε μένα γραψατε.
Προτείνω να πιείτε ενα καφεδάκι, ξανά σκεφτείτε το έργο, και γράψτε το σωστά