Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 197.027
Καλησπέρα αγάπη!Μια γλυκιά καλησπέρα κουπμαριτσα μου ....![]()
καλημέρα βασίλισσα JO
Καλησπέρα αγάπη!Μια γλυκιά καλησπέρα κουπμαριτσα μου ....![]()
καλημέρα βασίλισσα JO
....αμα ειναι καλο το "αλογο" μην ξεκαβαλικευεις ντιπ'Είδες πως κοπιαζω?!Ακούραστη στην ιππασία![]()
Καλημερα Ομορφιά.Καλημερούδια
![]()
Το ροιλοι μου έχει μείνει λόγω προπονητικής εδω κ χρόνια,δε το βγάζω ποτέ!Θετικό στοιχείο να φοράς ρολόι στη διάρκεια του σεξ και δεν χρειάζεται analυση(ενίοτε φοράω κι εγώ και στο δεξί μάλιστα όπως εσύ).
Ενημερωτικά, ΠΑΝΤΑ παρατηρώ τις λεπτομέρειες![]()
Καλημέρα ματάκια μου,επισης!!Καλημερα Ομορφιά.
Να έχεις μια υπέροχη μέρα ότι καλύτερο εύχομαι.
Καλημέρα αστέρι μουΜια γλυκιά καλημέρα σε έναν γλυκό άνθρωπο οπού έχει μια σημαντική θέση στη ζωή μου ....![]()
Καλημέρα στην γυναικάρα μαςΚαλημερούδια
![]()
Καλησπέρα ομορφιά μου!!Καλημέρα στην γυναικάρα μας
Καλησπέρα αστεράκι..Καλησπέρα στην ιέρεια του αισθησιασμου και της καυλας
Ποτάμια για παρτη σου ,Dame Jo!!Καλημερούδια
![]()
Καυλιαρη μου όμορφε εσύ..Ποτάμια για παρτη σου ,Dame Jo!!
Θα το επαναλαβουμε με την επιστροφή. Αλλά ακόμα ποιο δυνατό την επόμενη φορά. Τώρα που διαπίστωσα ότι αντέχεις....σας ευχαριστώ πολύ κύριε μου..ακόμα θυμάμαι το γ@μησι μας!!
Υπηρξα χρόνια αθλήτρια (και πρωταθλήτρια)εξου κι οι απεριόριστες αντοχές μουΘα το επαναλαβουμε με την επιστροφή. Αλλά ακόμα ποιο δυνατό την επόμενη φορά. Τώρα που διαπίστωσα ότι αντέχεις.
Το κορμι Θανατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (να το προσεχεις ειναι η περιουσια σου ) !!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερούδια
![]()
Αστερι μου εσύ!Το κορμι Θανατος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (να το προσεχεις ειναι η περιουσια σου ) !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sexy JoΚαλημερούδια
![]()
Το θέμα είναι να πάρεις μπροστά όταν πάρεις μπροστά όμως δεν σε κάνουμε καλά καυλιάρα γειτόνισσαΥπηρξα χρόνια αθλήτρια (και πρωταθλήτρια)εξου κι οι απεριόριστες αντοχές μου![]()
...το έχεις ζήσει αρκετές φορές μαζι μου,άρα γνωρίζεις καλά!Το θέμα είναι να πάρεις μπροστά όταν πάρεις μπροστά όμως δεν σε κάνουμε καλά καυλιάρα γειτόνισσα![]()