ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.438
- Πόντοι
- 3.556
Μην του βάζεις τέτοια.Ποια θα προτιμούσες δηλαδή;
Μαρία Σινιώρη θα σου πει.
Μην του βάζεις τέτοια.Ποια θα προτιμούσες δηλαδή;
Έλα μωρέ,μόνο επιφάνεια και κούνημα ...Μην του βάζεις τέτοια.
Μαρία Σινιώρη θα σου πει.
Σούπερ πακέτο γενικά η Σινιώρη.Έχει να δώσει πολλά και με ρούχα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα μωρέ,μόνο επιφάνεια και κούνημα ...
Σαν τους βυζολαγνους .
Αφού η Σινιώρη είναι πρώτη και ακλόνητη.Καλό μήνα - τον τελευταίο του θέρους - βλέπω ότι η Ναταλία είναι στην 3η χάλκινη θέση
Στην ανάγκη του χρόνου ίσως και την ψηφίσω
ΠΛΟΚ ο νηματοθέτης![]()
Θα τον πάρω τηλ 20 Αυγούστου που έχε γενέθλια.(και οι δύο τύπισσες)...
Ήρθε ο φίλος σου από τις διακοπές;
Λογικά θα έβρεξε και στο Διαβολίτσι, έφεραν δροσιά το κορίτσια του καιρού![]()
Για γεωπολιτικά ζητήματα που συζητάμε;Ολυμπιακός ,αλλά σπάνια βλέπω ματς.
Μόνο ξένο ποδόσφαιρο.
Πήγαινε απέναντι, κάνεις πώς δεν ξέρεις;Για γεωπολιτικά ζητήματα που συζητάμε;![]()
Εγώ που πήγαινα σχολείο δίπλα στο Καραΐσκάκη τι πιστεύεις ότι είμαι;Κι εγώ ΟΣΦΠ ήμουν στο σχολείο, μετά ως φοιτητής τα παράτησα. Πλέον μόνο Εθνικές ομάδες Ελλάδας & Κύπρου υποστηρίζω (και δεν ποντάρω καν αντίθετα ακόμη κι αν μπορώ να κερδίσω).
Προφανώς και υποστηρίζω την οποιαδήποτε ελληνική εταιρεία (γιατί πλέον εταιρείες είναι κι όχι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι) όταν παίζει εναντίον κάποιας σιχαμερής/μισητής χώρας (αλμπάνς, κωλότουρκοι, βουλγαροσκοπιανοί, αζεροκαζάκοι=τουρκόγυφτοι).
Πήγαινε απέναντι, κάνεις πώς δεν ξέρεις;
Μην του βάζεις γρίφους.Εγώ που πήγαινα σχολείο δίπλα στο Καραΐσκάκη τι πιστεύεις ότι είμαι;
Που είναι το απέναντι;
Λες τόσο δύσκολο, 2 ομάδες παίζανε ο Εθνικός και ο Ολυμπιακός.Μην του βάζεις γρίφους.
Αρχίζω να πιστεύω ότι γίνεσαι χειρότερος κι από τον Ανανέωση, γιατί με όποιον δάσκαλο κι αν κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.τι πιστεύεις ότι είμαι;
Ντούντα από μετεωρολογίνες τι προτείνεις ?Αρχίζω να πιστεύω ότι γίνεσαι χειρότερος κι από τον Ανανέωση, γιατί με όποιον δάσκαλο κι αν κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Η ζωή θέλει αλλιώς, δεν είναι πάντα ρόδινη όπως στα παραμύθια.
Περί καιρού αλλά όχι στα υψίπεδα του Περού:
![]()
Αλαγονία: 14,8 χιλιοστά βροχής σε λίγη ώρα έδωσε η μεσημεριανή μπόρα - Messinia Live
Συνολικά 26 χιλιοστά βροχής μέσα στη μέρα κατέγραψε ο σταθμός στην Αλαγονία-Η βροχή συνοδεύτηκε κατά τόπους και από χαλάζι 14,8 χιλιοστά βροχής, δηλαδή 14 τόνους νερού ανά στρέμμα έπεσαν το μεσημέρι στην περιοχή της Αλαγονίας, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού...www.messinialive.gr
Ωραία μέρη να πάω με τη (να μην λέμε ονόματα)![]()
ΝαιΟύτε Σαράντα Παλικάρια από τη Λιβαδειά δεν ψηφίσανε.
Να δούμε.