Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........κυρια λιτσα τη Μαρια τη Σαλονικια ποτε θα την ξαναεχετε στο στουντιο?
οποτε την τεταρτη θα εισαι στο 3.ευχαριστω κουκλιτσα.Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τίποτα αγόρι μου! ;) ;) ;) ;) ;)οποτε την τεταρτη θα εισαι στο 3.ευχαριστω κουκλιτσα.
Η Μονικα αγορινα μου δεν ξερουμε ποτε θα επιστρεψει.Ειχε παει διακοπες και αναμενουμε νεα της.Η Μόνικα πότε επιστρέφει ?????
Αντε να γυρισουν και τα δυο τα μωρακια. Ειδικα η Μονικα.Η Μονικα ξαναλεω αγορινα μου οτι εχει παει διακοπες και οταν θα γυρισει θα σας πουμε. Η Λιλιανα για λιγο καιρο θα λειψει για να γυρισει ανανεωμενη για σας.

ετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????Γεια σου ματάκια μου!Εγώ ηδεία δεν ξέρω πότε θα είμαι Κασσάνδρας 4 προστο παρών είμαι Κασσάνδρας 3 κάθε τετάρτη 5:00 με 11:30........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μάλλον δεν πρόσεξες τύπε μου που κάνεις παράθεση...ετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????
ασε να μας απαντισει καλυτερα η κυρα Λιτσα....μάλλον δεν πρόσεξες τύπε μου που κάνεις παράθεση...
παω πάσο απλά ειδα οτι η απάντηση ήταν της Μαρίας της Θεσσαλονικιάς και είπα να σου το πω.Αν σε ενοχλει οκ.ασε να μας απαντισει καλυτερα η κυρα Λιτσα....
παω πάσο απλά ειδα οτι η απάντηση ήταν της Μαρίας της Θεσσαλονικιάς και είπα να σου το πω.Αν σε ενοχλει οκ.
[/quo sory εχεισ δικιο
Αγόρι μου όπως βλέπω έχεις κάνει λάθοςετσι οποως το γραφεις κυρα Λιτσα μου , σορυ αλλα ειναι σαν να μας λες πω και εσυ προσφερεις υπηρεσιες ιδιες με τα κοριτσια σου , μαλον κανω λαθος εεεε????
! Δεν είμαι η κυρία Λιτσα!!!!!!! .......