Alexsex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2025
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
σε ενδιαφέρει valia69
σε ενδιαφέρει valia69
Πρέπει να στείλεις 5 απαντήσεις νομίζω και δοκίμασε ξανά να μου στείλειςΔεν μπορώ ακόμα να στείλω ΠΜ
Crossaki είσαι ή μερακλής ;Απάντησα πριν λίγο
Είναι πολυ ωραία φάση να έχεις επιλέξει με ποιον οι ποιους θελεις να σε κάνουν να περάσεις καλά δεν κατάλαβα τι εισαι όμωςΣήμερα δεν μπορώ σίγουρα.Δεν ξέρω ακόμα αν θα το τολμήσω
ΓυναίκαΕίναι πολυ ωραία φάση να έχεις επιλέξει με ποιον οι ποιους θελεις να σε κάνουν να περάσεις καλά δεν κατάλαβα τι εισαι όμως
Πρέπει να απαντήσεις άλλη μια φορά να γίνουν 5 και τότε μπορείς να λάβεις ΠΜΑπάντησα πριν λίγο
Ναι το είδαΠρέπει να απαντήσεις άλλη μια φορά να γίνουν 5 και τότε μπορείς να λάβεις ΠΜ
το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσεις μια φανταστική εμπειρία με πολύ καύλα...μην κολάς, κάντο και δεν θα χάσεις και μπες αποφασισμένη να το ζήσεις στο απόλυτο. Έτσι κι αλλιώς μια παρτούζα θα είναι με αγνώστους που δεν θα ξαναδείς, φόρα και μια μάσκα για τις πρώτες αναστολές και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, θα σε καθοδηγεί η φάση από μόνη της.Ναι το είδα
Πάνε γυναικες, αλλά συνήθως παρέα με αντρα. Κυρίως πανε κρος και bi αντρες. Δεν στο γραφω για να μην πας,δεν προκειται να πάθεις κακό, αλλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι αν είσαι straight.Γυναίκα
Δεν πάνε εκεί γυναίκες;Γιατι κάτι τέτοιο καταλαβαίνω
Πάνε απλά όπου και να πας στο χώρο θα έχει από πίσω 20 κοράκιαΓυναίκα
Δεν πάνε εκεί γυναίκες;Γιατι κάτι τέτοιο καταλαβαίνω
Σε όλους...Κανεις δεν του περνάει απο το μυαλο οτι ο χρηστης valia69 μπορει να ειναι αντρας ?
Λες να πάει γυναίκα και να απαξιωθεί και να φύγει αγάμητη και αυτή;Κανεις δεν του περνάει απο το μυαλο οτι ο χρηστης valia69 μπορει να ειναι αντρας ?
Γυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματαΚανεις δεν του περνάει απο το μυαλο οτι ο χρηστης valia69 μπορει να ειναι αντρας ?
Τότε θα περάσεις τέλεια... χωρίς πλάκαΓυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματα
Πώς το φαντάζεσαι το σκηνικό αν πας εκεί; Τι θα ήθελες ιδανικά να γίνει;Γυναίκα είμαι,δεν υπάρχει κάποιος λόγος να πω ψέμματα