Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (14 μέλη και 156 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
πολυ δύσκολα πουτανα του Μεταξουργείου ανεβαίνει επίπεδο και μένει σ' αυτό! Μια ζωή β κατηγορία είναι, εκεί που νοιώθουν κά(Μ)ποιες! Και προς Θεού, κουμάντο στις ορέξεις και στην τσέπη κανενός δεν κάνω αλλά ΠΟΤΕ 15αρι στο Μετάξι.
Αν σκεφτείς ότι είχε πάει Βικτώρια, στα 20€ (τουλάχιστον σε οίκους κάπως ανώτερους απ' τους υπόλοιπους) και την είχα πάρει 16 φορές..... :upsidedown::2funny:
Μετάξι πουθενά και καμία δεν αξίζει 15€, και πόσο μάλλον 20€!
Κανονικά έπρεπε όλοι να σαμποτάρουν!! Αλλά ο κάθε αγάμητος, κι όσοι δεν είναι μέλη, δεν το σκέφτονται, κάποιοι πληρώνουν... :headbang:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
Αν σκεφτείς ότι είχε πάει Βικτώρια, στα 20€ (τουλάχιστον σε οίκους κάπως ανώτερους απ' τους υπόλοιπους) και την είχα πάρει 16 φορές..... :upsidedown::2funny:
Κανονικά έπρεπε όλοι να σαμποτάρουν!! Αλλά ο κάθε αγάμητος, κι όσοι δεν είναι μέλη, δεν το σκέφτονται, κάποιοι πληρώνουν... :headbang:
το ξέρω τα διαβάζω, στην τελική αν μια σέξυ/όμορφη εκδιδόμενη πάει Φυλής κ πέριξ και εμπλουτίσει το πρόγραμμα της ν ανταποκρίνεται στο 20αρι και να κρύψει τους ταγαροτρόπους της γενέτειράς της κανένα θέμα! Μη σου πω πως είναι καλύτερα, μα τελικά όσο περνά ο καιρός Μ αυτά που ζω βλέπω και ακούω έχω συμπεράνει πως οι εκδιδόμενες μπορεί πολλά καλά να έχουν, μυαλό δεν...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.309
Πόντοι
19.236
Ρε μυστη...οκ σωστα τα λες να σαμποταρουμε τα 15αρια στο Μεταξουργειο....εσυ ο ιδιος ομως ακομα καλα καλα δεν επιασε δουλεια στο Μεταξι η Ναομι και ηδη της εχεις σκασει δυο συνεχομενα 15αρια....εσυ ο ιδιος το εγραψες πριν λιγο στην προηγουμενη σελιδα...τι να πω οκ κουμαντο στην δικια σου την τσεπη δεν θα κανω εννοηται αφου την εχεις δαγκωσει την λαμαρινα μαζι της, δικαιολογησαι....κατι ακομα για την Ναομι ειχες γραψει παλαιοτερα οτι στην Φυλης την τελευταια φορα που πηγες μαζι της ειχε κονδυλωματα....τι παιζει τωρα...τα εχει ακομα....????

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ρε μυστη...οκ σωστα τα λες να σαμποταρουμε τα 15αρια στο Μεταξουργειο....εσυ ο ιδιος ομως ακομα καλα καλα δεν επιασε δουλεια στο Μεταξι η Ναομι και ηδη της εχεις σκασει δυο συνεχομενα 15αρια....εσυ ο ιδιος το εγραψες πριν λιγο στην προηγουμενη σελιδα...τι να πω οκ κουμαντο στην δικια σου την τσεπη δεν θα κανω εννοηται αφου την εχεις δαγκωσει την λαμαρινα μαζι της, δικαιολογησαι....κατι ακομα για την Ναομι ειχες γραψει παλαιοτερα οτι στην Φυλης την τελευταια φορα που πηγες μαζι της ειχε κονδυλωματα....τι παιζει τωρα...τα εχει ακομα....????
Ναι φυσικά δεν αρνούμαι κάτι ούτε λέω του κεφαλιού μου. Πήγα ναι, επειδή απουσίαζε καιρό.. :smitten::2funny:
Τώρα δεν είδα κάτι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος διότι το φως εκεί μέσα δεν επαρκεί.. Κοίταξα όσο μπορούσα. Το φοβάμαι.. Αλλά πάντα με προσοχή και καθαριότητα μετά. Στο θέμα κόστους εγώ (δυστυχώς) δε σαμποτάρισα τη συγκεκριμένη, διότι τόσες φορές που έσκασα 20άρια το συνήθισα :confused::2funny:
Πάντως τα "νέα" βυζιά της δε μ' αρέσουν, παρόλο που δεν είναι χειρότερα από το πριν... Προτιμώ φυσικό

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Είναι όμορφη και πολύ καλό κορμί! :erection:
Κι η καινούρια μαυρούλα στο Φ59 ισόγειο (έχω περιγραφή στη χτεσινή μου ενημέρωση) είναι για πολύ πούτσο...
Έχει μαύρη το φ59 ? ( Από Αφρική όχι λατίνα) Τι βάρδια ήταν το κορίτσι? Θέλω σοκολάτα..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.477
Πόντοι
491
Δεν νομίζω πως θα πάρεις απάντηση φίλε μου, αυτά γίνονται επί τόπου και στην στιγμή, και να σου απαντήσει ο συναγωνιστής το πιο πιθανο ειναι εσύ να λάβεις διαφορετική προσφορά και αν.
Επίσης υπάρχει πάντα το ρίσκο να πάει κάποιος και να αρχίσει τα "ε, ο άλλος έγραψε ότι του πήρες τόσα"...

Δεύτερη βάρδια είπαμε?
Δεν τα έχω κάνει αυτά ποτέ Μεταξουργείο,το έχω κάνει με εσκορτ και με πρώην απλά ρώτησα καθαρά από περιέργεια

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
άμα περάσει κανείς από Βέργας ας ρίξει ένα βλέφαρο στη Βασίλισσα των σχολικών σε τι κατάσταση είναι σήμερα...έβαλε και καινούργιο χαγιατι...

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Ε ναι , το φαντάστηκα με το που εγραψε ο άλλος για μαύρη στο Μ.Α25, αλλα δεν ειχα διαθεση να πάω να δω.

Είχα ήδη ψηθεί για γυφτοΛατίνα , αλλά τελικά πήρα τα @@ μου , εεεε την Μόνικα από Φωκ25, που εχει λάβει μαθήματα Σάρας πλέον, μέτρια πολύ.

Καπάκια, δίπλα στον όροφο, Τάλια με άδεια δωμάτια και καθαρά σεντόνια, δεν έχασα την ευκαιρία, τι ΚΟΡΜΆΡΑ είναι αυτή, αλλά, μουνι +τζέλ= αέρας και ειναι φουλ αυστηρή με τον χρόνο, δεν μπορούσα να σταματήσω να χαϊδεύω και να χουφτώνω...αλλα έφυγε στο 10' μπάμ, αυτή πρέπει να τη πάρεις 30' να χορτάσεις...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε ναι , το φαντάστηκα με το που εγραψε ο άλλος για μαύρη στο Μ.Α25, αλλα δεν ειχα διαθεση να πάω να δω.

Είχα ήδη ψηθεί για γυφτοΛατίνα , αλλά τελικά πήρα τα @@ μου , εεεε την Μόνικα από Φωκ25, που εχει λάβει μαθήματα Σάρας πλέον, μέτρια πολύ.

Καπάκια, δίπλα στον όροφο, Τάλια με άδεια δωμάτια και καθαρά σεντόνια, δεν έχασα την ευκαιρία, τι ΚΟΡΜΆΡΑ είναι αυτή, αλλά, μουνι +τζέλ= αέρας και ειναι φουλ αυστηρή με τον χρόνο, δεν μπορούσα να σταματήσω να χαϊδεύω και να χουφτώνω...αλλα έφυγε στο 10' μπάμ, αυτή πρέπει να τη πάρεις 30' να χορτάσεις
Επέστρεψε η Ναόμι??? Πρέπει να δοκιμαστεί asap

Sasuke1213

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
166
Πόντοι
0
Χαίρεται μάγκες!! Ξέρουμε κάποια ανεξάρτητη που να έρχεται Λουτράκι;

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Που δούλευε πριν κ με ποιο όνομα?
Την είχα πετύχει τελειώματα δευτερης βάρδιας αλλα μια φορά εγω στο 86β μαζί με έναν άντρα τσάτσο.Τοτέ δεν είχε ράστα αλλα είχε το ίιδιο όνομα.Δε τη θυ΄μαμαι ξανα εκεί μετά απο καιρό την πέτυχα φωκαιας 7 ισόγειο και νομιζω και Φυλής 72 υπόγειο.Ας πουν άλλοι συναγωνιστές αν τη θυμούνται αλλού.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.896
Πόντοι
3.936
Έχω να πάω σε ντελο από την εποχή της Άννας η Ανκας ποτέ δεν κατάλαβα το πραγματικό της όνομα και μιας σχιστοματας με το όνομα Χριστίνα. Από τότε δεν ξανά πάτησα. Έφτιαξαν καθόλου τα πράγματα η έγιναν χειρότερα? Έχουν ακόμα την ψάθινη σκούπα που καθαρίζουν τα κρεβάτια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom