Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (19 μέλη και 139 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
Αυτή η λίντα χθες στην Φωκαίας 25(όροφος)τι λαμπάδα κορμί,κωλος αχλάδι και ζουζουνιαρικο πρόσωπο καστανόξανθη με μαζεμένα τα μαλλιά της ηλικίας το πολύ 28 με ύψος 1/70+,δεν μπήκα γιατί είχα σκοπό την μαρίνα από Φωκαίας 17,την επόμενη φορά όμως ελπίζω να το πάρει το 20αρικο από εμένα γιατί αν είναι σωστή μέσα θα της κάνω το μουνι να στάζει σαν βρύση,ΚΑΥΛΗΜΕΡΑ
οπως τα λες φιλε,πηγα χτες να τσαρκαρω,8α περνουσα με μια μαυρουλα στο φυλης 59 κατω,μια αδυνατη,αλλα συνε-χυσα την τσαρκα μ,οταν πηγα στο φωκαιας 25 πανω κ την ειδα ,λεω τι μωρο ειναι αυτο,μπηκα απευ8ειας,ΓΙΑ ΜΕΝΑ,απ τις πιο μουναρες π χω δει τελευταια,μπορει να υπερβαλω αλλα οποιος την δει 8α καταλαβει,απλο προγραμμα,μετρια πιπα,απο πανω δεν η8ελε γιατι ειπε μεγαλο πουτσο,ενω δεν ημουν σε πληρη στυση,μετα στα τεσσερα με 8εα την ΚΩΛΑΡΑ της κ μετα κανονικα οπου εχυσα μεσα της,να πω οτι το μουνι δεν εχει τοση καλη αισ8ηση,εχει γραψει χιλλιομετρα.κ μονο για την εμφανιση αξιζει μια δοκιμη

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
οπως τα λες φιλε,πηγα χτες να τσαρκαρω,8α περνουσα με μια μαυρουλα στο φυλης 59 κατω,μια αδυνατη,αλλα συνε-χυσα την τσαρκα μ,οταν πηγα στο φωκαιας 25 πανω κ την ειδα ,λεω τι μωρο ειναι αυτο,μπηκα απευ8ειας,ΓΙΑ ΜΕΝΑ,απ τις πιο μουναρες π χω δει τελευταια,μπορει να υπερβαλω αλλα οποιος την δει 8α καταλαβει,απλο προγραμμα,μετρια πιπα,απο πανω δεν η8ελε γιατι ειπε μεγαλο πουτσο,ενω δεν ημουν σε πληρη στυση,μετα στα τεσσερα με 8εα την ΚΩΛΑΡΑ της κ μετα κανονικα οπου εχυσα μεσα της,να πω οτι το μουνι δεν εχει τοση καλη αισ8ηση,εχει γραψει χιλλιομετρα.κ μονο για την εμφανιση αξιζει μια δοκιμη
Ε αυτές τις μλκ ακούμε...τι δεν ήθελε ρε πουστη μου εγώ πληρώνω εγώ λέω πως θα γαμησω...για αυτό δεν πέρασα άσε λέω μην βιδωθουμε

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Είναι όμορφη και πολύ καλό κορμί! :erection:
Κι η καινούρια μαυρούλα στο Φ59 ισόγειο (έχω περιγραφή στη χτεσινή μου ενημέρωση) είναι για πολύ πούτσο...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Δεν απάντησα σε εσένα γιατί εσύ πηγές με10αρικο,εγώ ρώτησα από περιέργεια ποσο πήγε η φάση με το να της βάλει σφυνα
Δεν νομίζω πως θα πάρεις απάντηση φίλε μου, αυτά γίνονται επί τόπου και στην στιγμή, και να σου απαντήσει ο συναγωνιστής το πιο πιθανο ειναι εσύ να λάβεις διαφορετική προσφορά και αν.
Επίσης υπάρχει πάντα το ρίσκο να πάει κάποιος και να αρχίσει τα "ε, ο άλλος έγραψε ότι του πήρες τόσα"...

Είναι όμορφη και πολύ καλό κορμί! :erection:
Κι η καινούρια μαυρούλα στο Φ59 ισόγειο (έχω περιγραφή στη χτεσινή μου ενημέρωση) είναι για πολύ πούτσο...
Δεύτερη βάρδια είπαμε?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036
χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση
Μίλαγα με μια φίλη ( δεν την κοιτάζω για κατι περισσότερο γιατί δεν είναι του γούστου μου) καθ μου έλεγε ότι οι περισσότερες φίλες της δεν ενδιαφέρονται για σχέση απλα μόνο φάσωμα και αντε γεια. Μιλάμε για ηλικίες 25 συν /πλην ενα δύο χρόνια.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Άναγειάσου με τις χαζές καργιολίες πλέον. Τόσα χρόνια καμμία εξελικτική πρόοδος στο είδος τους.
Τα ήδη τηγανισμένα εγκεφαλικά κύτταρα,
τους τα αποτελείωσαν,
τα σοσιαλ, το ηλεκτρονικό "μπάφος" & το φρέντο καπουτσίνο..
:vomit::vomit::vomit:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι απέγινε η ψηλή λατίνα Τζούλια από Μεταξύ Κολωνού που έκλεισε;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Τζίφος το γυφτάκι, δεν ειναι σήμερα ούτε εκεί ουτε στα αδερφα μαγαζιά, πάω σε αλλη γυφτορουμανα να με αδειάσει

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
Το χαιρέτημα κάνει καλό.. :hi::cool2:
Ειδικά όταν
1) γνωρίζεις τα μέλη
2) είναι ιερά τέρατα

Αν ήταν γύρω στις 19:00 - 19:30 το άκουσα κι εγώ! Από το παράθυρο του Φ65Α (όροφος) ενώ περίμενα να εισέλθει η Μπιούτι να τηνε γαμήσω.. :zfuck: Πραγματικά ακούστηκε (με σχετική διάρκεια κιόλας) λες και μαχαίρωσαν κάποιον or something! :confused::embarrased:

Εγώ είχα πάρει ένα δεύτερο που είχε ξεχάσει η Μπέκυ, εκείνο το μοναδικό απόγευμα που δούλεψε στην άθλια υπόγα του Φ72, μετά από κάνα μήνα απουσίας.. :rockon:
20250803_022222.jpg
είναι ένας πελάτης της Ράνιας που όταν είναι μέσα δωμάτιο και περιμένει κόσμος στο σαλονάκι, μας ενημερώνει ο κυρ Βασίλης να μην τρομάξουμε απλά έτσι κάνει όταν χύνει, πολύ show ο τύπος και εγώ είχα τρομοκρατηθεί όταν τον είχα πρωτοακούσει

geo02

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
μενω δαφνη εχουμε καποια καλη κοπελα εδω κοντα?
θυμαμαι στον αλιμο κατι καλα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Κολωνου 11α ισόγειο Νταρια/Ντανιελα, απλό πρόγραμμα.
φωτο από το σαλόνι
20250803_195912.jpg

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 30α 2 λατίνες, Σοφι μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινό κοντοπουτανο με μαλλί που φτάνει μέχρι τα κώλο, σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος κλειστό

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα λατινα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες,Τζουλιαννα μελαχρονη με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι βυζί, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και Βανέσα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ 2 λατίνες Λίνα και Άλμπα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Λάουρα και Ρόζα ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά κλειστο.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος 2η πορτα δεξιά Εμιλυ λατίνα, μελαχρινή κοντή σώμα με πιασιματα σχεδόν 3αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Ιζαμπελα λατίνα ,με ελεύθερο στοματικό.

Κολωνου 47 ισόγειο Ζαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνου 47 όροφος Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Σοφία και Νικόλ,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
φωτο από τον οίκο
20250803_202616.jpg

Κολωνού 48 νέο Εύα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 53 2 λατίνες Καμιλα ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και Μέλανι ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom