Γιατι να τρεχει Ταυλανδη?
Σαν να μου λες εμενα τον Θεσσαλονικιο, πηγαινε στον Πυργο Ηλειας που εχει ενα εστιατοριο τις μπαμιες ενα ευρω την μεριδα, θα κανεις και τα μπανια σου στην Κουρουτα
Δεν μου αρεσουν οι μπαμιες, ουτε τζαμπα δεν τις τρωω, γιατι να τρεχω Πελοποννησο να τις πληρωσω κιολας????
1. Επειδή θα πάει σε μια ξένη Χώρα, στην οποία μπορεί να δει μέρη τα οποία δεν υπάρχουν στη χώρα μας. Ας πούμε Κοραλλιογενείς Υφάλους, Νησιά όπως το Νησί του Τζέιμς Μποντ, Phi Phi Island, να περπατήσει σε Ζούγκλα, να καβαλήσει Ελέφαντα, να πάει σε πάρκο με Τίγρεις
2. Επειδή εκεί υπάρχουν Εστιατόρια με πολύ φθηνές τιμές σε οτιδήποτε φαγητό, οποιασδήποτε χώρας μπορείς να φανταστείς
3. Επειδή εκεί μπορεί πιει μπύρα σε μαγαζί με ζωντανή μουσική, ή να δει Pole Dancing με 2 ευρώ
4. Επειδή εκεί υπάρχουν νεαρά κορίτσια τα οποία είναι φροντισμένα στον υπέρτατο βαθμό και τα οποία μπορεί να χαίρεται για μια ώρα με κάτω από 30 ευρώ. Αν δεν του αρέσουν οι Ταϊλανδέζες, υπάρχουν Ρωσίδες και Αφρικάνες οι οποίες πιατσάρουν
5. Επειδή το δίκλινο στο Ξενοδοχείο που έμενα τότε, ΣΗΜΕΡΑ κάνει 16 ευρώ τη μέρα
6. πες μας πόσο στοιχίζουν όλα τα παραπάνω στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από Γυναίκα της δουλειάς
Αν όμως υπάρχει τέτοιο μέρος, με αυτές τις τιμές στην Πόλη σου, πες μου που είναι, κι ΑΥΡΙΟ παίρνω το αεροπλάνο κι έρχομαι