bytheway
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2022
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 1.431
Δεν είναι ωραίο το ρωσιδάκι, μπαζάκι είναι...ενδιαφέρον ...![]()
Να δες κ τη φωτο της για να με πιστέψεις
Δεν είναι ωραίο το ρωσιδάκι, μπαζάκι είναι...ενδιαφέρον ...![]()
πως μπορείς να την έχεις μόνο φίλη ?Δεν είναι ωραίο το ρωσιδάκι, μπαζάκι είναι...
Δεν μπορώ να πηγαίνω με μεγαλύτερες μου! Αισθάνομαι ότι είμαι ανήθικος, σεξομανής!πως μπορείς να την έχεις μόνο φίλη ?
Δεν μπορώ να πηγαίνω με μεγαλύτερες μου! Αισθάνομαι ότι είμαι ανήθικος, σεξομανής!
Δεν θέλω να καταντήσω σαν αυτούς τους άντρες που πάνε με πουτάνες! Ποτέ δεν τους είχα σε εκτίμηση, τους ελεεινούς!
Τωρα που είπες Βόλγας μου θύμισες κάτι!Τώρα το Στάλινγεκραντ λέγεται Βόλγκογκραντ αλλά στα ρώσικα η προφορά του μοιάζει με Βουλβογκραντ δηλαδή κάτι σαν Μουνόπολη και γελάνε τα ρωσόπουλα. Τάδε έφη Ρωσιδούλα φίλη μου
τώρα είναι αργάΔεν θέλω να καταντήσω σαν αυτούς τους άντρες που πάνε με πουτάνες!
Δεν είναι ωραίο το ρωσιδάκι, μπαζάκι είναι...
τώρα όχι μόνο πας , σχολιάζεις κιόλαςΔεν θέλω να καταντήσω σαν αυτούς τους άντρες που πάνε με πουτάνες! Ποτέ δεν τους είχα σε εκτίμηση, τους ελεεινούς!
Μπορεί για σένα!τώρα είναι αργά
οκ ...μένω ήσυχοςΜπορεί για σένα!
Για μένα όχι!
Το τηρώ!
ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Ερώτηση;οκ ...μένω ήσυχος
η αλήθεια ίσως να πονέσειΕρώτηση;
Πάω με συνοδούς...δεν πιστεύω ότι είναι το ίδιο με πουτάνες; Κάνω λάθος;
Πείτε μου την αλήθεια και μόνο την αλήθεια![]()
Άστα να πάνε... γιαυτό δήλωσα ότι φεύγω για Ρωσία από 1η Σεπτεμβρίου.Γιατί δεν μας συστήνεις και τις άλλες φίλες σου ...
![]()
The most beautiful Russian girls | Pretty girls
The most beautiful Russian girls and women on Instagram. Lovely girls from Russiapretty-girls.net
δεν το αναβάλεις καλύτερα .. θα πάρουν patriot οι Ουκρανοί.....Άστα να πάνε... γιαυτό δήλωσα ότι φεύγω για Ρωσία από 1η Σεπτεμβρίου.
29 και σήμερα!
Εγώ θα πολεμήσω στο πλευρό των Ρώσων μαζί με τους Βόρειο Κορεάτεςδεν το αναβάλεις καλύτερα .. θα πάρουν patriot οι Ουκρανοί.....
θα γίνει της πουτάναςΕγώ θα πολεμήσω στο πλευρό των Ρώσων μαζί με τους Βόρειο Κορεάτες![]()
Να πω την αλήθεια ναι έχουμε ωραίες γυναίκες γιατί οι Σλάβες και άλλα βορεια φύλλα χαλάνε γρήγορα όσο μεγαλώνουν ενώ τα μεσογειακά φύλλα διατηρούνται καλύτεραεγώ επιμένω όμως ..οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες κοπέλες
θα γίνει της πουτάνας
Ερώτηση;
Πάω με συνοδούς...δεν πιστεύω ότι είναι το ίδιο με πουτάνες; Κάνω λάθος;
Πείτε μου την αλήθεια και μόνο την αλήθεια![]()
Άστα να πάνε... γιαυτό δήλωσα ότι φεύγω για Ρωσία από 1η Σεπτεμβρίου.
29 και σήμερα!
ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΕΔΩ
Να πω την αλήθεια ναι έχουμε ωραίες γυναίκες γιατί οι Σλάβες και άλλα βορεια φύλλα χαλάνε γρήγορα όσο μεγαλώνουν ενώ τα μεσογειακά φύλλα διατηρούνται καλύτερα