Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.665
- Πόντοι
- 46.423
Αν αφαιρέσουμε το ύψος, γλυκύτατο "μωρό" φαίνεται! Και σε καλή τιμή!
Είναι καθαρή ?
Πήγες ?
Σόρυ δεν φόραγα τα γυαλιά μου και διάβασα Toilet.
Αν αφαιρέσουμε το ύψος, γλυκύτατο "μωρό" φαίνεται! Και σε καλή τιμή!
Όχι, αλλά δεν θα έλεγα no. Ότι κάνω με όποια το κάνω από εβδομάδα...Είναι καθαρή ?
Πήγες ?
Σόρυ δεν φόραγα τα γυαλιά μου και διάβασα Toilet.
![]()
Μμμμ!Συνάντηση με την Evgeniya μετά από ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Πήγα με μικρές προσδοκίες επειδή είχα προγραμματίσει συνάντηση και θα ήταν δύσκολο να ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο. Η Evgeniya από την πρώτη στιγμή μου έφτιαξε τη διάθεση.
Μάλλον λίγο μεγαλύτερη ηλικία από την αναγραφόμενη, με τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο πρόσωπο. Εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη γυναίκα με καταπληκτικά μάτια. Σωματάκι χωρίς περιττά κιλά, μακριά λεπτά πόδια, ωραίο φυσικό βυζάκι, λευκή καθαρή επιδερμίδα, χωρίς επεμβάσεις και tattoo. Περιποιημένη, καθαρή χωρίς να είναι μικροβιοφοβική. Πολύ καλή και η επικοινωνία στα Αγγλικά.
Η διάθεση και η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας πραγματικά ξεχωρίζει. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης τραγουδούσε, χόρευε, λικνίζονταν, ήταν εκεί και έκανε ότι μπορούσε για να φανεί ευχάριστη και να ευχαριστήσει. Δίνεται πλήρως, χωρίς μα και μου και συμμετέχει με τρομερή ενέργεια ίσως και σε υπερβολικό βαθμό.
Δύσκολα θεωρώ δεν θα περάσει καλά κάποιος, εκτός εάν είναι πιπινοκυνηγός. Για εμένα είναι άψογη επαγγελματίας.
Μμμμ!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση![]()
αν δεν είναι επείγον ,άστοΛείπει και η Rox..., σε καταλαβαίνω, πάντως με έχεις πείσει όταν ξανα-έρθει θα δοκιμασθεί
Ευχαριστούμε συναγωνιστή !Συνάντηση με την Evgeniya μετά από ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Πήγα με μικρές προσδοκίες επειδή είχα προγραμματίσει συνάντηση και θα ήταν δύσκολο να ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο. Η Evgeniya από την πρώτη στιγμή μου έφτιαξε τη διάθεση.
Μάλλον λίγο μεγαλύτερη ηλικία από την αναγραφόμενη, με τα σημάδια του χρόνου κυρίως στο πρόσωπο. Εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη γυναίκα με καταπληκτικά μάτια. Σωματάκι χωρίς περιττά κιλά, μακριά λεπτά πόδια, ωραίο φυσικό βυζάκι, λευκή καθαρή επιδερμίδα, χωρίς επεμβάσεις και tattoo. Περιποιημένη, καθαρή χωρίς να είναι μικροβιοφοβική. Πολύ καλή και η επικοινωνία στα Αγγλικά.
Η διάθεση και η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας πραγματικά ξεχωρίζει. Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης τραγουδούσε, χόρευε, λικνίζονταν, ήταν εκεί και έκανε ότι μπορούσε για να φανεί ευχάριστη και να ευχαριστήσει. Δίνεται πλήρως, χωρίς μα και μου και συμμετέχει με τρομερή ενέργεια ίσως και σε υπερβολικό βαθμό.
Δύσκολα θεωρώ δεν θα περάσει καλά κάποιος, εκτός εάν είναι πιπινοκυνηγός. Για εμένα είναι άψογη επαγγελματίας.
μία φορά δεν φτάνει ... με βαριά καρδιά το λέωΆσε που ο Xan μας επιτρέπει μόνο μια φορά μαζί της αλλιώς![]()
Ναι δυστυχώς δεν μπορώ συντομότεραΌχι, αλλά δεν θα έλεγα no. Ότι κάνω με όποια το κάνω από εβδομάδα...
περιμένεις την .....??Όχι, αλλά δεν θα έλεγα no. Ότι κάνω με όποια το κάνω από εβδομάδα...
Ποια;;;περιμένεις την .....??
![]()
τίποτα ,άστοΠοια;;;
Αυτό που με στενοχωρεί στις κριτικές στο bou, είναι στη Πόλη Συνάντησης έχει μόνο ελληνικές πόλεις. Χάθηκε να γράψουμε ένα ψεματάκι ότι την είδα στη Λωζάνη και όχι στη Κοζάνη...τίποτα ,άστο![]()
ή στο ΣτάλινγκραντΑυτό που με στενοχωρεί στις κριτικές στο bou, είναι στη Πόλη Συνάντησης έχει μόνο ελληνικές πόλεις. Χάθηκε να γράψουμε ένα ψεματάκι ότι την είδα στη Λωζάνη και όχι στη Κοζάνη...
αν δεν είναι επείγον ,άστο![]()
για την ζέστη λέω και εγώ .. κάνει ζέστη , που να κλείνεις ραντεβού με 40 βαθμούς ΚελσίουΔεν σε καταλαβαίνω φίλτατε, είναι και η ζέστη ...
Διάβασε ξανά τι έγραψα πριν για τον Xan τελευταία σειρά κ θα καταλάβειςΔεν σε καταλαβαίνω φίλτατε, είναι και η ζέστη ...
Διάβασε ξανά τι έγραψα πριν για τον Xan τελευταία σειρά κ θα καταλάβεις![]()
Τώρα το Στάλινγεκραντ λέγεται Βόλγκογκραντ αλλά στα ρώσικα η προφορά του μοιάζει με Βουλβογκραντ δηλαδή κάτι σαν Μουνόπολη και γελάνε τα ρωσόπουλα. Τάδε έφη Ρωσιδούλα φίλη μουή στο Στάλινγκραντ
ενδιαφέρον .... Τάδε έφη Ρωσιδούλα φίλη μου