Τι είναι αυτό, φίλε μου;![]()
Double Burger on Instagram: "#doubleburger"
14 likes, 0 comments - doubleburgerofficial on May 20, 2025: "#doubleburger".www.instagram.com
Δεν έχω Instagram, δυστυχώς.
Μήπως παντρεύτηκε επιτέλους ο Κωνσταντίνος μας;
Τι είναι αυτό, φίλε μου;![]()
Double Burger on Instagram: "#doubleburger"
14 likes, 0 comments - doubleburgerofficial on May 20, 2025: "#doubleburger".www.instagram.com
Δεν κοιτάς να στήσεις κανένα VPN λέω εγώ, αλλιώς θα δεις τα αστέρια και του κριαριούstarlink είναι?

Το νήμα είναι ανοιχτό για τους φίλους, όπως και το δικό σου. Ο καθένας λέει ό,το του κατέβει.Δεν κοιτάς να στήσεις κανένα VPN λέω εγώ, αλλιώς θα δεις τα αστέρια και του κριαριού
Χμ το νήμα από όσο είδα κάτι για Survivor κλπ λέει στην αρχή, ε τι άποψη να εκφέρω αφού δεν ασχολούμαι καν με τέτοια.
Ρίξτε κανένα σκορ καλύτερα![]()
που είναι ο ΚΕ?Το νήμα είναι ανοιχτό για τους φίλους, όπως και το δικό σου. Ο καθένας λέει ό,το του κατέβει.
Καλά είσαι, Ντούντυ;
Αυτός το καλοκαίρι, ασπρίζει. Έτσι, για την αλητεία.που είναι ο ΚΕ?
χάθηκε
πέρασε το καλοκαίρι σχεδόν και δε μάθαμε τίποτα
που μαυρίζει, που κολυμπάει...
ειδήσεις τον Αύγουστο δεν υπάρχουν... που πάμε?
Το ξαδερφάκι, ο Υπερίων, τι κάνει?Αυτός το καλοκαίρι, ασπρίζει. Έτσι, για την αλητεία.
Δεν ξέρω, είναι απλή συνωνυμίαΤο ξαδερφάκι, ο Υπερίων, τι κάνει?
άκουσα ότι είναι και κληρονόμοςΔεν ξέρω, είναι απλή συνωνυμία

Από πληροφορική βλέπω δεν το έχεις, μόνο οικονομικά θέματα γνωρίζειςΤι είναι αυτό, φίλε μου;

Γιατί το λες αυτό;;Από πληροφορική βλέπω δεν το έχεις
Γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις login στο ινστα, βλέπεις το λινκ και υπάρχει site που κάνει download τα reels ( έγραψα τις μισές λέξεις αγγλικά).Γιατί το λες αυτό;;
Και τι είναι το ταπ ταπ;![]()
Άλλες πληροφορίες έχωΤι είναι αυτό, φίλε μου;

Τον Κωνσταντίνο λες συκιά; Εδώ πήγαινε για γάμο με γυναίκα πριν λίγο καιρό. Και την άφησε και έγκυο.Αξίνα που χάθηκε...
Τουλάχιστον προσφέρεις και κάτι στην οικονομία εκτός από γυμναστική.
Τι μαλλί αφάνα έχει;
Ολίγον τι σε συκιά φέρνει, η δε φωνή τρομάζει αρκούδα![]()
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας.Εγώ είμαι της παλιάς σχολής προφανώς και ποτέ δεν θα εμφανιζόμουν έτσι.
Λοιπόν πάω Ρουμανία & Αργεντινή σε κανένα δώρο (καταλαβαίνεις)...
Γιατί το ένα μάτι του είναι κλειστό; έφαγε μπουκέτο από θαυμαστή;Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας.
![]()
Εντάξει, του έπεσε λίγο κραγιόν και λίγο makeup παραπάνω.
Τα χαιρετίσματα μου στην Αργεντινή και τη Ρουμανία να δώσεις.
Μια μικρή αστοχία στη βλεφαροπλαστικήΓιατί το ένα μάτι του είναι κλειστό; έφαγε μπουκέτο από θαυμαστή;![]()
Δηλαδή άμα ήταν μεγάλη η αστοχία τι θα γινόταν;Μια μικρή αστοχία στη βλεφαροπλαστική