Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

milfogilfas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Προσφερει σεξ μετα ? με προφυλαξη η χωρις το στοματικο?
Με τη συγκεκριμένη νομίζω είναι στανταράκι το σεξ μετά το μασάζ. Ζητάω εγώ καπότα στην πίπα σχεδόν πάντα. Αν της ζητήσεις ακα πίπα δεν ξέρω αν δεχτεί, αυτά τα κανονίζετε στο τηλ λογικά.

newbie82

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
159
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τόσο δύσκολη είναι στα ραντεβού η Δρακουμέλ ή μόνο σε εμένα το παίζει δύσκολη και δεν μου κλείνει ραντεβού; Έχει πάει κανείς τελευταία;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
323
Πόντοι
186
To διαχρονικο προβλημα με αυτες ειναι οτι οσοι ειμαστε της φασης μασαζ δε μας νοιαζει τοσο να γαμησουμε..
Με τα λεφτα που δινουμε βρισκουμε ανετα ακομα και σε city tour επιπεδο γυναικας..

Μασαζ καλο και το ολο experience της υπηρεσιας ειναι το θεμα να παρεχει καποια
και οχι τριψιμο ξεπετα μεχρι να αρχισει την πιπα,σα να σε τριβει η γκομενα σου "αντε να τελειωνουμε" μεχρι να την πηδηξεις.

dimitriw

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Σε λίγες ημέρες θα ανέβω Αθήνα και ψάχνω να βρω το τηλ της Ρένας στη Νίκαια. Αν το γνωρίζει κάποιος και μπορείς, σε μου το στείλει σε ΠΜ. Ευχαριστω

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.786
Πόντοι
456
Ρε παιδιά τόσο δύσκολη είναι στα ραντεβού η Δρακουμέλ ή μόνο σε εμένα το παίζει δύσκολη και δεν μου κλείνει ραντεβού; Έχει πάει κανείς τελευταία;
Είναι λίγο δύσκολη στο κλείσιμο

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.498
Πόντοι
201
To διαχρονικο προβλημα με αυτες ειναι οτι οσοι ειμαστε της φασης μασαζ δε μας νοιαζει τοσο να γαμησουμε..
Με τα λεφτα που δινουμε βρισκουμε ανετα ακομα και σε city tour επιπεδο γυναικας..

και οχι τριψιμο ξεπετα μεχρι να αρχισει την πιπα,σα να σε τριβει η γκομενα σου "αντε να τελειωνουμε" μεχρι να την πηδηξεις.
Κάπως έτσι είναι το 95% των θεραπευτριών - μασατζούδων από Χρ. Ευκαιρία.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.786
Πόντοι
456
Όμορφη Λευκορωσίδα. Μασαζάκι φιλότιμο και φουλάρει. Πεντακάθαρο μουνάκι.
Σε ένα κάθετο πεζόδρομο στην Αριστοτέλους. 60 έδωσα για μία ώρα.
Υπάρχει κι άλλη κοπέλα που δουλεύει (μια κοντή με στερεοφωνικές βυζάρες), κάνουν και διπλό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στα 120.
Σαλλονικα?????

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
1
Καλημερα! ξερει κανεις γιαυτην την κινεζα μασατζου;

Ε να παρει και ημουν ετοιμος γαμωτο.....Μια καινουρια καπου στους αμπελοκηπους Νικολετα μασαζ....ξερουμε κατι?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Όμορφη Λευκορωσίδα. Μασαζάκι φιλότιμο και φουλάρει. Πεντακάθαρο μουνάκι.
Σε ένα κάθετο πεζόδρομο στην Αριστοτέλους. 60 έδωσα για μία ώρα.
Υπάρχει κι άλλη κοπέλα που δουλεύει (μια κοντή με στερεοφωνικές βυζάρες), κάνουν και διπλό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους στα 120.
Καλό βράδυ, Καλό μήνα
Τι κρατάς και τι δεν κρατάς απο την συνάντηση!

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26

τοτε μονο Νατασα -θεια Ελενη ,τα εχει και τα δυο μια χαρα ,περαν της ηλικιας για οσους ενοχλουνται .

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195

Λοιπόν ας πούμε πώς έχει η κατάσταση

Χώρος όχι κάτι ιδιαίτερος
Δεν ξέρω πόσες κοπέλες είναι εκεί, εγώ είδα άλλη μια φεύγοντας " συστήθηκε ως φίλη της "

Πάμε λοιπόν για την Αλεξάνδρα
Με τίποτα δεν είναι 46, σίγουρα είναι +52.
Εμφανισιμη κυρία με σώμα όχι κάτι ιδιαίτερο, αγυμναστη όχι γεμάτη, δεν αφήνει δάχτυλα σφίγγει τα πόδια της, τα βογγητα είναι προσποιητα, στοματικό με προφυλακτικό, αερόπιπα, ατεχνη, η όλη διαδικασία δεν ήταν σεξουαλική, δεν ζήτησα σεξ, ηταν τελείως ξενέρωτη, δάχτυλα ποδιού που είναι το αγαπημένο μου αποκρουστικα.
Το κόστος €60 για 40mim, εμένα ο χρόνος ήταν 35min.

Κασκαντεριστικη επίσκεψη, με προσελκυσε η τιμή, μόνο!

Όχι δεν θα ξαναπήγαινα! Κρίμα να ξοδεύουμε έτσι τα χρήματα. Αυτομουτζώνομαι!!

milfogilfas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Καλό βράδυ, Καλό μήνα
Τι κρατάς και τι δεν κρατάς απο την συνάντηση!
Μόνο ότι είναι ωραίο μιλφ, για τα δικά μου γούστα πάντα. Μασάζ και σεξ τα λες απλά φιλότιμα. Δεν έκλαψα τα λεφτά, δύσκολα θα ξαναπάω όμως

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.786
Πόντοι
456
Καλημερα ! θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε για την utopia massage στο Αιγάλεω. Εχει 4 κοπελες που δουλεύουν εκει.
Έχω πάει....καλό μασάζ τιποτα αλλο...με εσώρουχο...όταν πήγα ακριβώς πριν ένα χρόνο δεν είχε ούτε μπάνιο....25 ευρω με εσώρουχο...ωραία κορίτσια μες το χαμόγελο....δεν θα ξαναπαω

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
209
Πόντοι
1
Έχω πάει....καλό μασάζ τιποτα αλλο...με εσώρουχο...όταν πήγα ακριβώς πριν ένα χρόνο δεν είχε ούτε μπάνιο....25 ευρω με εσώρουχο...ωραία κορίτσια μες το χαμόγελο....δεν θα ξαναπαω
Φωτογραφίες στο σάιτ τους με τα μπούτια έξω .
Καμιά σχέση με το εκεί ντύσιμο
Είχα κλείσει με κοπέλα και τελικά έκανα με άλλη
Αγέλαστη η κοπέλα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.786
Πόντοι
456

alexbr34

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος στον χώρο θα ήθελα να μου προτείνετε δυνατή επιλογή για μιλφ-γκιλφ μασαζακι και εκτόνωση,μέχρι πίπα μαξ

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
50
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους...
Υπάρχει μιλγ η και γκρανυ ας πουμε καλο με κανενα 5οαρι€...
Γουσταρω τετοια φαση σήμερα..
Να έχει το μενου τα παντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom