Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.394
Πόντοι
3.246
Εννοείται δεν είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω, στο ψάξιμο είμαι και εγώ :dunno:
Για το 1ο θέμα λένε πιθανώς ότι κατάγονται από τους Φιλισταίους
The terms "Palestine" and "Peleset" are connected through the history of the Philistines, a group mentioned in the Bible and ancient texts who settled on the southern coast of Canaan (the region roughly corresponding to modern-day Israel and Palestine). The Hebrew term for Philistines is "Pelishtim," and the name "Palestine" is believed to be derived from this term, particularly after the Roman Empire's renaming of the region.
Το είχε δηλώσει και ο Γιασέρ Αραφάτ όταν είχε έρθει Αθήνα.
Δε διαφωνώ στο ονοματολογικό κομμάτι, λέω απλά ότι η ονομασία δεν αποδεικνύει καταγωγή ή εθνότητα.
... βλέπε και "βόρεια ματσεντόνια" κλασικό παράδειγμα καπηλείας με στόχο να καπαρωθεί η εθνοτική προέλευση!

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846
Με Βολιβία τί έκανες χθες?
Τι χθες μωρέ, μεθυσμένος είσαι;
Ευτυχώς που είχα στεναχώρια (να μην λέμε ονόματα) και μετά από λίγο που ξάπλωσα στο φέρετρο αποκοιμήθηκα, μα δεν θυμήθηκα το χρώμα των ματιών της :confused:

ΨΨ @athinaios44 (2η εικόνα)

Συνημμένα

• Κάδο θα πήγαινα - βγήκε ινδικό.png
    Κάδο θα πήγαινα - βγήκε ινδικό.png
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Με Βασιλιά έγινε η μισή δουλειά.png
    Με Βασιλιά έγινε η μισή δουλειά.png
    292,2 KB · Εμφανίσεις: 9

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.519
Πόντοι
15.446
Δε διαφωνώ στο ονοματολογικό κομμάτι, λέω απλά ότι η ονομασία δεν αποδεικνύει καταγωγή ή εθνότητα.
... βλέπε και "βόρεια ματσεντόνια" κλασικό παράδειγμα καπηλείας με στόχο να καπαρωθεί η εθνοτική προέλευση!
Ναι, κουβέντα κάνουμε ούτε εγώ είμαι σίγουρος και απόλυτος,
λένε ψάχνουν το dna και ιστορίες, άμα το γκουγκλάρεις θα βρεις πολλά να διαβάσεις :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
47.702
Πόντοι
11.246
Χωρίς να διαφωνώ στα υπόλοιπα, υπάρχει σοβαρή ένσταση ως προς το Φιλισταίους=Παλαιστίνιους

Οι λεγόμενοι Παλαιστίνιοι ονομάζονται έτσι επειδή από τη ρωμαϊκή περίοδο η επαρχία εκείνη λεγόταν Παλαιστίνη (όντως πιθανότατα από τους Φιλισταίους η προέλευση του ονόματος).

Οι σύγχρονοι Παλαιστίνιοι είναι κυρίως αραβικής καταγωγής με προσμίξεις από άλλους ιστορικούς λαούς της περιοχής,καπηλεύονται δε την ιστορική ονομασία για προφανείς πολιτικούς λόγους.

Περισσότερο πιστεύω ταιριάζει ο όρος "Ισμαηλίτες" εκ του διωχθέντος στην έρημο γιού του Αβραάμ με τη σκλάβα του την Άγαρ, καθώς και ο όρος "Αγαρηνοί". Δηλαδή Αβραάμ και Άγαρ--->> Ισμαήλ και εξ αυτού οι "Αγαρηνοί"ή Ισμαηλίται ,όπως αναφέρονται και οι Μαδιανίτες που τα έκαναν γης Μαδιάμ τον καιρό των Δέκα Κριτών του Ισραήλ.

Ο Χέρμαν Μέλβιλ ξεκινά το τεράστιο έργο του, Μόμπυ...Ντικ:O ,το γεμάτο από βιβλικές αναφορές, με τη φράση "call me Ishmael" ...
Από ΑΙ:
"The line is considered a powerful opening in literature due to its brevity, its hint of mystery, and its biblical allusion to a character known for being an outcast."

Οι Φιλισταίοι πιθανόν ήταν διαφορετικής καταγωγής, ας ρωτήσει κι ο Ντούντας μια γνώμη ξέρω γω.:hi:
Εννοείται δεν είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω, στο ψάξιμο είμαι και εγώ :dunno:
Για το 1ο θέμα λένε πιθανώς ότι κατάγονται από τους Φιλισταίους
The terms "Palestine" and "Peleset" are connected through the history of the Philistines, a group mentioned in the Bible and ancient texts who settled on the southern coast of Canaan (the region roughly corresponding to modern-day Israel and Palestine). The Hebrew term for Philistines is "Pelishtim," and the name "Palestine" is believed to be derived from this term, particularly after the Roman Empire's renaming of the region.
Το είχε δηλώσει και ο Γιασέρ Αραφάτ όταν είχε έρθει Αθήνα.
...ακριβως, οι αραβες (και προφανως οι Παλαιστινιοι) ειναι Σημιτικου φυλου, οπως Σημιτικου φυλου ηταν και οι Εβραιοι. Βεβαια σημερα με τις επιμιξιες πιο κοντα γενετικα στους σημιτες αραβες φερνουν οι Σεφαρδιτες Εβραιοι και οχι οι Ασκεναζιμ Εβραιοι.
Καμμια σχεση με Φιλισταιους-Φιλιστιμ-Παλαιστινη. Τοπωνυμιο εμεινε μονο που εδωσε υποσταση στους σημιτες της περιοχης.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846
Με Βολιβία τί έκανες χθες?
Πάντως ο αλεξ71 (αν όντως έμπλεξε με Κωλομβιανή) καλά ξηγιέται διότι τα καλοκαίρια θα την αράζει στα υψίπεδα του εσωτερικού, ενώ τους χειμώνες θα κατεβαίνει στα χειμαδιά. Εγώ δεν σας έχω πει ότι θα ήθελα να είχα έστω ένα δωμάτιο στα ορεινά μέρη (από 900μ κι άνω) για τα καλοκαίρια και τους χειμώνες να έρχομαι παρακά;
Εμ το γαμημένο το χρήμα για τέτοια είναι, αλλιώς να το κάνω τι;

ΨΨ @sex volcano έχουμε κανένα νέο από το Μπατζανάκη;
Λέτε να με αξοιώσει η Θεία Πρόνοια και να φέρω καμμιά Κολομβιανή εδώ στα ημιορεινά;
Άσχετα που δεν είμαι θρησκευόμενος δεν έχω θέμα με τις καθολικές αφού έχουν έστω κάτι χριστιανικό μέσα τους...
Με τα πιθήκια του ισλαμ τι να συζητήσεις;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.394
Πόντοι
3.246
λένε ψάχνουν το dna και ιστορίες, άμα το γκουγκλάρεις θα βρεις πολλά να διαβάσεις :coffee:
Άσχετο ή και σχετικό, θυμήθηκα Γιουροβίζιον 2019 στο Ισραήλ όπου οι οβριοί είχαν βάλει όλους τους συνεντευξιαζόμενους αστέρες να κάνουν τέστ DNA και την ώρα της συνέντευξης ανακοίνωναν το αποτέλεσμα, και Ω του θαύματος!!! όλοι είχαν τουλάχιστον ένα 5-10% γονίδια Jewish ashkenazim κι έλεγε κι η Φουρέιρα( που το τέστ της σχεδόν καθόλου αλβανίδα δεν την έβγαλε
:2funny:)... γι αυτό το 5% προσφωνούσε λοιπόν μετά "my sister" την...οβριά παρουσιάστρια!!!...

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.519
Πόντοι
15.446
Άσχετο ή και σχετικό, θυμήθηκα Γιουροβίζιον 2019 στο Ισραήλ όπου οι οβριοί είχαν βάλει όλους τους συνεντευξιαζόμενους αστέρες να κάνουν τέστ DNA και την ώρα της συνέντευξης ανακοίνωναν το αποτέλεσμα, και Ω του θαύματος!!! όλοι είχαν τουλάχιστον ένα 5-10% γονίδια Jewish ashkenazim κι έλεγε κι η Φουρέιρα( που το τέστ της σχεδόν καθόλου αλβανίδα δεν την έβγαλε
:2funny:)... προσφωνούσε λοιπόν μετά "my sister" την...οβριά παρουσιάστρια!!!...
Καλό :thumbsup: και νομίζω σχετικό.
Το θέμα είναι τι αυτοπροσδιορίζονται, οι Οβραίοι έχουν το άστρο του Δαβίδ στη σημαία και λένε τους αναγνώρισε ο Κύρος ο Πέρσης (600π.Χ.) οι άλλοι λένε ότι είναι απόγονοι του Γολιάθ.
Εμείς το συζητάμε και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του,
τα δικά μου είναι ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με δαύτους, δε βλέπω να αποδίδουν οι διπλωματικές κινήσεις .

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.541
Πόντοι
36.036
Πάρτε τηλέφωνο (αν θέλετε) και πιστεύω να στέλνει με αντικαταβολή μέσω ΚΤΕΛ στον Κηφισό ειδικά οι δύο φαγάνες => Ντιμψωλ & Αθηναίος. Ξέρω κάμποσους που παίρνουν πριν φύγουν για τα τσιμέντα.
Η ταβέρνα του Μίμη (σελίδες 111-112) προμηθεύεται το λάδι από τα μέρη εκεί γύρω (το τυποποιούν κατάλληλα).

Το αντικαταβολή ρε μλκ Ντούντα :confused:
Τρέλα πουλάς ? :coffee:

Θα πας ΕΣΎ , θα τα ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ , θα τα ΠΑΣ στην ΑCS , θα ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ τα μεταφορικά και θα τα ΣΤΕΙΛΕΙΣ :coffee::smitten:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846
Αφού δεν έριξες σήμα, τότε ΔΕΝ...
Ώρα γκαφ€ στο σπίτι, έριξα πάλι 3ωρη σιέστα.

Τα Β-2 της Ntountabet απογειώθηκαν, ώρα 19:00 πέφτουν βόμβες!

Συνημμένα

• Με τη Ρωσία προφανώς - ΓΑΜΗΣΤΕ το ισλαμ.png
    Με τη Ρωσία προφανώς - ΓΑΜΗΣΤΕ το ισλαμ.png
    366,5 KB · Εμφανίσεις: 8
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846
Εσύ εκτός από σκαρμούτσης (λεχρίτης) δεν έχεις δηλώσει (δημόσια) αν σκοπεύεις να κάνεις κουτσούβελα, οπότε ΓΙΟΚ:

Ψαχτείτε πριν ανέβουν οι τιμές

οι κυρΠαντελήδες άρχισαν να κλειδώνουν τους πρώτους στόχους :headbaning1:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846
Όσο για τον Παναθηναικό, παρατηρώ ταλαντώσεις στην περιοχή 1.75-1.87, 1.79 τούτη στιγμή, δεν πάνε να ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ αμφότεροι δεν ασχολιέμαι.
Ώρα υδροληψίας και κηπουρική :headbaning1:

Συνημμένα

• Πώς θα κάνω πίσω μετά από όλα αυτά;.mp4
    57,6 MB · Εμφανίσεις: 0
  • viber_image_2025-07-30_18-55-05-718.jpg
    viber_image_2025-07-30_18-55-05-718.jpg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 5
  • 3.png
    3.png
    44 KB · Εμφανίσεις: 6

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.914
Πόντοι
16.131
Το αντικαταβολή ρε μλκ Ντούντα :confused:
Τρέλα πουλάς ? :coffee:

Θα πας ΕΣΎ , θα τα ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ , θα τα ΠΑΣ στην ΑCS , θα ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ τα μεταφορικά και θα τα ΣΤΕΙΛΕΙΣ :coffee::smitten:
Με αντικαταβολή μόνο με κάτι μουρες σαν του λόγου σου

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.669
Πόντοι
3.846

Συνημμένα

• Όπιο πέρασε, ξαργύρωμα και το τελικό τα άλλα ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ.png
    Όπιο πέρασε, ξαργύρωμα και το τελικό τα άλλα ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ.png
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 6

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.519
Πόντοι
15.446

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.519
Πόντοι
15.446
Τώρα επειδή έχω ώρα θα γράψω 2 πράγματα :coffee:
Τι μας νοιάζει από που κατάγονται οι Παλαιστίνιοι, και αν έκανε σεχ ο Σαμψών με την Δαλιδά;
Εξαρτάται αν οι εχθροπραξίες είναι από 1948 ή εδώ και 4000 χρόνια;
έχει κάποια διαφορά.
Με την αναγνώριση τι θα γίνει; μέχρι τώρα η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει,
θα κάνει κάποιος πολιτικός την μαλακία να μας μπλέξει; εκεί είναι που μας αφορά άμμεσα.

Και μια τελευταία είδηση:

Ο Gal ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δεν έχει επί του παρόντος στόχο να σώσει τη Βόρεια Κύπρο, αλλά ότι, σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών, θα μπορούσε να προγραμματιστεί στρατιωτική επιχείρηση σε συντονισμό με την Ελλάδα και την Νότια Κύπρο.

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.914
Πόντοι
16.131
Τώρα επειδή έχω ώρα θα γράψω 2 πράγματα :coffee:
Τι μας νοιάζει από που κατάγονται οι Παλαιστίνιοι, και αν έκανε σεχ ο Σαμψών με την Δαλιδά;
Εξαρτάται αν οι εχθροπραξίες είναι από 1948 ή εδώ και 4000 χρόνια;
έχει κάποια διαφορά.
Με την αναγνώριση τι θα γίνει; μέχρι τώρα η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει,
θα κάνει κάποιος πολιτικός την μαλακία να μας μπλέξει; εκεί είναι που μας αφορά άμμεσα.

Και μια τελευταία είδηση:

Ο Gal ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δεν έχει επί του παρόντος στόχο να σώσει τη Βόρεια Κύπρο, αλλά ότι, σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών, θα μπορούσε να προγραμματιστεί στρατιωτική επιχείρηση σε συντονισμό με την Ελλάδα και την Νότια Κύπρο.
Από παπαριές περί βοήθειας έχουμε ακούσει πολλές εκατοντάδες χρόνια... κάνεις ξένος ποτέ δεν βοήθησε και δεν πρόκειται να βοηθήσει..

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.459
Πόντοι
3.556
Από παπαριές περί βοήθειας έχουμε ακούσει πολλές εκατοντάδες χρόνια... κάνεις ξένος ποτέ δεν βοήθησε και δεν πρόκειται να βοηθήσει..
Θα φέρει ξένη βοήθεια ο αγαπητός μας Αlex.
Τόσες χώρες έχει γυρίσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom