Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.922
Πόντοι
3.846
Καλημέρες, τσοντάδικο είμαστε. Ιδού ο διαρρήκτης της ντούντας:

Καλά τόσο απαλά χέρια είχε και δεν ξύπνησε η Αψουλούτ βότκα;
Κι αν της τον έχωνε δεν θα αντιδρούσε;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :woldman:
Να γίνετε διαρρήκτες μπουκάροντας στα σπίτια των call girls. Έτσι θα τις χουφτώνετε τζάμπα και το κυριότερο δεν θα υπάρχει και κίνδυνος απόρριψης :headbaning1:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.801
Πόντοι
15.446

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.801
Πόντοι
15.446

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.719
Πόντοι
12.756
Πάρτε τηλέφωνο (αν θέλετε) και πιστεύω να στέλνει με αντικαταβολή μέσω ΚΤΕΛ στον Κηφισό ειδικά οι δύο φαγάνες => Ντιμψωλ & Αθηναίος. Ξέρω κάμποσους που παίρνουν πριν φύγουν για τα τσιμέντα.
τραχανα δεν τρωω δεν μου αρεσει
στειλε μακαρονια χειροποιητα και το συνοδευτικο κρεατακι
υγ μοσχαρι,κιμα κυλοτο.λουκανικα μοσχαρισια

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.966
Πόντοι
16.131
Πάρτε τηλέφωνο (αν θέλετε) και πιστεύω να στέλνει με αντικαταβολή μέσω ΚΤΕΛ στον Κηφισό ειδικά οι δύο φαγάνες => Ντιμψωλ & Αθηναίος. Ξέρω κάμποσους που παίρνουν πριν φύγουν για τα τσιμέντα.
βαλε και 2 ντενεκεδες φετα γιατι ο ξαδελφος @dimigoall δεν τον τρωει σκετο τον τραχανα

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.922
Πόντοι
3.846
1) ΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ :d-spam:
2) Έκανα ανανέωση Ανανέωσης @ananeotikos το προηγούμενο κογιότ :coffee:
3) Τυρί και τα συναφή συν κρεατικά έχει ο Μέμος στο Κοπανάκι.
4) Αν βρεθείτε Μελιγαλά ένα καλό ψητοπωλείο είναι η μάσα (επί του κεντρικού δρόμου) αλλά δεν έχει χώρο να κάτσεις ίσα 2-3 τραπέζια στο πεζοδρόμιο, μέσα δεν έχω μπει αφού είμαι καπνιστής.
5) Σα δεύτερη επιλογή με αρκετό χώρο - αλλά ένα κλικ παρακάτω - είναι το ψητοπωλείο του Ψάρακα (παρατσούκλι) λίγο παρακά απέναντι από την υπεραγορά του Μουρούσια.
Στο πανηγύρι του Σεπτεμβρίου βάζει γουρνοπούλες ο Ψάρακας, όπως και τα σαββατοκύριακα (εξαρτάται με την κίνηση).

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 8
Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.430
Πόντοι
3.246
Είναι σοβαρό το θέμα, υπάρχει νήμα αλλά δεν θα βγάλω άκρη.
Άμα διαβάσεις το άρθρο προσεκτικά θα καταλάβεις.
Το ίδιο πιστεύω γιατί είναι εχθροπραξίες χιλιετιών από την εποχή του Δαβίδ
που περιόρισε τους Φιλισταίους=Παλαιστίνιους, άμα δεν επικρατήσει το Ισραήλ δεν θα σταματήσει.
Χωρίς να διαφωνώ στα υπόλοιπα, υπάρχει σοβαρή ένσταση ως προς το Φιλισταίους=Παλαιστίνιους

Οι λεγόμενοι Παλαιστίνιοι ονομάζονται έτσι επειδή από τη ρωμαϊκή περίοδο η επαρχία εκείνη λεγόταν Παλαιστίνη (όντως πιθανότατα από τους Φιλισταίους η προέλευση του ονόματος).

Οι σύγχρονοι Παλαιστίνιοι είναι κυρίως αραβικής καταγωγής με προσμίξεις από άλλους ιστορικούς λαούς της περιοχής,καπηλεύονται δε την ιστορική ονομασία για προφανείς πολιτικούς λόγους.

Περισσότερο πιστεύω ταιριάζει ο όρος "Ισμαηλίτες" εκ του διωχθέντος στην έρημο γιού του Αβραάμ με τη σκλάβα του την Άγαρ, καθώς και ο όρος "Αγαρηνοί". Δηλαδή Αβραάμ και Άγαρ--->> Ισμαήλ και εξ αυτού οι "Αγαρηνοί"ή Ισμαηλίται ,όπως αναφέρονται και οι Μαδιανίτες που τα έκαναν γης Μαδιάμ τον καιρό των Δέκα Κριτών του Ισραήλ.

Ο Χέρμαν Μέλβιλ ξεκινά το τεράστιο έργο του, Μόμπυ...Ντικ:O ,το γεμάτο από βιβλικές αναφορές, με τη φράση "call me Ishmael" ...
Από ΑΙ:
"The line is considered a powerful opening in literature due to its brevity, its hint of mystery, and its biblical allusion to a character known for being an outcast."

Οι Φιλισταίοι πιθανόν ήταν διαφορετικής καταγωγής, ας ρωτήσει κι ο Ντούντας μια γνώμη ξέρω γω.:hi:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.922
Πόντοι
3.846
Οι Φιλισταίοι πιθανόν ήταν διαφορετικής καταγωγής, ας ρωτήσει κι ο Ντούντας μια γνώμη ξέρω γω.:hi:
Να πάνε να γαμηθούνε μαζί με όλο το ισλαμ, εδώ ο ένας Φαγάνας (Ντιμψωλ) έχει δίκιο περί γουρνοπούλας, θα με κάνουν να αγοράζω γουρνοπούλα και να τσιμπάω 1-2 κομματάκια και την υπόλοιπη στα γατιά διότι οφείλω να τηρώ τις παραδόσεις προσέχοντας παράλληλα την υγεία, καθόσον :coffee:ξ€ρ€τ€

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.801
Πόντοι
15.446
Χωρίς να διαφωνώ στα υπόλοιπα, υπάρχει σοβαρή ένσταση ως προς το Φιλισταίους=Παλαιστίνιους

Οι λεγόμενοι Παλαιστίνιοι ονομάζονται έτσι επειδή από τη ρωμαϊκή περίοδο η επαρχία εκείνη λεγόταν Παλαιστίνη (όντως πιθανότατα από τους Φιλισταίους η προέλευση του ονόματος).

Οι σύγχρονοι Παλαιστίνιοι είναι κυρίως αραβικής καταγωγής με προσμίξεις από άλλους ιστορικούς λαούς της περιοχής,καπηλεύονται δε την ιστορική ονομασία για προφανείς πολιτικούς λόγους.

Περισσότερο πιστεύω ταιριάζει ο όρος "Ισμαηλίτες" εκ του διωχθέντος στην έρημο γιού του Αβραάμ με τη σκλάβα του την Άγαρ, καθώς και ο όρος "Αγαρηνοί". Δηλαδή Αβραάμ και Άγαρ--->> Ισμαήλ και εξ αυτού οι "Αγαρηνοί"ή Ισμαηλίται ,όπως αναφέρονται και οι Μαδιανίτες που τα έκαναν γης Μαδιάμ τον καιρό των Δέκα Κριτών του Ισραήλ.

Ο Χέρμαν Μέλβιλ ξεκινά το τεράστιο έργο του, Μόμπυ...Ντικ:O ,το γεμάτο από βιβλικές αναφορές, με τη φράση "call me Ishmael" ...
Από ΑΙ:
"The line is considered a powerful opening in literature due to its brevity, its hint of mystery, and its biblical allusion to a character known for being an outcast."

Εννοείται δεν είμαι απόλυτος σε αυτά που γράφω, στο ψάξιμο είμαι και εγώ :dunno:
Για το 1ο θέμα λένε πιθανώς ότι κατάγονται από τους Φιλισταίους
The terms "Palestine" and "Peleset" are connected through the history of the Philistines, a group mentioned in the Bible and ancient texts who settled on the southern coast of Canaan (the region roughly corresponding to modern-day Israel and Palestine). The Hebrew term for Philistines is "Pelishtim," and the name "Palestine" is believed to be derived from this term, particularly after the Roman Empire's renaming of the region.
Το είχε δηλώσει και ο Γιασέρ Αραφάτ όταν είχε έρθει Αθήνα.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.801
Πόντοι
15.446
Το 2ο θέμα είναι οι σχέσεις με Τραμπ, αν θυμάστε στην προηγούμενη θητεία του το 2019
είχε καταλάβει το Ισραήλ τα υψίπεδα Γκολάν και τα αναγνώρισαν οι ΗΠΑ.
Προς τιμή του είχε δοθεί το όνομά του σε οικισμό εκεί.
Ο Νετανιάχου σύγκρινε την εγκυρότητα του Τράμπ με του Μέγα Κύρου 600 π.Χ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom