Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Τελικά επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου και ανεβληθη για λίγο η βραδινή κατάκλιση μου για ένα ονειρεμένο χέσιμο...
Τέλεια έξοδος συγκρινόμενη μόνο με προσπάθεια χρυσού Ολυμπιονίκη τελειώνοντας το πρόγραμμα του ...χωρίς χάσιμο χρόνου τρία μελενια σκατουλακια σε χρώμα παγωτού σοκολάτα -παρφαι με μια προκλητική γυαλαδα να τα αγκαλιάζει όπως έπεφτε ηδονικα πάνω τους το φως από την τουαλέτα...το βλέμμα μου τα αποχαιρέτισε με θαυμασμό όπως χάθηκαν με το τελευταίο νυχτερινό πλοίο μέσα στους αφρούς.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Πρόσφατα επέστρεψα από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία...

Μια μερα πριν την επιστροφή με βγάζουν για φαγητό και τρώω όλες τις ινδικες σκατο-σαλτσες με ότι μπαχαρικό υπάρχει...

Την αλλη μέρα πριν μπω στο αεροπλάνο αρχίζουν να φεύγουν κάτι κλανιδια 15 δευτερόλεπτων ...

Απογειώση ... και με πιάνει ένα κόψιμο του θανάτου...
Μπαινω τουαλέτα και γίνεται της Κορέας ...
Απορώ πως δεν πέσανε οι μάσκες οξυγόνου...

Μιλάμε τέτοια σερπαντίνα ... ούτε στις απόκριες...!
:cheesy::cheesy::cheesy:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.800
Πόντοι
1.056
Η συνδρομή του καρπουζιού μετα των κουκουτσίων του ! Απόλαυση !!! τα δε κουκούτσια να σου κάνουν μασάζ στην κωλοτρυπίδα κατα την έξοδο.....αξία ανεκτίμητη !!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Η συνδρομή του καρπουζιού μετα των κουκουτσίων του ! Απόλαυση !!! τα δε κουκούτσια να σου κάνουν μασάζ στην κωλοτρυπίδα κατα την έξοδο.....αξία ανεκτίμητη !!!
:cheesy::cheesy::cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: Y13

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Όταν βλέπεις μια ωραία παρεούλα ΟΜΟΧΡΩΜΗ με ένα υγιές και πανέμορφο παρφεκαφετι χρωματακι να πλατσουριζει αμέριμνα στα γαλάζια ( λόγω ανταλλακτικού W.C) χρώματος...
Όταν σε αποχωρίζεται ακοπα και αβαδιστα λογω επαρκούς ενυδατώσεως....
Όταν βλέπεις τον αφρό να πρωταγωνιστεί σαν να εκκινει το πλοίο...
Τότε έχεις το καλοκαίρι ...σε ένα χέσιμο!!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.800
Πόντοι
1.056
....και μην ξεχνάτε, με το καρπούζι το αποτέλεσμα..... λίρα 100.....αν φάτε και τα κουκούτσια μαζί, μασάζ κωλοτρυπίδας. Εγγύηση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
....και μην ξεχνάτε, με το καρπούζι το αποτέλεσμα..... λίρα 100.....αν φάτε και τα κουκούτσια μαζί, μασάζ κωλοτρυπίδας. Εγγύηση.
Προτιμώ μασάζ κωλοτρυπίδας από γλώσσες πρόθυμων κοριτσιών...σε ευχαριστώ πάντως.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.830
Πόντοι
46.423

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.004
Πόντοι
206

Παράκληση να σταματήσετε να χέζετε μέχρι να φτιαχτεί ο αγωγός ακαθάρτων ...

:cheesy:
Τάπα φίλε μέχρι νεωτέρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προτιμώ μασάζ κωλοτρυπίδας από γλώσσες πρόθυμων κοριτσιών...σε ευχαριστώ πάντως.
Σωστοοοος

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.199
Πόντοι
361
Σε αυτή την φάση να μην ξεχάσω να αναφέρω πόσο εκτιμώ το χέσιμο στα αεροδρόμια. Ειδικά στα αεροδρόμια ανταπόκρισης. Πέραν από την χαλαρωτική μουσική που σου έχουν μέσα (πάντα διαφορετική από το υπόλοιπο Τέρμιναλ) η οποία σε βοηθάει όντως παρα πολύ και φεύγουν όλα με μεγάλη ευκολία, είναι και το άλλο ρε συναγωνιστές. Τα αεροδρόμια ειδικά τα μεγάλα διεθνή που γίνονται συνήθως οι ανταποκρίσεις πτήσεων είναι χώροι που εξυπηρετούν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ή ακόμα και δισεκατομμύρια ανθρώπους. Στην χέστρα που απολαμβάνεις την ζωή εσύ, μπορεί πριν να το έκανε κυριολεκτικά ο καθένας. Διάσημοι, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές μπασκετμπολίστες, πολιτικοί δημοσιογράφοι, λεφτάδες ΟΛΟΙ. Και μόνο που εκείνη την στιγμή ο χώρος του αεροδρομίου μπορεί να έχει 10.000 κόσμο και την μια από τις ελάχιστες χέστρες για όλους την χρησιμοποιείς εσύ, σε κάνει αν μη τι άλλο να νιώθεις βασιλιάς... Δεν ξέρω πλέον το χέσιμο στα αεροδρόμια έχει γίνει πολύ σοβαρή συνήθεια και πλέον όταν κάνω ένα ταξίδι το βάζω σαν στόχο να χέσω εκεί πέρα και πλέον κρατάω και σημειώσεις με όλα τα αεροδρόμια στα οποία έχω χέσει. Τι να πάρεις μαγνητάκι ψυγείου και καρτ ποσταλ από τα τουριστικά και τι να χέσεις στο αεροδρόμιο για εμένα έχει γίνει ένα και το αυτό. Αρκετές φορές μάλιστα όταν έχω πολύ πρωινή πτήση, φεύγω επίτηδες άχεστος από το σπίτι.

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.004
Πόντοι
206
Τι χεις κάνει επιστήμη το αεροδρομοχεσιμο αδερφέ

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.004
Πόντοι
206
Εγώ πιο πολύ ευχαρίστηση νιώθω στο σπίτι που χω άνεση χρόνου, βγάζω τελείως βρακί να έχω φουλ ανοιχτά σκέλια,τα έχω όλα έξω ν αερίζονται πασπατευω και τα πουτσαρχιδα όσο αδειάζω...

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.645
Πόντοι
3.425
Το σωστο χεσιμο θελει διπλο καζανακι, μετα τα πρωτα να καθαρισει γιατι ερχεται συνεχεια.
Γενικα η επιτυχια του καθοριζεται απο το ποσο αναλαφρος νιωθεις μετα.

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.004
Πόντοι
206
Το σωστο χεσιμο θελει διπλο καζανακι, μετα τα πρωτα να καθαρισει γιατι ερχεται συνεχεια.
Και να χει βγει από μόνο του όλο το σκατό χωρίς σφίξιμο να γλιστρήσει χωρίς να του κόψει κομμάτι η κωλοτρυπιδα... βασικό

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.381
Πόντοι
206
οταν χεζω και ξαλαφρωνω αισθανομαι τοσο μα τοσο δυνατός...και γεματος αυτοπεποιθηση!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Σε αυτή την φάση να μην ξεχάσω να αναφέρω πόσο εκτιμώ το χέσιμο στα αεροδρόμια. Ειδικά στα αεροδρόμια ανταπόκρισης. Πέραν από την χαλαρωτική μουσική που σου έχουν μέσα (πάντα διαφορετική από το υπόλοιπο Τέρμιναλ) η οποία σε βοηθάει όντως παρα πολύ και φεύγουν όλα με μεγάλη ευκολία, είναι και το άλλο ρε συναγωνιστές. Τα αεροδρόμια ειδικά τα μεγάλα διεθνή που γίνονται συνήθως οι ανταποκρίσεις πτήσεων είναι χώροι που εξυπηρετούν κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ή ακόμα και δισεκατομμύρια ανθρώπους. Στην χέστρα που απολαμβάνεις την ζωή εσύ, μπορεί πριν να το έκανε κυριολεκτικά ο καθένας. Διάσημοι, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές μπασκετμπολίστες, πολιτικοί δημοσιογράφοι, λεφτάδες ΟΛΟΙ. Και μόνο που εκείνη την στιγμή ο χώρος του αεροδρομίου μπορεί να έχει 10.000 κόσμο και την μια από τις ελάχιστες χέστρες για όλους την χρησιμοποιείς εσύ, σε κάνει αν μη τι άλλο να νιώθεις βασιλιάς... Δεν ξέρω πλέον το χέσιμο στα αεροδρόμια έχει γίνει πολύ σοβαρή συνήθεια και πλέον όταν κάνω ένα ταξίδι το βάζω σαν στόχο να χέσω εκεί πέρα και πλέον κρατάω και σημειώσεις με όλα τα αεροδρόμια στα οποία έχω χέσει. Τι να πάρεις μαγνητάκι ψυγείου και καρτ ποσταλ από τα τουριστικά και τι να χέσεις στο αεροδρόμιο για εμένα έχει γίνει ένα και το αυτό. Αρκετές φορές μάλιστα όταν έχω πολύ πρωινή πτήση, φεύγω επίτηδες άχεστος από το σπίτι.
:kneel:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.112
Πόντοι
16.235
Mια είναι αρκετή και μάλιστα χωρίς γραμμικά ίχνη "φρεναρίσματος" στην λεκάνη ..καθαρές δουλειές .

• Like
Αντιδράσεις: bulge

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.004
Πόντοι
206
Mια είναι αρκετή και μάλιστα χωρίς γραμμικά ίχνη "φρεναρίσματος" στην λεκάνη ..καθαρές δουλειές .
Έτσι να ακούς το Μπλουμ και να βρέχονται με νερό τα κωλομερια απ' τον ποσότητα που σκάει μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom