Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.524
- Πόντοι
- 12.056
Είναι το παιδί με το ντελιβεριΑυτός εξαφανιστηκε

Είναι το παιδί με το ντελιβεριΑυτός εξαφανιστηκε
Θες να εξαφανιστω Ε;Αυτός εξαφανιστηκε.. θα απανταει στους φαν του γ τα βυζια του
Άλλος ένας άνθρωπος που σου λέει ότι κλέβεις οξυγόνο από την ανθρωπότηταΘες να εξαφανιστω Ε;
Ύπουλη γυναίκα
Ελα συμμαζευτείτε κυριε μου, παρτε τη φτωχια σας παραπεραΆλλος ένας άνθρωπος που σου λέει ότι κλέβεις οξυγόνο από την ανθρωπότητα![]()
Μην ακους εσυ κ παιρνεις θαρρος.. μου χρωστας κατι λεφτα κ κατι στρεμματαΥπάρχουν φτωχοί?
Μην μαλωνετε παιδια....υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο του 28' ...Μετα θα σας μοιρασω ολους απο μια απευθειας αναθεση....Ελα συμμαζευτείτε κυριε μου, παρτε τη φτωχια σας παραπερα
Μπορώ να πάρω το μερτικο του @Mythical Zoan που θα μας έχει χαιρετήσειΜην μαλωνετε παιδια....υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο του 28' ...Μετα θα σας μοιρασω ολους απο μια απευθειας αναθεση....
Εγω ξερω κωλο δε θα δειτε σημεραΜπορώ να πάρω το μερτικο του @Mythical Zoan που θα μας έχει χαιρετήσει?
@Mythical Zoan που θα πας ρε;Μπορώ να πάρω το μερτικο του @Mythical Zoan που θα μας έχει χαιρετήσει?
γιατι αλλιως θα βλεπαμε...πολυ παρεα με τον Παπατζη σε χαλασε και εσενα...Εγω ξερω κωλο δε θα δειτε σημερα
ΓτΕγω ξερω κωλο δε θα δειτε σημερα
Στειλε ρεβολουτ
Δικιά μού?Στειλε ρεβολουτ
Ασε τον ξα μου ησυχο
Τι δικια σου βρε τι ν σε κανουμε να σου φαμε τα λεφτα θελουμε κ δε μας αφηνειςΔικιά μού?
Οκναι θελω στειλε