Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.231
την αγάπη μου και ένα γλυκό φιλί στην συμπρωτευουσαΚρίμα τέτοια γυναικάρα να μην την χαρεί λίγο και η συμπρωτεύουσα!

την αγάπη μου και ένα γλυκό φιλί στην συμπρωτευουσαΚρίμα τέτοια γυναικάρα να μην την χαρεί λίγο και η συμπρωτεύουσα!
Μη ξεχάσω να σου γλυψω το τακούνι την επόμενη φορά!!!
Μια κυρία με τα όλα της!
Να μου γλύψεις ότι θέλεις !Μη ξεχάσω να σου γλυψω το τακούνι την επόμενη φορά!!!
Η πρώτη αντίδραση που μου έβγαλε αυτό πάντως, ήταν... "Θα μπορούσα να έχω αυτό τον χορό;"
Καλημέρα Έλενα μου!Να μου γλύψεις ότι θέλεις !
![]()
την πιο απο καρδιασ καλημερα μου,μαζι με την αγαπη μου εννοειται
Καλημερα Ελενα μου εισαι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ...και τελειο μανικιουρ και πετικιουρ!
Με μεγάλη μου χαρά ΚΥΡΙΕ !Η πρώτη αντίδραση που μου έβγαλε αυτό πάντως, ήταν... "Θα μπορούσα να έχω αυτό τον χορό;"![]()
![]()
Μια ΚΥΡΙΑ, φυσικά και δεν αξίζει κάτι λιγότερο...Με μεγάλη μου χαρά ΚΥΡΙΕ !
![]()
Σε ευχαριστω για το λουλουδάκι !Μια ΚΥΡΙΑ, φυσικά και δεν αξίζει κάτι λιγότερο...![]()
Ευχαρίστησή μου. Ευελπιστώ όμως ότι κάποια στιγμή, όταν και εαν το ευνοήσουν οι περιστάσεις, θα μπορέσω να το προσφέρω και από κοντά...Σε ευχαριστω για το λουλουδάκι !
![]()
Η δύναμη της θέλησης !Ευχαρίστησή μου. Ευελπιστώ όμως ότι κάποια στιγμή, όταν και εαν το ευνοήσουν οι περιστάσεις, θα μπορέσω να το προσφέρω και από κοντά...
Τι συγκρίνεις τώρα ρε φίλε ποια Αλεξια…Που δουλεύει όποτε θέλειεσεις εχετε αλεξια εκει στην συμπρωτεουσα μην τα θελετε ολα δικα σας
Κυρα και Αρχοντισσα!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....Κυρα και Αρχοντισσα!!
όνειρα γλυκά ....Καληνύχτα Έλενα!!!