Αρχιδοεμπορας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 1.046
- Πόντοι
- 201
εισαι κοριτσαρος απο τα λιγα, ελειπα καιρο απο το site και μπηκα μονο για τα <ματια> σου
εισαι κοριτσαρος απο τα λιγα, ελειπα καιρο απο το site και μπηκα μονο για τα <ματια> σου
Μεγάλη μου τιμή αγαπητέ κύριε !εισαι κοριτσαρος απο τα λιγα, ελειπα καιρο απο το site και μπηκα μονο για τα <ματια> σου
sexy και οποιοοος αντεξει γυναικαρα
παιζεις παινο εγω γνωριζω γαλλικα θελεις να κανουμε παρεα.....θα ειμαστε ενα ποιοτικο ζευγαρι δεν νομιζεις????
Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω γαλλικα !παιζεις παινο εγω γνωριζω γαλλικα θελεις να κανουμε παρεα.....θα ειμαστε ενα ποιοτικο ζευγαρι δεν νομιζεις????
θα σου το στειλω σε π.μ το ζωδιο αν και δεν πιστευω οτι μια απλη συναστρια μπορει να καθορισει το μελλον δυο ανθρωπων θα σου το εστελνα viber αλλα δεν θελω να ενοχλω ξερω οτι ειναι αργα και οτι ο αριθμος σου(viber) δεν ειναι για να λες καλησπερες και καληνυχτεςΔυστυχώς εγώ δεν ξέρω γαλλικα !
Εχω μεταπτυχιακό στην γλώσσα του σώματος !
Εγώ πιστεύω ότι ταιριάζουμε αν και δεν ξέρω τι ζώδιο είσαι![]()
Δεν με ενοχλεις μάτια μου !θα σου το στειλω σε π.μ το ζωδιο αν και δεν πιστευω οτι μια απλη συναστρια μπορει να καθορισει το μελλον δυο ανθρωπων θα σου το εστελνα viber αλλα δεν θελω να ενοχλω ξερω οτι ειναι αργα και οτι ο αριθμος σου(viber) δεν ειναι για να λες καλησπερες και καληνυχτες
οκ θα σου στειλω γυναικαραΔεν με ενοχλεις μάτια μου !
λόγω καλοκαιριού κοιμάμαι αργά !
![]()
Καλησπέρα αγόρι μου όμορφοελενα εισαι μεγαλη καυλα ακομα θυμαμε στο πριβε μαζι σου πως περασα
ΝΑΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !Μέσα στον Αύγουστο δουλεύεις????
Σωστό και αληθινό...
επειδη ειχα αρκετο καιρο να δω τα γραφομενα στο site και ειδικα στον δικο σου νημα, βλεπω παλιες αναρτησεις και φωτο σου και ειδικα αυτη δειχνη ποσο κλασσατη γυναικα εισαι, πρεπει να εχεις και μια σχετικη φινετσα στο ντυσιμο σου υποθετω το κανονικο ντυσιμο και οχι την στολη εργασιας (ας μου επιτραπει η εκφραση) του bill hotel
Γενικά προσέχω το ντυσιμό μου !επειδη ειχα αρκετο καιρο να δω τα γραφομενα στο site και ειδικα στον δικο σου νημα, βλεπω παλιες αναρτησεις και φωτο σου και ειδικα αυτη δειχνη ποσο κλασσατη γυναικα εισαι, πρεπει να εχεις και μια σχετικη φινετσα στο ντυσιμο σου υποθετω το κανονικο ντυσιμο και οχι την στολη εργασιας (ας μου επιτραπει η εκφραση) του bill hotel
το <στολη εργασιας> δεν ειχε καποια υποτιμητικη εννοια ελπιζω να εγινα κατανοητος το εγραψα απλα και μονο για να διαχωρισω το dress code του bill hotel και το βραδυνο του πιο επισημο πιο formalΓενικά προσέχω το ντυσιμό μου !
Η αποψή μου είναι ότι μία γυναίκα μίας και είναι το ωραίο φυλο χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους άντρες πρέπει να λάμπει !
Η στόλη εργασίας όπως πολύ σωστά ανεφερες δεν απεχει πολύ απο την καθημερινοτητα μου !
Ισως λιγο .....![]()
και σ αυτο συμφωνουμε.και επησεισ και μεισ πρεπει να προσεχουμε την εμφανηση μασΓενικά προσέχω το ντυσιμό μου !
Η αποψή μου είναι ότι μία γυναίκα μίας και είναι το ωραίο φυλο χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους άντρες πρέπει να λάμπει !
Η στόλη εργασίας όπως πολύ σωστά ανεφερες δεν απεχει πολύ απο την καθημερινοτητα μου !
Ισως λιγο .....![]()
εσεις εχετε αλεξια εκει στην συμπρωτεουσα μην τα θελετε ολα δικα σαςΚρίμα τέτοια γυναικάρα να μην την χαρεί λίγο και η συμπρωτεύουσα!