xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.128
- Πόντοι
- 5.956
Κανενα θεμα....! Δεν εχω γραψει κανεναν και πουθενα...προσωπικη επιθυμεια να αποχωρησω απο το νημα!
Αγαπη μονο μουνοπανα!

Κανενα θεμα....! Δεν εχω γραψει κανεναν και πουθενα...προσωπικη επιθυμεια να αποχωρησω απο το νημα!
Αγαπη μονο μουνοπανα!
....δε γαμιεται, καλο ειναι κ το βαζο! Εδω ο αλλος γαμαει καρπουζια![]()
Τι αποχωρείς??????? Πω ρε πούστη και δεν έχω γάτα να την βάλω να κλάσει εεε να κλάψει.... @Xaramofais βάλε το χρυσόψαρο σου να κλάψει...Κανενα θεμα....! Δεν εχω γραψει κανεναν και πουθενα...προσωπικη επιθυμεια να αποχωρησω απο το νημα!
Αγαπη μονο μουνοπανα!
Γιατί βρίζεις τον καλό μας φίλο καλέ μας φίλε ?Τι αποχωρείς??????? Πω ρε πούστη και δεν έχω γάτα να την βάλω να κλάσει εεε να κλάψει.... @Xaramofais βάλε το χρυσόψαρο σου να κλάψει...![]()
Και εσύ στην ουρά για μέλι αδερφέ ?
Που βλέπεις καλέ μου φίλε να τον εβριζω?????Γιατί βρίζεις τον καλό μας φίλο καλέ μας φίλε ?
![]()
Με την τρέχουσα τιμολόγηση 150€/ώρα....ποσα βαζα θελεις;Πόσο έχει?
...αστα Χρησταρα, δν καναν' δ΄λια!
έχουν πάει στο ραντεβού θανάτουκουρασμενες,καυσωνικες,θερμοπληκτες καλησπερες παιδια![]()
ναι δηλωσα παρων αν ειναι να ξεκινησω να προλαβωέχουν πάει στο ραντεβού θανάτου![]()
πάρε και την κα αθηναίου μαζί, για ασφάλειαναι δηλωσα παρων αν ειναι να ξεκινησω να προλαβω
ναι και εγω το εχω παθει αυτοΜόλις γύρισα από παραλία και έχει καταντήσει αηδία
Όλες brazil, όλοι οι κώλοι έξω, όλες ίδιες, τόσο βαρετό και μονότονο
Κοντεύουμε να πάθουμε αναισθησία, μια καθημερινή μέρα σαν όλες τις όλες full στους κώλους![]()
Μόλις γύρισα από παραλία και έχει καταντήσει αηδία
Όλες brazil, όλοι οι κώλοι έξω, όλες ίδιες, τόσο βαρετό και μονότονο
Κοντεύουμε να πάθουμε αναισθησία, μια καθημερινή μέρα σαν όλες τις όλες full στους κώλους![]()