Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 66.677
- Πόντοι
- 12.056
Να βαλεις 10 ευρώ βενζίνη τώρα όμωςΚαι αρένα και όπου θέλεις εσύ μανάρα μου
Στα ΚΑΛΎΤΕΡΑ θα σε πάω![]()

Να βαλεις 10 ευρώ βενζίνη τώρα όμωςΚαι αρένα και όπου θέλεις εσύ μανάρα μου
ειπε τη μαγικη λεξη ...πες του οχι κατω απο 5 μπετονια και τα θελω με καρδουλες πες του...Να βαλεις 10 ευρώ βενζίνη τώρα όμως![]()
Και 5 φτάνουνΝα βαλεις 10 ευρώ βενζίνη τώρα όμως![]()
σαξο γεμιζε με 65 ευρω ειχε μεγαλο ντεποζιτοΚαι 5 φτάνουν![]()
Άσε φίλε γιατί τώρα περιμένω το mail από ΔΕΗ για το λογαριασμό και θα μου ρίξει καδρόνι στο κεφάλι να μου το ανοίξει στα δύοσαξο γεμιζε με 65 ευρω ειχε μεγαλο ντεποζιτο![]()
Σε έψαχνε η @Sofia_MagicΚάνε μου μια περίληψη μην γίνω σαν τον καλό μας φίλο και διαβάζω 5 μερόνυχτα![]()
δεν εισαι ο μονοςΆσε φίλε γιατί τώρα περιμένω το mail από ΔΕΗ για το λογαριασμό και θα μου ρίξει καδρόνι στο κεφάλι να μου το ανοίξει στα δύο![]()
![]()
...μπορειτε να κανετε και φουσκιτσες με το σαλιο σαςΝα σε πασαλείψω μέλι μανάρα μου και να σε σπατουλάρω
Υγ όνειρο ζωής![]()
εγω αυριο πρωι θα παω να μου τα πουν απο κοντα ....εει αλλη καυλαδεν εισαι ο μονος
ΟΛΟΥΣ θα μας γαμησει η ΔΕΗ φιλε
Η Αγγέλω θα ήταν φίλεΟ @Antidote έχει πάει από χθες να κάμει service στα κλιματιστικά του Bill, έχει φτάσει στον ημιώροφο....φοβήθηκε να ανέβει παραπάνω άκουγε μια στον 1ο λες και την έσφαξαν....θα συνεχίσει σήμερα...![]()
ενταξει μιλαμε ΟΛΟΙ οι παροχοι ειναι μουνοπαναδες αλλα η δεη ειναι η πιο ακριβοτερηεγω αυριο πρωι θα παω να μου τα πουν απο κοντα ....εει αλλη καυλα![]()
Και αρένα και όπου θέλεις εσύ μανάρα μου
λαθος αγαπητε ..η ΔΕΗ μας τα παίρνει συστηματικα οι αλλοι μολις πας να φυγεις βαρανε ρήτρα τρελη ...και οπως και να εχει καποια στιγμη θα στα ζητησουν για καποιο λογο μαζεμενα ....οποτε η ΔΕΗ σου κανει ερωτα ενω οι αλλοι θα σε ξεκωλιασουν ασαλιωτα και σε χρονο που δεν το περιμενεις ...ενω η ΔΕΗ σου εχει και ενα μάρκετινγκ ...ενταξει μιλαμε ΟΛΟΙ οι παροχοι ειναι μουνοπαναδες αλλα η δεη ειναι η πιο ακριβοτερη
και που πονταρει;οτι μενουν σε αυτην γιατι οι αλλοι ειναι αναξιοπιστοι
να φανταστω σε παροχο δουλευεις?ενω οι αλλοι θα σε ξεκωλιασουν ασαλιωτα και σε χρονο που δεν το περιμενεις ...
τα ιδια και ο ΟΤΕενταξει μιλαμε ΟΛΟΙ οι παροχοι ειναι μουνοπαναδες αλλα η δεη ειναι η πιο ακριβοτερη
και που πονταρει;οτι μενουν σε αυτην γιατι οι αλλοι ειναι αναξιοπιστοι
πλεονασμοςη δεη ειναι η πιο ακριβοτερη