ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.448
- Πόντοι
- 3.556
Μάριον .Σε Χρόνο Tv.
Ετσι λένε.Καλά μας το είπες αυτό, πληροφορίες περισσότερες έχεις;
Κι αυτή με μπόγρη είχε μπλέξει και χώρισε, τώρα το διάβασα κάνοντας αναζήτηση.Αντριανα Παρασκευοπουλου μόνο
Οχι με Μπόγρη.Με Μπουντούρη.Κι αυτή με μπόγρη είχε μπλέξει και χώρισε, τώρα το διάβασα κάνοντας αναζήτηση.
Συμπέρασμα: να μπλέκετε με γυναίκες κοντά στο ύψος σας αλλιώς θα χωρίσετε
Τώρα οι μπασκετμπολίστες ας μείνουν ανύπαντροι, σάμπως οι πρώτοι θα είναι είτε οι τελευταίοι![]()
![]()
Πρόσφατα το άνοιξα.απο ποτε ειναι αυτη η ψηφοφορια? η ρικα βαγιανη μας αφησε χρονους εδω και 7 χρονια!
Bαφτισμενη Μάριον είναι η απλώς ψωνάρα του κερατά;Χρόνια Πολλά στη Μάριον.
![]()
Που να ξέρει το παιδί ότι αυτή η λέξη δεν είναι μόνο επώνυμο;ΓΚΡ δεν έγραψα Μπόγρης, αλλά μπόγρης...
Να σε στείλω πίσω στο Δημοτικό ώστε να θυμηθείς τη διαφορά του ονοματεπώνυμου (που γράφεται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) έναντι του ουσιαστικού (με μικρό).
Κι εγώ μπόγρης δεν είμαι μπροστά στη ********** (να μη λέμε ονόματα)
ΓΚΡ τώρα, έχω φασούλες για μεσημεριανό με δεντρολίβανο και λιγοστό ρύζι Μπασμάτι (ινδικά σκορ και ρύζια).
Μαρία την έχει βαφτίσει ο νονός της.Bαφτισμενη Μάριον είναι η απλώς ψωνάρα του κερατά;
Εσυ ήξερες ότι Τερζής δεν είναι μόνο επώνυμο αλλά σημαίνει και τον ράφτη;ΓΚΡ δεν έγραψα Μπόγρης, αλλά μπόγρης...
Να σε στείλω πίσω στο Δημοτικό ώστε να θυμηθείς τη διαφορά του ονοματεπώνυμου (που γράφεται με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα) έναντι του ουσιαστικού (με μικρό).
Κι εγώ μπόγρης δεν είμαι μπροστά στη ********** (να μη λέμε ονόματα)
ΓΚΡ τώρα, έχω φασούλες για μεσημεριανό με δεντρολίβανο και λιγοστό ρύζι Μπασμάτι (ινδικά σκορ και ρύζια).
Ευτυχώς...Μαρία την έχει βαφτίσει ο νονός της.
Δεν υπάρχει στο εορτολόγιο μας Αγία Μάριον.