Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
27
Πόντοι
0
Στα παπαρια μας φιλε...εισαι 15 χρονια μελος εδω μεσα...και γραφεις μονο μλκιες...πανε οπου γοουσταρεις...ΚΑΙ ΑΜΑ δεν ξερεις που να πας....Κατσε σπιτι βαλε μια τσοντα στο Filmnet και παιξτον...

Στα παπαρια μας φιλε...εισαι 15 χρονια μελος εδω μεσα...και γραφεις μονο μλκιες...πανε οπου γοουσταρεις...ΚΑΙ ΑΜΑ δεν ξερεις που να πας....Κατσε σπιτι βαλε μια τσοντα στο Filmnet και παιξτον....
ενω εσυ τωρα εγραψες εξυπναδα..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.460
Πόντοι
7.095
Στα παπαρια μας φιλε...εισαι 15 χρονια μελος εδω μεσα...και γραφεις μονο μλκιες...πανε οπου γοουσταρεις...ΚΑΙ ΑΜΑ δεν ξερεις που να πας....Κατσε σπιτι βαλε μια τσοντα στο Filmnet και παιξτον....
Ποιο filmnet ρε μλκ...με πέθανες

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Πότε πιάνετε ένα μαγαζί για κωλόμπαρο; Κάποτε ρώτησα για το smart και μου την πέσανε ότι είναι ένα απλό καφέ. Γιατί προχθές την έβγαλαν φωτογραφίες με τις ζαρτιερες την άλλη στο smart cafebar. Άλλο αν τρώνε μπιζμπιζε κάποιοι. Αν είναι απλό καφέ πάρτε τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας και πηγαίνετε για χυμό και για σουμάδα

missak 43

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
0
IMG_4728.jpeg

IMG_4723.jpeg

Live ενημέρωση για το opening του νέου Καζαμπλάνκα … Πήγα με έναν φίλο μου που του είχε μπει να γνωρίσει τη Νικόλ. Ο μπούφος ενώ του το έλεγα, περίμενε ότι θα δει αυτό που βλέπεις στο ίνσταγκραμ. Στο μαγαζί δουλεύουνε και οι τρεις αδερφές…
Triple trouble δηλαδή

Η Νικόλ έχει χαλάσει πολύ. Η Λια είναι η ίδια όπως πάντα εκνευριστική Και η Γαβριέλα όσο πάει της μοιάζει.

Έχει κι άλλα 4-5 μπάζα

Συμπέρασμα μακριά και αγαπημένοι!
συμφωνω απολυτα μαζι σου. Η Νικολ ηταν καλη πριν 10 χρονια τωρα χαλασε αρκετα , ασε που εχει κ χορηγο οποτε δεν την νοιαζει κ πολυ. Προφανως απευθυνετα σε αφελεισ κ κοροιδα ληγουρια. Η Λια ναι ζει ακομη , βαριεται που ζει μετα απο την ΚΩ κ αλλαες πορειες... εδω ψαχνει για χαζους, την ... πηρα μια φορα πριν 15 χρονια περιπου οταν δουλευε στο FIVER μια αεροπιπα ολο αηδια , πολυ βιαστικα κ εφυγε για τον επομενο πελατη- θυμα. ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΗΝ. Ν α δουμε ποσο θα αντεξει κ αυτο το μαγαζι που μετακομισε προς το κεντρο να ψαξει νε κοροιδα. Υ.Γ. απορω με καποιους εν ετη 2025 που επιμενουν ακομη στα κωλομπαρα , οταν με ενα μυνημα η τηλ. ερχεται στο πιατο στο σπιτι σου, ξενοδοχειο,airbnb κλπ. πεταμενα λεφτα πλεον αυτα τα μαγαζια , αχρηστα γ αυτο κ σε λιγο δεν θα υπαρχουν καθολου ουτε καν στην επαρχια. Την Γαβριελα δεν την γνωριζω κ δεν εχω αποπψη

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.087
Πόντοι
1.436
Κανένας δεν είπε ότι το smart δεν είναι κωλομπαρο. Είναι ένα πολύ πολύ πολύ σοφτ μαγαζί. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτε μέσα ούτε έξω. Αν δεν έχεις παρέα πας και πίνεις ένα ποτό με κάποια κοπέλα.

Για το Καζαμπλάνκα τώρα! Λυπάμαι αυτόν τον τύπο τον καστοριανό που τον έχει καταστρέψει η Νικόλ. Άνοιξε μαγαζί στην Καστοριά και το έκλεισε, πήγε στην Κατσιμιδη και το έκλεισε και τώρα σε σημείο με τρελό ενοίκιο πιστεύω με πολύ πολύ αβέβαιο μέλλον

Ξέχασα να το πω προχθές, την ώρα που βγαίναμε από το μαγαζί με τον φίλο μου ακριβώς απέναντι ήταν τέσσερα κορίτσια του κλαμπ που περίμεναν τους οδηγούς γιατί το Καζαμπλάνκα είναι ακριβώς ακριβώς ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο που στεγάζει τις μισές κοπέλες του κλαμπ

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Επειδή το λες και το ξαναλές… Τι είδηση έβγαλες;

Ο άλλος έγραψε κάτι πληροφορίες αλλά πανάθεμά με αν έχει κάνει κάποιος το παραμικρό με αυτές γιατί πρώτον δεν κάνουν τίποτα και δεύτερον αν έχει κάνει όντως θα είναι ήρωας. Μία μιάμιση αξίζει αλλά κι αυτή έψαχνε αγαπούληδές.
Ρε μάστορα σε ποιόν αναφερεσε και λες οτι έγραψε για το METRO γιατι γράψαμε πολλοί. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε το νήμα και γω πρωσοπικα οποίος μου ζητήσει μια πληροφορία ευχαρίστως την δίνω, δεν με νοιάζει αν είναι νέος παλιός στα π@@ρ@ μου να στο πω κ έτσι γι αυτο έγινε το νήμα για ενημέρωση και να μην την πατήσει ο επόμενος. Εγώ προσωπικά το χω πει δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρω στα αυτά τα κωλαδικα παω για τη γκαβλαντα λιγο κ φευγω και το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι οτι όντως το METRO είναι το πιο άθλιο μαγαζί που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη από άποψη χώρου και γυναικών..

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Κανένας δεν είπε ότι το smart δεν είναι κωλομπαρο. Είναι ένα πολύ πολύ πολύ σοφτ μαγαζί. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι ούτε μέσα ούτε έξω. Αν δεν έχεις παρέα πας και πίνεις ένα ποτό με κάποια κοπέλα.

Για το Καζαμπλάνκα τώρα! Λυπάμαι αυτόν τον τύπο τον καστοριανό που τον έχει καταστρέψει η Νικόλ. Άνοιξε μαγαζί στην Καστοριά και το έκλεισε, πήγε στην Κατσιμιδη και το έκλεισε και τώρα σε σημείο με τρελό ενοίκιο πιστεύω με πολύ πολύ αβέβαιο μέλλον

Ξέχασα να το πω προχθές, την ώρα που βγαίναμε από το μαγαζί με τον φίλο μου ακριβώς απέναντι ήταν τέσσερα κορίτσια του κλαμπ που περίμεναν τους οδηγούς γιατί το Καζαμπλάνκα είναι ακριβώς ακριβώς ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο που στεγάζει τις μισές κοπέλες του κλαμπ
Να υποθέσω ότι δεν πρόκειται για την Μαρία Νικόλ ή κάνω λάθος?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.087
Πόντοι
1.436
Ρε μάστορα σε ποιόν αναφερεσε και λες οτι έγραψε για το METRO γιατι γράψαμε πολλοί. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε το νήμα και γω πρωσοπικα οποίος μου ζητήσει μια πληροφορία ευχαρίστως την δίνω, δεν με νοιάζει αν είναι νέος παλιός στα π@@ρ@ μου να στο πω κ έτσι γι αυτο έγινε το νήμα για ενημέρωση και να μην την πατήσει ο επόμενος. Εγώ προσωπικά το χω πει δεν έχω δώσει ούτε 1 ευρω στα αυτά τα κωλαδικα παω για τη γκαβλαντα λιγο κ φευγω και το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι οτι όντως το METRO είναι το πιο άθλιο μαγαζί που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη από άποψη χώρου και γυναικών..
Αν δεις σε ποιον απαντάω θα καταλάβεις φίλε. Παρουσίασαν το μαγαζί σαν τη γη της επαγγελίας εντωμεταξύ είναι από τους χειρότερους χώρους που έχουν υπάρξει ποτέ

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
συμφωνω απολυτα μαζι σου. Η Νικολ ηταν καλη πριν 10 χρονια τωρα χαλασε αρκετα , ασε που εχει κ χορηγο οποτε δεν την νοιαζει κ πολυ. Προφανως απευθυνετα σε αφελεισ κ κοροιδα ληγουρια. Η Λια ναι ζει ακομη , βαριεται που ζει μετα απο την ΚΩ κ αλλαες πορειες... εδω ψαχνει για χαζους, την ... πηρα μια φορα πριν 15 χρονια περιπου οταν δουλευε στο FIVER μια αεροπιπα ολο αηδια , πολυ βιαστικα κ εφυγε για τον επομενο πελατη- θυμα. ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΗΝ. Ν α δουμε ποσο θα αντεξει κ αυτο το μαγαζι που μετακομισε προς το κεντρο να ψαξει νε κοροιδα. Υ.Γ. απορω με καποιους εν ετη 2025 που επιμενουν ακομη στα κωλομπαρα , οταν με ενα μυνημα η τηλ. ερχεται στο πιατο στο σπιτι σου, ξενοδοχειο,airbnb κλπ. πεταμενα λεφτα πλεον αυτα τα μαγαζια , αχρηστα γ αυτο κ σε λιγο δεν θα υπαρχουν καθολου ουτε καν στην επαρχια. Την Γαβριελα δεν την γνωριζω κ δεν εχω αποπψη
Η Λία στην Κω νόμιζε ότι μπορούσε να φάει την περιουσία ενός παππού και κατέληξε στην μπουζού

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.194
Πόντοι
206
Όταν λέμε Νικόλ εννοούμε την Μαρία Νικόλ Νικολαιδη?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κάποιο κωλόμπαρο που να γίνονται πραγματάκια σε διακριτικό σημείο,έστω φραπεδάκι;Και ας μην είναι μοντέλα οι κοπέλες,αρκεί να βλέπονται.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Υπάρχει κάποιο κωλόμπαρο που να γίνονται πραγματάκια σε διακριτικό σημείο,έστω φραπεδάκι;Και ας μην είναι μοντέλα οι κοπέλες,αρκεί να βλέπονται.
Στο βικτωρια στην Σταυρουπολη....

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
Αυτό το casablanca το έχει η αδερφή της Λιας;