Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Τι μέρα τις πέτυχες;

Τι μέρα τις πέτυχες;

Ήταν Σαββατοκύριακο. Και πέρασα και από τα υπόλοιπα λίγο πιο πριν, όπου είχαν έξω τις κοπέλες. Και ένας θείος πάντα φωνάζει έλα εδώ θα περάσεις καλά χαχαχαχαχα. Ελλαδαρα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.761
Πόντοι
3.846
Ήταν Σαββατοκύριακο. Και πέρασα και από τα υπόλοιπα λίγο πιο πριν, όπου είχαν έξω τις κοπέλες. Και ένας θείος πάντα φωνάζει έλα εδώ θα περάσεις καλά χαχαχαχαχα. Ελλαδαρα
Καλτίλα.Ας μη φωνάζει όμως,για να είναι πιο διακριτική η είσοδος στο μαγαζί

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Ανοιχτό είναι, πηγα το Σάββατο, κλασικά παρούσες η ψηλή τσοντα μελαχρινή και μια άλλη ξανθιά..

Πέρασα και είχε κάτι όμορφες με μπουτάρες. Πολύ μπούτι και πήγα μετά και έφαγα μπούτι κοτόπουλο απέναντι αχαχαχαχ

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Για όσους λέτε για το METRO την μελαχρινή τη μικρή όχι την μεγάλη τη Κατερίνα που είναι 62+..Έχουμε κ λέμε την λένε Ελενη είναι από Αλβανία και πρόσφατα σταμάτησε απ το metro...Σε γκαβλαντιζε πολυ το έπαιζε σοβαρή ψαχνει σχέση, αλλά απ οτι άκουσα ήδη έχει καλο χορηγό κ δεν ψαχνει άλλο εκτός αν είσαι δυνατός παίχτης..Με όλες τις υπόλοιπες Χριστίνα (ξανθιά,Κατερίνα κτλ με λίγες φορές κ κεράσματα προχωράει η δουλειά

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Για όσους λέτε για το METRO την μελαχρινή τη μικρή όχι την μεγάλη τη Κατερίνα που είναι 62+..Έχουμε κ λέμε την λένε Ελενη είναι από Αλβανία και πρόσφατα σταμάτησε απ το metro...Σε γκαβλαντιζε πολυ το έπαιζε σοβαρή ψαχνει σχέση, αλλά απ οτι άκουσα ήδη έχει καλο χορηγό κ δεν ψαχνει άλλο εκτός αν είσαι δυνατός παίχτης..Με όλες τις υπόλοιπες Χριστίνα (ξανθιά,Κατερίνα κτλ με λίγες φορές κ κεράσματα προχωράει η δουλειά

Έβγαλα είδηση. Θέλω μια ανώτερη θέση στην ιστοσελίδα χαχαχαχαχα

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
27
Πόντοι
0

μπορουμε να την βρουμε καπου την μικρη η εχει κρεμασει στριγκακι?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.093
Πόντοι
1.436
Ρε σεις Πλάκα κάνετε; Δύο σελίδες για το μετρο;;;

Μπήκε ο άλλος που είναι γραμμένος πριν δυόμιση μέρες και κάνει περιγραφή λες και πήγε μέσα στο crazy horses στο Παρίσι

Αθλιότητα είναι… Έχω πάει στα πιο καλτ κωλόμπαρα της χώρας σε αυτό μία φορά πήγα κι αν θυμάμαι καλά τον αγώνα έβλεπα επανάληψη ΠΑΟΚ Λαμία. Μη νομίζετε όλοι εσείς που ρωτάτε ότι βρήκατε φλέβα χρυσού

Μία που θα μπείτε και μία που θα βγείτε

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Ρε σεις Πλάκα κάνετε; Δύο σελίδες για το μετρο;;;

Μπήκε ο άλλος που είναι γραμμένος πριν δυόμιση μέρες και κάνει περιγραφή λες και πήγε μέσα στο crazy horses στο Παρίσι

Αθλιότητα είναι… Έχω πάει στα πιο καλτ κωλόμπαρα της χώρας σε αυτό μία φορά πήγα κι αν θυμάμαι καλά τον αγώνα έβλεπα επανάληψη ΠΑΟΚ Λαμία. Μη νομίζετε όλοι εσείς που ρωτάτε ότι βρήκατε φλέβα χρυσού

Μία που θα μπείτε και μία που θα βγείτε

Φίλε είδες όμως που αμέσως έδωσα είδηση.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.093
Πόντοι
1.436
Επειδή το λες και το ξαναλές… Τι είδηση έβγαλες;

Ο άλλος έγραψε κάτι πληροφορίες αλλά πανάθεμά με αν έχει κάνει κάποιος το παραμικρό με αυτές γιατί πρώτον δεν κάνουν τίποτα και δεύτερον αν έχει κάνει όντως θα είναι ήρωας. Μία μιάμιση αξίζει αλλά κι αυτή έψαχνε αγαπούληδές.
Κανονικά ίδια κατάσταση! Οι δύο φίλοι μου οι Βεροιώτες όπως έγραψα μπήκαν μέσα γάμησαν και όλα καλά. Εμένα δε μου αρέσει να κάνω κάτι στα μαγαζιά αλλά οι περισσότερες κοπέλες είναι από Θεσσαλονίκη και μερικές κάνουν δουλίτσα και στο σπιτι

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.093
Πόντοι
1.436
IMG_4728.jpeg

IMG_4723.jpeg

Live ενημέρωση για το opening του νέου Καζαμπλάνκα … Πήγα με έναν φίλο μου που του είχε μπει να γνωρίσει τη Νικόλ. Ο μπούφος ενώ του το έλεγα, περίμενε ότι θα δει αυτό που βλέπεις στο ίνσταγκραμ. Στο μαγαζί δουλεύουνε και οι τρεις αδερφές…
Triple trouble δηλαδή

Η Νικόλ έχει χαλάσει πολύ. Η Λια είναι η ίδια όπως πάντα εκνευριστική Και η Γαβριέλα όσο πάει της μοιάζει.

Έχει κι άλλα 4-5 μπάζα

Συμπέρασμα μακριά και αγαπημένοι!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.472
Πόντοι
7.095
IMG_4728.jpeg

IMG_4723.jpeg

Live ενημέρωση για το opening του νέου Καζαμπλάνκα … Πήγα με έναν φίλο μου που του είχε μπει να γνωρίσει τη Νικόλ. Ο μπούφος ενώ του το έλεγα, περίμενε ότι θα δει αυτό που βλέπεις στο ίνσταγκραμ. Στο μαγαζί δουλεύουνε και οι τρεις αδερφές…
Triple trouble δηλαδή

Η Νικόλ έχει χαλάσει πολύ. Η Λια είναι η ίδια όπως πάντα εκνευριστική Και η Γαβριέλα όσο πάει της μοιάζει.

Έχει κι άλλα 4-5 μπάζα

Η Λια δίνει και live IBAN ή μόνο στο ινστα?

Τρομάρα της η μπαζολα.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
IMG_4728.jpeg

IMG_4723.jpeg

Triple trouble δηλαδή

Έχει κι άλλα 4-5 μπάζα

Που είναι αυτό;

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
27
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους...εχω ορεξη για παιχνιδι σημερα....πειτε καμια ιδεα να παω!

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.871
Πόντοι
3.506
καλησπερα σε ολους...εχω ορεξη για παιχνιδι σημερα....πειτε καμια ιδεα να παω!
Στα παπαρια μας φιλε...εισαι 15 χρονια μελος εδω μεσα...και γραφεις μονο μλκιες...πανε οπου γοουσταρεις...ΚΑΙ ΑΜΑ δεν ξερεις που να πας....Κατσε σπιτι βαλε μια τσοντα στο Filmnet και παιξτον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom