fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Ανοιχτό είναι, πηγα το Σάββατο, κλασικά παρούσες η ψηλή τσοντα μελαχρινή και μια άλλη ξανθιά..Μαρτίου το Λίντο είναι κλειστό;
Ανοιχτό είναι, πηγα το Σάββατο, κλασικά παρούσες η ψηλή τσοντα μελαχρινή και μια άλλη ξανθιά..Μαρτίου το Λίντο είναι κλειστό;
Εκλεισε ;Πάει και το Casablanca.
Εκλεισε ;
για καλοκαιρι η εκλεισε γενικα
νομιζω μεταφερετε σε αλλη διευθυνση!Εκλεισε ;
για καλοκαιρι η εκλεισε γενικα;
Γιατί ρε ; Εκεί που ήταν είχε και για προστασία το μπατσάδικο.νομιζω μεταφερετε σε αλλη διευθυνση!
Μεταφέρεται στο κέντρο. Συγγρού και Εγνατία.Εκλεισε ;
για καλοκαιρι η εκλεισε γενικα;
Να βγαίνεις κάρτα σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά δεν το άνοιξε Αριστοτέλους ή ΚαμάραΜεταφέρεται στο κέντρο. Συγγρού και Εγνατία.
Η ξανθιά η Ντ. είναι πολύ καύλα. Αλλά έχει βίτσιο να δέρνει.
Η μία η μελαχρινή πολύ πιο ζεστή και δεκτική.
Δυστυχώς δεν παίζει κάτι παραπάνω από κουβεντα
να δερνει?δηλαδη?Η ξανθιά η Ντ. είναι πολύ καύλα. Αλλά έχει βίτσιο να δέρνει.
Η μία η μελαχρινή πολύ πιο ζεστή και δεκτική.
Δυστυχώς δεν παίζει κάτι παραπάνω από κουβεντα
Ενώ εκεί που ήταν δε σε έβλεπαν οι διερχόμενοι από τον σταθμό του μετρό απέναντι;Ή οι θαμώνες της ψησταριάς από δίπλα;Και άντε πες ότι το μέτρο τώρα δημιουργήθηκε.Η ψησταριά είναι παλιά.Απορώ με τα μυαλά που κουβαλάνε!Να βγαίνεις κάρτα σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά δεν το άνοιξε Αριστοτέλους ή Καμάρα
Θα ναι καμιά κικ μποξουνα δερνει?δηλαδη?
Έχει στο blue iguana μια τέτοιαΘα ναι καμιά κικ μποξου
Πολύ ωραία και δυναμική μελαχρινή 50άρα!Πήγα μέτρο. Ήρθε μια μελαχρινή γύρω στα 50. Δεν θυμάμαι όνομα. Πολύ ωραία και δυναμική γυναίκα. Μέσα σε δέκα λεπτά άρχισε να με φιλάει και να λέει τι εργαλείο είναι αυτό παιδαρα μου. Θα περάσουμε πολύ ωραία. Κάπου εκεί λίγο κριντζαρα, αλλά για αυτό πας εκεί. Μου είπε για τα προγράμματα στο παραβάν με τα 70 ευρώ. Από το ρόστερ που είδα μόνο μια μελαχρινή στα 25 μου άρεσε. Με εκείνη θα συνέχιζα άνετα
Και πολύ όμορφη αυτή είναι η 25αρα μελαχρινή. Εμένα μου άρεσε, αλλά την είχε ένας άλλος. ΚουκλάραΠολύ ωραία και δυναμική μελαχρινή 50άρα!
Μελαχρινή 25άρα!
Αναβαθμίστηκε το ρόστερ του Metro ;![]()
25ης Μαρτίου στον σταθμό του μετρό.Που είναι το μαγαζί μετρό που αναφέρατε?
Τι μέρα τις πέτυχες;Και πολύ όμορφη αυτή είναι η 25αρα μελαχρινή. Εμένα μου άρεσε, αλλά την είχε ένας άλλος. Κουκλάρα
Καθημερινά ανοιχτό;Υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι κλειστό;25ης Μαρτίου στον σταθμό του μετρό.