KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.643
- Πόντοι
- 6.166
Άρα και Καποτά να φορούσε κάποιος θα κολλούσε σε άλλο σημείο του πέους που θα ήταν ακάλυπτο από το προφυλακτικο .Ποιος άλλος κόλλησε;;;;
Αυτά τα έμαθα αφότου την πίεσα μετα από όσα έπαθα είπα. Κ το ξερω οτι έκανα λάθος είπαμε όπως κ να εχει, δεν χρειάζεται να το επαναλςμβανουμεΑφού πήγεναν και ερχόντουσαν εσύ γιατί πηγές μαζί της
για να μη καθομαι και ψαχνω θυμησε μου ποτε εγινε αυτο που λες....Αυτά τα έμαθα αφότου την πίεσα μετα από όσα έπαθα είπα. Κ το ξερω οτι έκανα λάθος είπαμε όπως κ να εχει, δεν χρειάζεται να το επαναλςμβανουμε
μήπως είναι δικό σουΕσύ που την υποστηρίζεις τόσο, τελικά δεν απάντησες, αφού τα ξέρεις όλα, τον βρήκε τελικά αυτόν που της προκάλεσε αυτα που λες ότι ξέρεις καλά ότι της προκάλεσε και έλειπε 2 μήνες ή ει ναι ακόμη "αγνώστου πατρος" όπως είπαμε? Τα ακαποτα πήγαιναν και ερχόντουσαν φιλαράκι και ασε τις εξυπναδες
....δεν ξερω ρε μαν, ρωτα τους παραπανω που γνωριζουν![]()
![]()
Ρε μλκ ρε μλκ
Υγ αγόρι ή κορίτσι ?![]()
θες να γινεις νονος;....δεν ξερω ρε μαν, ρωτα τους παραπανω που γνωριζουν![]()
εσυ που μας το παιζεις ηθικολογος , ετσι φερεσαι ομορφα στα κοριτσια?
...αρχοντα δεν το παιζω τιποτα, ειρωνευομαι κ καυτηριαζω τα παραπανω σχολια!εσυ που μας το παιζεις ηθικολογος , ετσι φερεσαι ομορφα στα κοριτσια?
εντωμεταξύ ο τυπος δεν ειναι σιγουρος αλλα την κοπελα την στόλισε ...τι να πω γιατρε ..ανετα του ζωγραφιζα 2 φλαμιγκο στη σουφρα του .....αρχοντα δεν το παιζω τιποτα, ειρωνευομαι κ καυτηριαζω τα παραπανω σχολια!
Ρώτα την ίδια που ξέρεις καλά όπως λες, ουτε η ίδια δεν ξέρει με τόσα ακαποτα γαμησιαμήπως είναι δικό σου
Ρε φίλε δεν αντιλέγω αλλά γιατί το θυμήθηκες τώρα όμως .Ρώτα την ίδια που ξέρεις καλά όπως λες, ουτε η ίδια δεν ξέρει με τόσα ακαποτα γαμησια
Είπαμε φταίω, το ξερω, λάθος μου. Τωρα την πιεσα και τα έμαθα και εγω, αν ήξερα νωρίτερα θα το θυμόμουν και θα το έλεγα νωριτεραΡε φίλε δεν αντιλέγω αλλά γιατί το θυμήθηκες τώρα όμως .
και στην τελική φταις και εσύ γιατί τις το ζήτησες
Δηλαδή από την Αριάδνη μέχρι τώρα δεν είχες άλλη σεξουαλικη επαφη .Είπαμε φταίω, το ξερω, λάθος μου. Τωρα την πιεσα και τα έμαθα και εγω, αν ήξερα νωρίτερα θα το θυμόμουν και θα το έλεγα νωριτερα
Φίλε εσύ πού ξέρεις γιατί έλειπε;ουτε καν, δεν ελειπε για αυτο. εν τω μεταξυ κονδυλωματα μπορεις να παθεις και με αλλους τροπους περα απο το ακαποτο και μπορει να εμφανιστουν απο 1-8 μηνες μετα την εκθεση, οποτε τρεχα γυρευε.
Και από το 2019 τώρα σε έπιασε ο πόνοςΦίλε εσύ πού ξέρεις γιατί έλειπε;
Και αν ξέρεις όντως,μοιράσου το με το νήμα …εδώ έχουν ειπωθεί άλλα και άλλα.Αν έλειπε για κάτι πιο σοβαρό,πες το για να προστατέψεις κι άλλους συναγωνιστές…