The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.365
- Πόντοι
- 33.405
Δροσιστικές - ξεκούραστες καλημέρες παιδιά![]()
![]()
Καλώς την ηλιοκαμμένη τραγανή αγορίνα.

Δροσιστικές - ξεκούραστες καλημέρες παιδιά![]()
![]()
Θα κανω κ εγω ξορκι τετοιο "Καλω τον προστατη"Κάπως έτσι;
![]()
Θα κανω κ εγω ξορκι τετοιο "Καλω τον προστατη"![]()
Αναθεμα και αν καταλαβα...elaborateΕικοτολογώ πως θα ήταν πιο χρήσιμο για εσάς να προπονηθείτε στο ξόρκι "surgere".![]()
Έτσι μανάρι μουΟχι να μαστιγωνει πομολα δροσερος cool το παιζει cool
To rise upΑναθεμα και αν καταλαβα...elaborate
ΠαππούΚαλώς την ηλιοκαμμένη τραγανή αγορίνα.![]()
Αναφέρεσαι στο γνωστό ξόρκι "Expecto Patronum" ή να αρχίσω να ανησυχώ;Θα κανω κ εγω ξορκι τετοιο "Καλω τον προστατη"![]()
Να αρχίσετε να ανησυχείτε.Αναφέρεσαι στο γνωστό ξόρκι "Expecto Patronum" ή να αρχίσω να ανησυχώ;![]()
Να αρχίσετε να ανησυχείτε.![]()
Τηγανίζουμε αυγά στον δρόμοΔροσερές καλησπέρες με 19°...τι γίνεται στην πατρίδα; Ψήνεστε ακόμη ή δροσισε;
Έχουμε σανιδώσει το Fujitsu φίλε και κάνουμε το σταυρό μαςΔροσερές καλησπέρες με 19°...τι γίνεται στην πατρίδα; Ψήνεστε ακόμη ή δροσισε;
Ναι σε αυτο! Οχι μην ανησυχείς my loveΑναφέρεσαι στο γνωστό ξόρκι "Expecto Patronum" ή να αρχίσω να ανησυχώ;![]()
Εξοικονόμηση ενέργειας! Δε χρειάζεται να ανάβετε την κουζίνα! Έχει παει στα ύψη και η τιμολόγηση!Τηγανίζουμε αυγά στον δρόμο
Καρπούζι έσφαξες ή ξερό το πίνεις το φρεντάκι;;Έχουμε σανιδώσει το Fujitsu φίλε και κάνουμε το σταυρό μας
![]()
Δροσερές καλησπέρες με 19°...τι γίνεται στην πατρίδα; Ψήνεστε ακόμη ή δροσισε;
Είμαι μόνος φίλε σπίτι και δεν έχω άνθρωπο να μου καθαρίζει τα κουκούτσιαΕξοικονόμηση ενέργειας! Δε χρειάζεται να ανάβετε την κουζίνα! Έχει παει στα ύψη και η τιμολόγηση!
Καρπούζι έσφαξες ή ξερό το πίνεις το φρεντάκι;;![]()
ΒΡΕ σκουροχρωμε τεμπελη στειλε πιτσα και παγωτο που το ΧΡΩΣΤΑΣΕίμαι μόνος φίλε σπίτι και δεν έχω άνθρωπο να μου καθαρίζει τα κουκούτσια
Θα περιμένω κυρά![]()