Νέα

Αναλογία κριτικών στο σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναλογία κριτικών: πιο πολλές για έσκορτ

• οι έσκορτ έχουν πιο πολλή πελατεία από στούντιο-μασάζ-μπουρδέλα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.160
Πόντοι
19.250
Δεν μπορώ να γνωρίζω για τους άλλους , αλλά κρίνοντας εξ ιδίου θα προσπαθήσω να αναλύσω λίγο την κατασταση .
Πριν από 20 χρόνια στα μπουρδελα είχε τιμιότατα μουνακια .
Στα στούντιο είχε μουναρες και μοντέλα .
Θυμάμαι στην γερμανική αλυσίδα δεν ήξερες τι να προτογαμησεις .

Πλεον μοναδικά αξιόλογα τεμάχια βλέπω μόνο στα γραφεία και εκεί πεσμένα συγκριτικά με άλλες εποχές ..
Οπότε οι εσκορτ για εμένα τουλάχιστον είναι μονόδρομος .

Άσε που όσο μεγαλώνεις και καλύτερα εισια οικονομικά και βαριέμαι να πηγαίνω τσάρκα .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.600
Πόντοι
10.656
"υπάρχουν κριτικές που γράφονται από βαλτούς των γραφείων"

προσωπικα θεωρω οτι περισσοτερα ναυαγια γραφουν διθυραμβικες κριτικες (ειδικα στις ανεξαρτητες που η επικοινωνια ειναι αμεση) με την ελπιδα να κερδισουν καποια ευνοια στα επομενα ραντεβου (οικονομικη/αποδοτικη κτλ δεν εχει σημασια), παρα ειναι βαλτοι απο γραφεια, που αργα ή γρηγορα θα ξεμπροστιαστουν και μακροπροθεσμα ισως πεσουν στα ματια των καλων πελατων, αν το προμοσιον ειναι τελειως απροκαλυπτο και κατα συρροη...

Κατα τα αλλα, οπως και σε οποιοδηποτε προιον για το οποιο υπαρχουν κριτικες, το μονο αποτελεσματικο "φιλτρο" ειναι η κριτικη σκεψη του καθενος. Μπορει να βρεις στο σκρουτζ προιοντα με 5/5 αστερια, απο 10 διαφορετικους πελατες, και το προιον να ειναι πραγματικα για το πουτσο. Γιατι τα στανταρ του καθε πελατη διαφερουν. Ετσι και εδω, αν απλα διαβασεις 2 καλες κριτικες απο 2 random τυπους οι οποιοι δεν φερουν καμια αξιοπιστια ή εμπειρια στο αθλημα, σε τρωει ο κωλος σου να φας τα μουτρα σου. Αν απ'την αλλη ριξεις ενα μικρο ψαξιμο και συνομιλησεις με ατομα τα οποια εμπιστευεσαι, σιγουρα θα εχεις καλυτερη εικονα του τι να περιμενεις για την υπηρεσια που θα αγορασεις.

Και κατι ακομα. Καποιοι ενεργοι μπουρδελιαρηδες, μπορει να γαμησουν 10-20 κορασιδες το μηνα. Βαριομαστε να γραφουμε κριτικες για την καθεμια, στην ημερησια ενημερωση θα βρεις μακραν περισσοτερες πληροφοριες αποτι θα βρεις στις κριτικες. Δεν ειναι αλλωστε ολες οι εμπειριες αξιες συγγραφης κριτικης. Ασε που τα ροστερ των μπουρδελων αλλαζουν συχνοτερα, οποτε σε βαθος εβδομαδων/μηνων, μια αναλυτικη κριτικη ισως αποδειχθει και ψιλοαχρηστη. Αντιθετα οι συμβατικοι πελατες των εσκορτ, που θα παρουν πχ 2-3 διαφορετικες κοπελες τον μηνα, εχουν πιο ευκολο εργο να γραψουν δυο αραδες για την εμπειρια τους.

Αυτα. Ξυλο στους προμοτορες :ak:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948
Δεν μπορώ να γνωρίζω για τους άλλους , αλλά κρίνοντας εξ ιδίου θα προσπαθήσω να αναλύσω λίγο την κατασταση .

Πλεον μοναδικά αξιόλογα τεμάχια βλέπω μόνο στα γραφεία και εκεί πεσμένα συγκριτικά με άλλες εποχές ..

Άσε που όσο μεγαλώνεις και καλύτερα εισια οικονομικά και βαριέμαι να πηγαίνω τσάρκα .
Μύστη μου,
ουκ ολίγες φορές έχω πάρει γκόμενες σε μπουρδέλο κ σε λίγο σκάνε σε γραφείο.
Σίγουρα είναι γενικά πεσμένη η κατάσταση, απλά τα μπουρδέλα κ στούντιο θέλουν ψάξιμο. Ενώ στα γραφεία τις παραγγέλνεις σαν πίτσες.
:hi:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.247
Πόντοι
42.528

όταν είδες ωραίο μουνί μπήκες?
Άσε τις φιλοσοφίες
(Ποίημα)
η καρδιά σου χτυπά
και αγγούρια ζητά

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.160
Πόντοι
19.250
Μύστη μου,
ουκ ολίγες φορές έχω πάρει γκόμενες σε μπουρδέλο κ σε λίγο σκάνε σε γραφείο.
Σίγουρα είναι γενικά πεσμένη η κατάσταση, απλά τα μπουρδέλα κ στούντιο θέλουν ψάξιμο. Ενώ στα γραφεία τις παραγγέλνεις σαν πίτσες.
:hi:
Κίτσο πάνε ψάξε εσύ , εγώ γέρασα .
Θέλω ντελίβερι το μουνι και το φαΐ .
Πόσα πληρωμένα να ρίξουμε ακόμα , ο χρόνος μετράει αντίστροφα …

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948
Κίτσο πάνε ψάξε εσύ , εγώ γέρασα .
Θέλω ντελίβερι το μουνι και το φαΐ .
Πόσα πληρωμένα να ρίξουμε ακόμα , ο χρόνος μετράει αντίστροφα …
Έχει τη φάση της η τσάρκα...
Ένα 30% της απόλαυσης είναι να τσαρκάρεις κ να διαλέγεις!

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.160
Πόντοι
19.250

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.594
Πόντοι
40.423
προσωπικα θεωρω οτι περισσοτερα ναυαγια γραφουν διθυραμβικες κριτικες (ειδικα στις ανεξαρτητες που η επικοινωνια ειναι αμεση) με την ελπιδα να κερδισουν καποια ευνοια στα επομενα ραντεβου (οικονομικη/αποδοτικη κτλ δεν εχει σημασια),
καλά εκεί είναι άστα να πάνε, η λέξη κλαυσίγελος είναι λίγη μπροστά στην καθημερινή γλίτσα τους.
μία βόλτα από κάθε θρεντ και λίγο σκρολ + - 5 σελίδες, είναι αρκετά...
Streaming Tv Show GIF by HULU

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
προσωπικα θεωρω οτι περισσοτερα ναυαγια γραφουν διθυραμβικες κριτικες (ειδικα στις ανεξαρτητες που η επικοινωνια ειναι αμεση) με την ελπιδα να κερδισουν καποια ευνοια στα επομενα ραντεβου (οικονομικη/αποδοτικη κτλ δεν εχει σημασια),
σωστό κι αυτό αλλά συμβαίνει όχι μόνο με τις έσκορτ.
Υπάρχει π.χ. συγκεκριμένο μασάζ όπου 3-4 τύποι, πάντα οι ίδιοι, γράφουν ολόκληρα έπη για τις σούπερ εμπειρίες τους.
Μάλιστα μια κοπέλα από το ίδιο μασάζ μου είχε πει "γράψε δυο λόγια" αφού πρώτα με ρώτησε αν παρακολουθώ τα σάιτ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.457
Πόντοι
15.931
σωστό κι αυτό αλλά συμβαίνει όχι μόνο με τις έσκορτ.
Υπάρχει π.χ. συγκεκριμένο μασάζ όπου 3-4 τύποι, πάντα οι ίδιοι, γράφουν ολόκληρα έπη για τις σούπερ εμπειρίες τους.
Μάλιστα μια κοπέλα από το ίδιο μασάζ μου είχε πει "γράψε δυο λόγια" αφού πρώτα με ρώτησε αν παρακολουθώ τα σάιτ.
συναγωνιστης μου εκμυστηρευτηκε με πανεμορφη νηματοθετρια δεν την γαμησε γιατι μολις την ειδε σκιαχτηκε :uglykiss: του λεει δεν πειραζει συμβαινουν αυτα βαλε ομως του λεει μια κριτικη οτι περασες σουπερ και την αλλη φορα θα σε βαλω σε ειδικο τιμολογιο οπως το ρευμα :2funny::2funny::headbang::headbang::2funny::2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.600
Πόντοι
10.656
συναγωνιστης μου εκμυστηρευτηκε με πανεμορφη νηματοθετρια δεν την γαμησε γιατι μολις την ειδε σκιαχτηκε :uglykiss: του λεει δεν πειραζει συμβαινουν αυτα βαλε ομως του λεει μια κριτικη οτι περασες σουπερ και την αλλη φορα θα σε βαλω σε ειδικο τιμολογιο οπως το ρευμα :2funny::2funny::headbang::headbang::2funny::2funny:
και να ηταν μονο μια... :coffee:

ειναι λιγο σουρεαλ παντως, μια "ανεξαρτητη" που θεωρητικα δεν εχει νταβατζη απο πισω, να ειναι η ιδια νταβατζακος στο σαιτ, με πουτανες τους αυλικους της που και λεφτα τους τρωει, και τους εχει να την γλειφουν δημοσια... Ωρες ωρες ειναι μαγικο το μπου :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom