xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.884
- Πόντοι
- 5.956
Σε καλοπιάνει τώρα ,,,το νου σου ,,μετά θα πονάς ....medical καρδουλα μου ..![]()

Σε καλοπιάνει τώρα ,,,το νου σου ,,μετά θα πονάς ....medical καρδουλα μου ..![]()
Ακτινοσκοπήσεις η κωλονοσκοπησεις ????
Ακτινοσκοπήσεις η κωλονοσκοπησεις ????![]()
Είχα εργασία το πρωί καλέ μου φίλε ,,,να δουλέψουμε και λίγο ,,τα έξοδα τρεχουν...Ο καλός μας φίλος δεν έκανε εμφάνιση
Ούτε ο έγκριτος , ούτε οι μπατακούνες
Το νήμα πλέον είναι στα ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ![]()
Μπορεί να εννοούσε να πετάξει το εσώρουχο καλέ μου φίλε...![]()
Τα μουνόπανα του bou - Page 1538 - bourdela.com forum
Καλησπέρα :coffee::coffee: @Spiros_73 @Xaramofais @james034 @italaki @xanthiforever :grouphug:www.bourdela.com
ΝΑΙΕίχα εργασία το πρωί καλέ μου φίλε ,,,να δουλέψουμε και λίγο ,,τα έξοδα τρεχουν...![]()
ΝΑΙ
ΚΑΙ εγώ![]()
Σε πίστεψα καλέ μου φίλε ,,,ναι στο ορκίζομαι και στης 4ερης μου κόρες αν ειχα..ΝΑΙ
ΚΑΙ εγώ![]()
Δεν πιστεύεις ότι τρέχουν και σε μένα τα έξοδα καλέ μου φίλε ?Σε πίστεψα καλέ μου φίλε ,,,ναι στο ορκίζομαι και στης 4ερης μου κόρες αν ειχα..![]()
....btw. αυτο το γαμωκοτοπουλο ποτε θα το βαλουμε φουρνο με πατατες?!?!!Δεν πιστεύεις ότι τρέχουν και σε μένα τα έξοδα καλέ μου φίλε ?
![]()
φαντασου να στον εφερναν για γαμπρο...το λιγοτερο επρεπε να εχεις κανει μακροβουτι στον κηφισσο να γλυτωσεις απο τα νυχια τουΣε πίστεψα καλέ μου φίλε ,,,ναι στο ορκίζομαι και στης 4ερης μου κόρες αν ειχα..![]()
Τα έξοδα ναι και φυσικά και τρεχουν για όλους αλλά για το πόσο δουλεύεις δεν ξέρω καλέ μου φίλε ...Δεν πιστεύεις ότι τρέχουν και σε μένα τα έξοδα καλέ μου φίλε ?
![]()
φαντασου να στον εφερναν για γαμπρο...το λιγοτερο επρεπε να εχεις κανει μακροβουτι στον κηφισσο να γλυτωσεις απο τα νυχια του
τρωει την προικα τις εκαστοτε νυφης γιατι να δουλεψει ,,,,, οι σκλαβοι δουλευουν και τα κοροιδαΤα έξοδα ναι και φυσικά και τρεχουν για όλους αλλά για το πόσο δουλεύεις δεν ξέρω καλέ μου φίλε ...![]()
![]()
![]()
Μλκ εμένα η πεθερά μου μόνο τσιμπούκια που δεν μου κάνει από την χαρά της ΌΠΟΤΕ με βλέπει![]()
Σεξ χωρίς a/c γίνεται?
Και στο bill μερικά δενννννννν δουλεύουν...Σεξ χωρίς a/c γίνεται?![]()
Και στο bill μερικά δενννννννν δουλεύουν...![]()