tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.129
- Πόντοι
- 19.250
Κοιτα βοσκε , εγώ δεν έχω πρόβλημα να δω κορίτσια στα 250-300 που δεν θα έρχονταν με 200 .Ότι γράφω δεν έχει σχέση με το γραφείο, που στην τελική, καλά κάνει και υπερασπίζεται τον εαυτό του.
Τα 250 για Jennifer και 200 anal είναι too much, ειδικά το τελευταίο ανήκει στην στρατόσφαιρα!
Εαν κάποιος πάει ή όχι είναι δικό του θέμα και δεν έχει να κάνει με το χρήμα που διαθέτει.
Συνήθως το χρήμα φαίνεται στα πολύωρα και επαναληπτικές για την ίδια κοπέλα.
Προσωπικά δεν με τραβάει για να βάλω το χέρι στην τσέπη
Ανησυχώ όμως μήπως στο άμεσο μέλλον δω 250/300 με εξτρά 200/250 με κάκιστο VFM
Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα αν προσφέρουν τις ανάλογες υπηρεσίες και έχουν την ανάλογη εμφάνιση .
Το πόσο χρεώνει το anal δικαίωμα της , εγώ βλέποντας +200 ε, είναι σαν να μου λέει δεν γουστάρω να το κάνω … και όποιος τσίμπησε τσίμπησε …
Τώρα η Jenifer είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει Αγγλία Ιταλία , ντουμπαι με άλλες τιμές όχι πολύ θψηλεσ Για τις περιοχές ,και ήρθε στην ψαρικωσταινα να κάνει διακοπές φαντάζομαι και να βγάλει κάνα φράγκο .
Είμαι ένα όμορφο πλάσμα στο 1,65 με πολύ ωραίο κορμί και εγώ προσωπικά θα το δοκιμάσω όταν με το καλό κατέβω Αθήνα , αν είναι ακόμα Ελλάδα για
Μια ωριτσα για το παλμαρέ και ελπίζω να περάσω καλά .
Αν και συμφωνώ ότι για 250 ίσως να είναι overpriced !
Πολύ καλά κάνεις και επισημάνεις ότι για το vfm , αλλά αν θυμάσαι σε μια συζήτηση που κάναμε πριν από ένα μήνα , είχαμε πει καλύτερα να έχουμε και επιλογές λίγο πιο ακριβές παρά καθόλου .
Εν κατακλείδι θα συμφωνήσω ότι για 250 μου φαίνεται λίγο overpriced το 200 anal είναι σαν να μην το γράφει , και ευελπιστώ το επόμενο 250 να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό ( όπως έκανε γειτονικό γραφείο αρχές Ιουνίου ) .
Και ευτυχώς βλέπουμε και μια διακύμανση στις εθνικότητες , εγώ βλέπω ότι το γραφείο ακούει , κάνει πρόοδο και είναι αξιομνημόνευτο αυτό .