Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.232
- Πόντοι
- 42.528
Και εδώ δεν άντεξα και έγινε η κατάθεση
Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret
Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα
Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια
Πληρώνω και μπαίνω μέσα
Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής
Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο
Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση
Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της
Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret
Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα
Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια
Πληρώνω και μπαίνω μέσα
Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής
Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο
Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση
Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της
Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά
Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα