Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (27 μέλη και 177 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Και εδώ δεν άντεξα και έγινε η κατάθεση

Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret

Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα

Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια

Πληρώνω και μπαίνω μέσα

Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής

Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο

Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση

Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της

Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
IMG_9223.jpeg

Συνημμένα

• IMG_9224.jpeg
    IMG_9224.jpeg
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 19

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Και εδώ δεν άντεξα και έγινε η κατάθεση

Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret

Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα

Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια

Πληρώνω και μπαίνω μέσα

Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής

Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο

Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση

Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της

Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
IMG_9223.jpeg
Μήπως υπερβάλλεις κάπως?
Σόρρυ, αλλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
0
θα είχα κάνει κίνηση να την ρωτήσω, τελευταίο χρόνο μη σου πω ενάμιση χρόνο, έχω φάει τρελό μπουλινγκ στα μπουρδέλα που πλέον πάω τόσο μα τόσο συγκρατημένος...και δεν έχω κάνει κάτι να πεις...ούτε είμαι μικρό παιδί ούτε χτεσινός, ούτε χαζός...έχω προτείνει έξτρα πράγματα με αντίτιμο με ευγενικό τρόπο και παρολίγο να με δείρουν, μου έχουν πει ότι "η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου γιατι πας και με άλλες", μια άλλη δεν πέρασε μαζί μου γιατί δεν κάθησα στη φίλη της, μου έφεραν μια φορά δύο "νταβάδες" ο Θεός να τους κάνει, δεν έκανα κάτι παρόλο που σαν άτομο έχω πολλούς μα πολλούς τρόπους να αμυνθώ/επιβληθω, η άλλη δεν περνούσε μαζί μου γιατί γουστάρει που την γαμουσα αλλά ζήλευε ο γκόμενος και κάνα δυο άλλα τέτοια σκηνικά, μιλάμε είναι σα να χω φάει ΜΟΥΤΖΑ! Μετά διαβάζω καμιά φορά τι κάνει πότε ο ένας κ πότε ο άλλος και πως να το κάνουμε, παιδί είμαι και γω, χαλιεμαι! Απλά ελπίζω να ναι κακό φεγγάρι και να περάσει
Συμφωνώ μαζί, σου έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό τέτοια φαινόμενα και δεν είναι μόνο τα έξτρα που μπορείς να ζητήσεις στην κοπέλα αλλά έχουν πάρει μόνες τους πολύ αέρα. Πλέον μπορούν να σε διώξουν αν δεν γουστάρουν λέγοντας ότι θέλουν, το έχω παρατηρήσει και στα studio αυτό και ακόμη έχουν και προσβλητική συμπεριφορά. Το κάνουν επίτηδες για να μας χαλάσουν την ψυχολογία.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
οχι μαν με εσώρουχα ήταν
Είχα δει μια εγώ πριν εναμιση μηνα θα ηταν αλλα δε θυμάμαι όνομα ,σαλοναρισε γυμνή ηλικια γυρω στα 35 με καρε μαλλί, ειχα μπει αλλά κακή δε άξιζε τα λεφτά

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Λαιβ ναου: Φιλιππίδου 11 κάτω :Ιζαμπέλα και Νικόλ
Και στο πάνω μιχαελα σκινι ψιλή με βυζια τα οποία πιστεύω είναι αμμοσακοι
Και ναταλη
Ο γκει φανκι τσάτσος κλασικός κλαπαρχιδος άμα δεν περάσεις μην ξανάρθεις μετά λέει λες και έχουν την Α ποιότητα ξέρω γω με αυτά τα τσόκαρα

Φ 65 κάτω :κορίνα & μπιουτη
Και πάνω Μπέκη μαζί με Χριστίνα τσέχα

Φ59κατω :η ανουλα η λατίνα

Πάνω 2 λατινες δεν κατάλαβα ονόματα παρουσιαστικάν μόνες τους κάπως εμυλη και Τζέσυ .η μια άγαρμπη η άλλη μοντέλε

Φ61 κάτω (δίπλα από το 59): σιση με βυζαρες κωλαρες με ελ στοματικό
Και Γιασμίν ίδιο σωματότυπο με απλό

Φ 69 πάνω :Εύα από Τσεχία είπε η παχουλή κυρία
Δεν πατάω φιλλιπιδου κ ο λόγος είναι αυτός ο πουσταρας!! Ελπίζω να βρεθεί ένας να του κάνει τη μούρη μαύρη. Απορώ πως τον έχουν.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Δεν πατάω φιλλιπιδου κ ο λόγος είναι αυτός ο πουσταρας!! Ελπίζω να βρεθεί ένας να του κάνει τη μούρη μαύρη. Απορώ πως τον έχουν.
Θυμάμαι ήταν στις σκάλες ένας τύπος που μόλις άκουσε τη φωνή του, έκανε αναστροφή και έφυγε

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
94
Πόντοι
0

Θυμάμαι ήταν στις σκάλες ένας τύπος που μόλις άκουσε τη φωνή του, έκανε αναστροφή και έφυγε
Αυτόν πρέπει να τον δέσουμε και να τον δώσουμε στον διπλανό του γείτονα να τον κάνει συλλογή με τις γάτες που έχει

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Τριτη φορα που γαμησα την Αφροδιτη, ομορφη και ερωτευσιμη ψηλη λατινομουνα, απογευματινη στο ΜΑ21 ισογειο. Γλυκο προσωπακι ολο ναζι, κωλαρος αεροδρομιο, στενο μουνι, φυσικα βυζια και φοβερη συμπεριφορα μεσα στο δωματιο. Η απολυτη ευτυχια για τους φαν του ειδους, οταν βαζεις στα τεσσερα αυτον τον υπερκωλο χαιδευοντας τις μπουταρες της :kissass:

6b13ecf375fc82600c53eab1c0cadfcb.gif
Ζήλεψα και αποψε κατα τις 23:30 στο Ιασωνος 20γ (ασανσερ) οπου δουλευε η Αφροδιτη...Εστησα το Λατινο-αλογο στα 4 οπως ακριβως φαινεται στο μινι βιντεακι .... Ηταν η δευτερη φορα που την πηρα...Τι κοριτσαρος ειναι αυτος ρε μαγκες.....Χαλαλι αμα τελικα βρει γαμπρο ή εστω εναν νταβα να τον παντρευτει να δουλευει εδω για πολυ καιρο, μην μας φυγει....

Επισης να δωσω και μια πληροφορια με καθε επιφυλαξη....μιλησα με την τσατσα την Ναντια απο Ιασωνος 1α ισογειο...Αυτο το Σαββατο 26/07 επιστρεφει η μιλφαρα Τατιανα...θα δουλευει 12:00 - 18:00 περιπου στο Ιασωνος 1α ισογειο....Ετσι μου ειπε η Ναντια....ειναι νωρις βεβαια ακομα αλλα απο οτι φαινεται επιστρεφει συντομα η σουπερ μιλφαρα....ολοι οι αγαπουληδες της (και γω μαζι χαχαχα) να τσεκαρουμε αυτο το Σαββατο...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
μιλησα με την τσατσα την Ναντια απο Ιασωνος 1α ισογειο...Αυτο το Σαββατο 26/07 επιστρεφει η μιλφαρα Τατιανα...θα δουλευει 12:00 - 18:00 περιπου στο Ιασωνος 1α ισογειο....Ετσι μου ειπε η Ναντια
Μακάρι να γυρίσει η Τατιάνα, είναι εγγύηση!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom