Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Όταν λες δε βλέπεις κινητικότητα? Ναι γενικά πλέον δε γράφει κανείς κάτι στα thread των μαγαζιών αν εννοείς αυτό.
ρε αδερφε ελεος δεν εννοω κινητικοτητα στο νημα εννοω στο μαγαζι με ημερες που επιτρεπονται μπαλαντερ

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
Καλως η κακως το bou εχει τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του δυστυχως εγω δεν ειμαι δικτυωμενος και δεν εχω ακρες να μιλαω με ατομα του χωρου και η μονη μου λυση να ανταλλαξω μερικες πληροφοριες απο εδω στο βου ο καθενας θα γραψει το μακρυ του και το κοντο του αλλα πιστευω θα προσπαθησω να φιλτραρω το φιδι με την πραγματικοτητα. Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει πεσει το μαγαζι γνωμη μου παντα δεν σημαινει οτι ισχυει. Παλαιοτερα γινοντουσαν τομερα οργια τωρα ειναι πολυ ξενερα και θα ηθελα και καποιος αλλο να τοποθετηθει να πει γνωμη αν κανω λαθος αν βλεπει κατι διαφορετικο ή ειναι το ιδιο ή ειναι καλυτερα τι ισχυει. Παντα μιλαω για μερες με μπαλαντερ

Υ.Γ Δεν ειναι τυχαιο οτι η πολιτικη του μαγαζιου ειχε αλλαξει και τα ζευγαρια πρεπει να εχουν ανοιχτει πορτα ακομα και αν δεν παιζει καποιος μπαλαντερ

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Καλως η κακως το bou εχει τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του δυστυχως εγω δεν ειμαι δικτυωμενος και δεν εχω ακρες να μιλαω με ατομα του χωρου και η μονη μου λυση να ανταλλαξω μερικες πληροφοριες απο εδω στο βου ο καθενας θα γραψει το μακρυ του και το κοντο του αλλα πιστευω θα προσπαθησω να φιλτραρω το φιδι με την πραγματικοτητα. Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει πεσει το μαγαζι γνωμη μου παντα δεν σημαινει οτι ισχυει. Παλαιοτερα γινοντουσαν τομερα οργια τωρα ειναι πολυ ξενερα και θα ηθελα και καποιος αλλο να τοποθετηθει να πει γνωμη αν κανω λαθος αν βλεπει κατι διαφορετικο ή ειναι το ιδιο ή ειναι καλυτερα τι ισχυει. Παντα μιλαω για μερες με μπαλαντερ

Υ.Γ Δεν ειναι τυχαιο οτι η πολιτικη του μαγαζιου ειχε αλλαξει και τα ζευγαρια πρεπει να εχουν ανοιχτει πορτα ακομα και αν δεν παιζει καποιος μπαλαντερ
Δεν φταίει η ανοιχτή πόρτα. Φταιει ότι δούλευε παράνομα μετά τις 11 και τώρα προσπαθεί με μπαλώματα να δουλέψει.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
501
Πόντοι
26
Πιο ειδικοί από εμένα έχουν πει ότι "δεν ταιριάζει το swinging με το bourdela" Και θα συμφωνήσω!!!
Για κάθε μία σχετική ενημέρωση ή κριτική, θα πεταχτούν 10 άσχετοι και θα γράψουν - απαξιώσουν - τρολάρουν και άλλοι δέκα που νομίζουν ότι οι παντρεμένες swingers, τους περιμένουν καυλωμένες στα 4 να γαμηθούν με κάποιο ναυάγιο σαν της Κινετας καλή ώρα.
Aπο αυτά που έχω δει θα συμφωνήσω 100%

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
501
Πόντοι
26
ρε αδερφε ελεος δεν εννοω κινητικοτητα στο νημα εννοω στο μαγαζι με ημερες που επιτρεπονται μπαλαντερ
Nαι ρε μαν απλά ρώτησα για να καταλάβω να δώσω μια απάντηση αν μπορώ άραξε :)

SOGOKOU

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
188
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παω αυριο κυριακη για πρωτη φορα θελω να δω τι παιζει στο μαγαζι ωστε να μπορεσω να πεισω τη γυναικα μου που εχει δευτερες σκεψεις. Εχετε να μου πειτε καποια συμβουλη που θα μπω μονος?ευχαριστω

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.131
Πόντοι
200
Δυστυχώς από ότι βλέπω είναι ένα σαιτ που μια μεγάλη μερίδα χαλάει ότι καλό μπορεί να υπάρχει σε θέματα με ζευγάρια .Μάλλον μερικοί προτείμουν να μείνουν με τα κουσούρια τους ανώμαλοι ματακιδες κολομπαραδες που το παίζουν γαμικουλη και γενικός τελειωμένος που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να το παίζουν όλοι μέρα.Ιδου και τα θέματα που ανοίγουν.
Φώτο από γυναίκες σας
Ανοιχτά πόδια από γυναίκες σας.
Και όλα τα σχετικά που θέλουν να διαβάζουν ιστορίες να φτιάχνονται. Καλό είναι οι διαχειριστές να μαζέψει λιγο τα σκουπίδια που χαλάνε θέματα και γενικά ας το σουλουποσει λίγο το μαγαζι

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
618
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους!
Επίσκεψη μετα από καιρό και ακόμη περισσότερο καιρό από την τελευταία κριτική (τις 2 τελευταίες επισκέψεις δεν έγραψα) για τους λόγους που αναφέρει ο φίλος αποπανω.
Παρασκευή λοιπόν ,
γύρω τα 40-45 ζευγάρια με διάθεση για μάχη!
Εγώ με την κολλητή, (όχι σύζυγο, ούτε σταθερή σχέση) και ζευγάρι που ήξερε εκείνη και αυτοί σε χαλαρή σχέση. Στο τραπεζάκι που καθόμασταν ακριβώς πίσω ζευγάρι και αυτό σε χαλαρή σχέση. Για να μην πολυλογω ανεβήκαμε πάνω,εξάδα, στο στρογγυλό κρεβάτι και έγινε χαμος.Πρωτος γύρος, μετά ποτακι κάτω και σε 20 λ ξανά πάνω.Επειδη οι χώροι ήταν πιασμένοι κατεβήκαμε και μπήκαμε στο δωμάτιο απέναντι στον dj , πάλι ως εξάδα και έγινε χαμός για δεύτερη φορά.Το μαγαζί δεν συγκρίνεται με κανένα, για όσους αρέσουν οι παρτούζες με ελάχιστα χρήματα....εδώ μέσα ποσα μέλη δίνουν πολλά χρήματα και τελικά δεν περνανε καλά πολλές φορές. Προτεινω βρείτε κοπέλες συνειδητοποιημένες και ασχολειθειτε μόνο με αυτό!!!!μην πηγαίνετε ως μόνοι μπαλάντερ, δεν έχω πάει ποτέ
και πιστεύω θα πληρώσετε 90€ και δεν θα πηδήξετε κιόλας....Θυμάμαι όταν έγραφα παλιότερα οι γνωστοί ηλίθιοι του σάιτ είχαν ένσταση αν το μαγαζί έπρεπε να λέγεται swinger, ότι το swinger είναι κάτι άλλο και κάτι τέτοια. Όσοι πάμε (όποτε μπορούμε) πάμε για παρτούζες , γουστάρουμε όλοι (αντρες-γυναικες) και περνάμε σούπερ!!!!!Όσοι κολλάτε με το αν το club είναι swinger ή οχι , μην έρχεστε απλά και μείνετε με το λεξικό του Μπαμπινιώτη στο χέρι!
Δυστυχώς από ότι βλέπω είναι ένα σαιτ που μια μεγάλη μερίδα χαλάει ότι καλό μπορεί να υπάρχει σε θέματα με ζευγάρια .Μάλλον μερικοί προτείμουν να μείνουν με τα κουσούρια τους ανώμαλοι ματακιδες κολομπαραδες που το παίζουν γαμικουλη και γενικός τελειωμένος που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να το παίζουν όλοι μέρα.Ιδου και τα θέματα που ανοίγουν.
Φώτο από γυναίκες σας
Ανοιχτά πόδια από γυναίκες σας.
Και όλα τα σχετικά που θέλουν να διαβάζουν ιστορίες να φτιάχνονται. Καλό είναι οι διαχειριστές να μαζέψει λιγο τα σκουπίδια που χαλάνε θέματα και γενικά ας το σουλουποσει λίγο το μαγαζι

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Καλημέρα σε όλους!
Επίσκεψη μετα από καιρό και ακόμη περισσότερο καιρό από την τελευταία κριτική (τις 2 τελευταίες επισκέψεις δεν έγραψα) για τους λόγους που αναφέρει ο φίλος αποπανω.
Παρασκευή λοιπόν ,
Εγώ με την κολλητή, (όχι σύζυγο, ούτε σταθερή σχέση) και ζευγάρι που ήξερε εκείνη και αυτοί σε χαλαρή σχέση. Στο τραπεζάκι που καθόμασταν ακριβώς πίσω ζευγάρι και αυτό σε χαλαρή σχέση. Για να μην πολυλογω ανεβήκαμε πάνω,εξάδα, στο στρογγυλό κρεβάτι και έγινε χαμος.Πρωτος γύρος, μετά ποτακι κάτω και σε 20 λ ξανά πάνω.Επειδη οι χώροι ήταν πιασμένοι κατεβήκαμε και μπήκαμε στο δωμάτιο απέναντι στον dj , πάλι ως εξάδα και έγινε χαμός για δεύτερη φορά.Το μαγαζί δεν συγκρίνεται με κανένα, για όσους αρέσουν οι παρτούζες με ελάχιστα χρήματα....εδώ μέσα ποσα μέλη δίνουν πολλά χρήματα και τελικά δεν περνανε καλά πολλές φορές. Προτεινω βρείτε κοπέλες συνειδητοποιημένες και ασχολειθειτε μόνο με αυτό!!!!μην πηγαίνετε ως μόνοι μπαλάντερ, δεν έχω πάει ποτέ
και πιστεύω θα πληρώσετε 90€ και δεν θα πηδήξετε κιόλας....Θυμάμαι όταν έγραφα παλιότερα οι γνωστοί ηλίθιοι του σάιτ είχαν ένσταση αν το μαγαζί έπρεπε να λέγεται swinger, ότι το swinger είναι κάτι άλλο και κάτι τέτοια. Όσοι πάμε (όποτε μπορούμε) πάμε για παρτούζες , γουστάρουμε όλοι (αντρες-γυναικες) και περνάμε σούπερ!!!!!Όσοι κολλάτε με το αν το club είναι swinger ή οχι , μην έρχεστε απλά και μείνετε με το λεξικό του Μπαμπινιώτη στο χέρι!
Καλός τα @@ μας τα δυο. Πληρώθηκες ?
Άκου 40-45 ζευγαρια και μάλιστα Παρασκευή με την μισή αθηνα να είναι εκτός.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
618
Πόντοι
81
Γιατί βρίζεις ρε ηλίθιες? στα @@@ μας αν πισευεις ή οχι, οσοι εχουν παει καταλαβαινουν, ασε τα μελη να ενημερωθουν .
Τα @@@@ μας καταρχην τα έχει συνέχεια στο στόμα της η αδερφή της θειάς σου παλιομαλακα, αγαμητε

sex for fun.

Έισαι ενα σκουπίδι του σάιτ,αγαμητος και γελοίο πρόσωπο, ένας από αυτούς που αναφέρει και ο προηγούμενος φίλος που γαμανε όλα τα νήματα με τις παπαριές του.
Φυσικά και δεν ξαναανοιγω διάλογο μαζί σου, αν θέλεις έλα αύριο απόγευμα μετά τις 8 να σε τσακίσω εδώ
· Δημ. Γούναρη 52, Ελληνικό 167 77
Και θα σε βάλω να γράψεις και συγγνώμη εδώ τσουτσεκι όπως ο άλλος γελοίος ο kostakis27.
Mετά σσχολεισου με τη μ.... σου που γαμιεται και άσε τα άλλα.
Καλημέρα σε όλους!
Παρασκευή λοιπόν ,

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
867
Πόντοι
86
Γιατί βρίζεις ρε ηλίθιες? στα @@@ μας αν πισευεις ή οχι, οσοι εχουν παει καταλαβαινουν, ασε τα μελη να ενημερωθουν .
Τα @@@@ μας καταρχην τα έχει συνέχεια στο στόμα της η αδερφή της θειάς σου παλιομαλακα, αγαμητε

sex for fun.

Έισαι ενα σκουπίδι του σάιτ,αγαμητος και γελοίο πρόσωπο, ένας από αυτούς που αναφέρει και ο προηγούμενος φίλος που γαμανε όλα τα νήματα με τις παπαριές του.
Φυσικά και δεν ξαναανοιγω διάλογο μαζί σου, αν θέλεις έλα αύριο απόγευμα μετά τις 8 να σε τσακίσω εδώ
Και θα σε βάλω να γράψεις και συγγνώμη εδώ τσουτσεκι όπως ο άλλος γελοίος ο kostakis27.
Καλά κατούρα και λίγο μην γαμάς τόσο ....
Ετσι εξηγείται .... οι πολλές σφαλιάρες σε έχουν κάνει χαζό τελείως.
Κριμα νέο παλικάρι

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Καλά κατούρα και λίγο μην γαμάς τόσο ....
Ετσι εξηγείται .... οι πολλές σφαλιάρες σε έχουν κάνει χαζό τελείως.
Κριμα νέο παλικάρι
μη δινεις σημασια αλλος ενας φαντασιωπληκτος
τον εχω μπλοκαρει πααααρα πολυ καιρο οταν καποιοι τον εκραξαν για τους δρακους που ανεβαζει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115

sex for fun.

Ρε ακη-παπαρακη σε πήρε χαμπάρι και ο σεξ φορ φαν και σε κράζει. Γιατί τσακωνεστε όμως 2 τρομπες του θρεντ αφού λέτε τις ίδιες μ@λακιες :jerking::jerking:. Μάλλον για τον τίτλο του καλύτερου μ@λακα :rockon::rockon::2funny::2funny:

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
431
Πόντοι
21
Προτεινω βρείτε κοπέλες συνειδητοποιημένες και ασχολειθειτε μόνο με αυτό!!!!μην πηγαίνετε ως μόνοι μπαλάντερ, δεν έχω πάει ποτέ και πιστεύω θα πληρώσετε 90€ και δεν θα πηδήξετε κιόλας...
Φιλε μου καλά τα λες αλλα εδω κάνεις λάθος. Αν είσαι ωραίο παιδι και με σωστή συμπεριφορά μια χαρά θα βρεις ζευγάρι να περάσεις καλά. Στο λέω εκ πείρας αφού ως cuckold προτιμάμαι πάντα σε όλα τα αντιστοιχα club και εδω και στο εξωτερικό να πηγαίνουμε τις ημέρες που επιτρέπονται κια singles. Και πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα περάσει καλά με τη γυναίκα μου. Και εκτός αυτού έχουμε κρατησει και επαφές με με 2 άτομα που βρισκόμαστε και εκτός του club.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356

sex for fun.

Αλάνι μου, όλα καλά. Πείτε τα εσείς μεταξύ σας εδώ.
Εγώ μία άσχετη ερώτηση με το θέμα να κάνω.
Αυτός ο Κυριακόπουλος που ανεβάζεις τη σχολή του εδώ μέσα ξέρει ότι το κάνεις;
Έχεις την έγκρισή του σα να λέμε, να ανακατεύεις τη Σχολή του και να ακούγεται σε άσχετα με αυτή θέματα;

Isnaider88d

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
93
Πόντοι
0
Αλάνι μου, όλα καλά. Πείτε τα εσείς μεταξύ σας εδώ.
Εγώ μία άσχετη ερώτηση με το θέμα να κάνω.
Αυτός ο Κυριακόπουλος που ανεβάζεις τη σχολή του εδώ μέσα ξέρει ότι το κάνεις;
Έχεις την έγκρισή του σα να λέμε, να ανακατεύεις τη Σχολή του και να ακούγεται σε άσχετα με αυτή θέματα;
Σιγά μην ασχοληθεί ο κυριακοπουλος σοβαρός ανθρωπος και επιχειρηματίας με τον κάθε πιτσιρικά που πάει μια στο τόσο στην σχε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγά μην ασχοληθεί ο κυριακοπουλος σοβαρός ανθρωπος και επιχειρηματίας με τον κάθε πιτσιρικά που πάει μια στο τόσο στην σχε
Στην σχολή του που με τόσο κόπο έκανε !!

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
618
Πόντοι
81
Ρε ακη-παπαρακη σε πήρε χαμπάρι και ο σεξ φορ φαν και σε κράζει. Γιατί τσακωνεστε όμως 2 τρομπες του θρεντ αφού λέτε τις ίδιες μ@λακιες :jerking::jerking:. Μάλλον για τον τίτλο του καλύτερου μ@λακα :rockon::rockon::2funny::2funny:
Μωρη ξεφτιλιεσμενη /ξεφωνημενη λουγκρα ασχολεισου με τη μ.... σου που γαμιεται και ασε τα αλλα, σε ξεφτιλισσε η Μαγκυ και ζητουσες συγγνωμη κλαιγοντας, θες να παθεις τα ιδια?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην σχολή του που με τόσο κόπο έκανε !!
Εγώ δυο τρεις τυπικές κουβέντες έχω ανταλλάξει με τον άνθρωπο, μέσω κοινού γνωστού, σε κάποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φαντάζεσαι να κάνει κάποιος copy paste το κείμενο και να το ποστάρει κάτω από το site της Σχολής, εκεί που γράφονται οι κριτικές; Και να μπαίνει να το διαβάζει κόσμος; Πχ γονείς που ψάχνουν σοβαρή Σχολή να στείλουν τα παιδιά τους να αθληθούν; Ή απλά άνθρωποι που τους αρέσει η γυμναστική κι επιλέγουν το συγκεκριμένο άθλημα να γυμναστούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom