Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΥπέροχηΚαλησπέρα με αγάπη![]()
θεε μουΚαλησπέρα με αγάπη![]()
Καλημέρα! Θα προσπαθήσω αυτήν την εβδομάδα να μπω κ πίσω! Συν 50 κλαψ! Αλλά 150 σύνολο, δεν είναι κακό!
Όχι δυστυχώς, πολλές υποχρεώσεις, δεν βρέθηκε χρόνος για χαλάρωση! Επιφυλάσσομαι όταν επιστρέψει! Καλό τριήμερο!Μπήκες τελικά μαν?
Από πίσω βεβαίως βεβαίως.
Πολύ όμορφη!Καλησπέρα με αγάπη![]()
Πρόγραμμα duo με λεσβιακο κάνετε;καλησπέρα αγόρια είμαι Αθήνα![]()
καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα?καλησπέρα αγόρια είμαι Αθήνα![]()
Kατά την ταπεινή μου γνώμη, από τα καλύτερα VFM αυτή τη στιγμή. Αν ήταν σε γραφείο θα την πλήρωνες 170. Γυναικάρα, κρεβατογεμίστρα και καλό παιδίκαλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα?
Πολύ ωραία γυναίκα, αλλά ολίγον "νωχελική"
Σε ποια τιμή/h παίζει αυτήν την περίοδο κ ειναι VFM οπως λες?Kατά την ταπεινή μου γνώμη, από τα καλύτερα VFM αυτή τη στιγμή. Αν ήταν σε γραφείο θα την πλήρωνες 170. Γυναικάρα, κρεβατογεμίστρα και καλό παιδί
100/hΣε ποια τιμή/h παίζει αυτήν την περίοδο κ ειναι VFM οπως λες?
Γιατί λες νωχελική;έχεις κάποια εμπειρία;καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα?
Πολύ ωραία γυναίκα, αλλά ολίγον "νωχελική"
προ καιρού, πριν τις αυξομειώσεις στο δωράκι, είχα δοκιμάσει κάποιες φορές και το ενδιαφέρον της περιοριζόταν στην δική μου 1η εκτόνωση και που δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει ιδιαίτερα γιατί όντως είναι πολύ ωραία γυναίκα.Γιατί λες νωχελική;έχεις κάποια εμπειρία;
Νομίζω διαφωνούμε στα μέγιστα . Οι δικεσ Μου εμπειριες και εντυπώσεις ακριβώς το αντίθετοπρο καιρού, πριν τις αυξομειώσεις στο δωράκι, είχα δοκιμάσει κάποιες φορές και το ενδιαφέρον της περιοριζόταν στην δική μου 1η εκτόνωση και που δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει ιδιαίτερα γιατί όντως είναι πολύ ωραία γυναίκα.
Φιλιά με γλώσσα σε καμία περίπτωση.
Κατά την άποψη μου, γυναικάρα αλλά ως εκεί.
Προσωπική εμπειρία, μακάρι πλέον να έχει αλλάξει.