Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 6.795
να μη μαρτυρηθεί στους γαμημένους επισκέπτες,Δυστυχώς για 2 μόνο μέρες!Οποιος προλάβει λοιπόν…
μετά θάνατον να το λάβουν, να κλαίνε.
να μη μαρτυρηθεί στους γαμημένους επισκέπτες,Δυστυχώς για 2 μόνο μέρες!Οποιος προλάβει λοιπόν…
Ετσι λενε ολες αλλα καθονται παραπανωΔυστυχώς για 2 μόνο μέρες!Οποιος προλάβει λοιπόν…
Ρωτα τον ελγκα την εχει ξεμουνιασει ηδη πριν ερθειΜε γρίφους μιλάτε, αλλά θα μάθω.
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
η Σελήνη που εμφανίζεται στην αλυσίδα Συγγρού, Μελαντίας κ Αθηνών έχει σχέση με τη παλιά Σελένα?
Την έχει πάρει κανένας να μας δώσει τα φώτα του?
Μες τα μουνια κολυμπάς μωρή γαμιολα , μες τα μουνιαBolivar και πισινα στο ribas
Μόνο καινούρια δηλαδή δεν είναι...Η Ανδριαννα από Κηφισού είναι, αν δεν κάνω λάθος
Αει..καλα..δε χανετε και τιποτα..Μόνο καινούρια δηλαδή δεν είναι...
Ευχαριστουμε για την ενημερωση..σημερα δουλευε ν.κοσμο βουρβαχη..πολυ μακρια για μεναΝα πω και την δικιά μου άποψη για την περιβόητη Μαγια; Η κοπέλα είναι όντως τρυφερό μελανουρι!Από κει και πέρα δεν είναι κάτι το φοβερό! Δηλαδή οι παλιοί εδώ μέσα που έχουμε φάει και μερικά πολύ καλά κομμάτια δε νομίζω να εντυπωσιαστούν. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι για το παλμαρέ αλλά ξαναλέω όχι κάτι τρομερό,δική μου βαθμολογία ένα οχτάρι τουλάχιστον. Τα φιλιά μου
Ευχαριστουμε για την ενημερωση, γιατι πολλα γραφονται κι υπερβολες..οποτε μη τρεξουμε στην αλλη ακρη της αθηνας ντε και καλα να τη βρουμε αν δε μας βολευει η βαρδια της..αν δε χανουμε και κατι φοβερο...Να πω και την δικιά μου άποψη για την περιβόητη Μαγια; Η κοπέλα είναι όντως τρυφερό μελανουρι!Από κει και πέρα δεν είναι κάτι το φοβερό! Δηλαδή οι παλιοί εδώ μέσα που έχουμε φάει και μερικά πολύ καλά κομμάτια δε νομίζω να εντυπωσιαστούν. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι για το παλμαρέ αλλά ξαναλέω όχι κάτι τρομερό,δική μου βαθμολογία ένα οχτάρι τουλάχιστον. Τα φιλιά μου
Τους είπες να ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ , ακου δεν θέλουν να την δείξουν , βρε σαλτα και γαμηθητε ζώα και τσατσογριες !!!Πέρασμα τώρα από Συγγρού 232, κοπέλα είπαν πως είχαν μόνο τη Σίσσυ.
Ζήτησα ευγενικά να τη δω και μου είπαν πως δεν θέλουν να τη δείξουν
Ανεπίτρεπτα πράγματα σε αυτό το μαγαζί, δεύτερη φορά που μου κάνουν τρελά εδώ.
ΜΑΥΡΟ κ ΠΡΟΣΟΧΗ μη πετάξετε εδώ τα λεφτά σας, δεν σέβονται...
Μελαντιας μου χει τυχει αυτο που ειναι του ιδιου ομιλου, περιμενουν να μπεις στα τυφλα ? Who knows?Πέρασμα τώρα από Συγγρού 232, κοπέλα είπαν πως είχαν μόνο τη Σίσσυ.
Τους το είπα μύστη μου κ έλεγε η κωλόγρια "καλό σας βράδυ, φύγετε"Τους είπες να ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ , ακου δεν θέλουν να την δείξουν , βρε σαλτα και γαμηθητε ζώα και τσατσογριες !!!
Προσωπικά αυτό μου έχει συμβεί μια φορά, μπορεί να νευρίασα στιγμιαία, αλλά φεύγοντας σκέφτηκα ότι γλίτωσα τα λεφτά και θα τα δώσω σε άλλη.Πέρασμα τώρα από Συγγρού 232, κοπέλα είπαν πως είχαν μόνο τη Σίσσυ.
τι λες τώρα...Πέρασμα τώρα από Συγγρού 232, κοπέλα είπαν πως είχαν μόνο τη Σίσσυ.
Για ποια λέτε ;;δεν ξέρω τι λέτε αλλά παίζει μια επανεμφάνιση μεγάλης καύλας από βδομάδα
Θα πείνασε και επανηλθε.. ΦΟΛΑΗ Ανδριαννα από Κηφισού είναι, αν δεν κάνω λάθος